szóval a pedofilnak kikiáltott (nem tudni igaz-e) lewis caroll (alice csodországban) írótól van a feladvány. felsorolok 10 állítást, amelyekben rejtetten benne van az a 11 állítás, ami a MEGFEJTÉS (Ha esetleg nem elég egyértelmű, akkor van segítség kérdésem)
1,ebben a házban nincs más állat, csak macska
2,minden állat alkalmas kedvencnek, amelyik szereti bámulni a holdat
3,ha egy állatot utálok, akkor elkerülöm
4,minden húsevő éjjel jár zsákmány után
5,nincs olyan macska, amelyik nem fog egeret
6,a kenguruk nem alkalmasok kedvencnek
7,csak olyan állat vonzódik hozzám, amelyik e házbeli
8,a húsevő állatok fognak egeret
9,utálom azokat az állatokat, amelyek nem vonzódnak hozzám
10,azok az állatok, amelyek éjjel járnak zsákmány után, szeretik a holdat bámulni.

előrehoztam, mert nincs rá válasz:
a nappaliban már volt egyszer régen, aki ott olvasta, az most ne válaszoljon:) miért van a férfi nadrágon sok zseb?
segítség: nagyon is ide való kérdés

segítség: nagyon is ide való kérdés

ez jóóóó:) a macska a kedvenc állaTOM
mellesleg ez mia kérdésére volt a válasz, de mia elment aludni (?), ezért nem tudjuk a lewis caroll féle megfejtést

mellesleg ez mia kérdésére volt a válasz, de mia elment aludni (?), ezért nem tudjuk a lewis caroll féle megfejtést
Bocsika, mert kicsit gyorsabb voltam....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 16:44

Törölt felhasználó (7767)

Miért kell mindig bevágni előmbe???!!!

Miért kell mindig bevágni előmbe???!!!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 16:41

Mivel nem írtad, hogy évente mennyivel tett le több vizsgát, mint az előző évben, így ezt ránk bíztad. AZ biztos, hogy az első évben 3, az utolsó évben pedig 9 vizsgát tett, mert kevesebb vagy több (2 ill. 4.) kezdéssel nem jön ki az egyenlet. 2-nél 2-3-4-5-6 lenne a vizsgék száma, ami csak 20 vizsga, 4-né meg a legkisebb sorozat 4-5-6-7-12, ami összesen 34 vizsga.
De a 31 vizsga a megadott feltételekke csak a 3-5-6-8-9 sorozattal jön csak ki, így a megoldás a
8
De a 31 vizsga a megadott feltételekke csak a 3-5-6-8-9 sorozattal jön csak ki, így a megoldás a
8
3+5+6+8+9 ? Akkor negyedik évben 8 vizsgája volt.
Mivel nem írtad, hogy évente mennyivel tett le több vizsgát, mint az előző évben, így ezt ránk bíztad. AZ biztos, hogy az első évben 3, az utolsó évben pedig 9 vizsgát tett, mert kevesebb vagy több (2 ill. 4.) kezdéssel nem jön ki az egyenlet. 2-nél 2-3-4-5-6 lenne a vizsgék száma, ami csak 20 vizsga, 4-né meg a legkisebb sorozat 4-5-6-7-12, ami összesen 34 vizsga.
8
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 16:28
Egy egyetemista ötéves tanulmányai alatt összesen 31 vizsgát tett le. Minden évben több vizsgát tett le, mint az azt meglőző évben. Ötödéves korában pedig épp háromszor annyit, mint elsőéves korában. Hány tárgyból vizsgázott a negyedik évben?
8
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

Egy egyetemista ötéves tanulmányai alatt összesen 31 vizsgát tett le. Minden évben több vizsgát tett le, mint az azt meglőző évben. Ötödéves korában pedig épp háromszor annyit, mint elsőéves korában. Hány tárgyból vizsgázott a negyedik évben?

De hát mi csak barátilag beszélgettün, fejtegettük a hajnali ébrenlét és fennmaradűs okatit, meg ilyenek... Ti meg, kis piszkok, egyből aljas szexuális tevékenységet kreálnátok belőle?
Ti nem ismeritek a plátói szerelem fogalmát?
De hogy még kérdés is született ebből...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 02:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 02:37

De hogy még kérdés is született ebből...

Törölt felhasználó (62015)
VIP

én már rájöttem h DrAnthony és én milyen jó kapcsolatban lennénk:)))) legalábbis éjszakánként tuti nem unatkoznánk ha már aludni nem akarunk

Vajon billiárdról van szó a feladványban?
Bodi hanyadik kontraja utan megy el a Dr.?

én már rájöttem h DrAnthony és én milyen jó kapcsolatban lennénk:)))) legalábbis éjszakánként tuti nem unatkoznánk ha már aludni nem akarunk

Hát most nagyon belenyúltál. Volt gy, amit ki is emeltem, hát az... Erotikus, szép a lány, szóval nagyon-nagyon...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 01:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 01:59

VIP

köszi, próbálok nem mindig szilikonos csajszikat betenni(bár nekem az tetszik) de basszus már nagyon nehéz olyat találni

köszi, próbálok nem mindig szilikonos csajszikat betenni(bár nekem az tetszik) de basszus már nagyon nehéz olyat találni
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 01:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 01:57

Gondolhattam volna, hogy ha más nem, legalább Te!!!
Hallod, a Szép női test topicba h milyen bomba csajokat tettél be!... Imádlak érte!

Gondolhattam volna, hogy ha más nem, legalább Te!!!
Hallod, a Szép női test topicba h milyen bomba csajokat tettél be!... Imádlak érte!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 01:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 01:44

VIP

dehogy tentikézik

dehogy tentikézik

Na, mindenki tentikézik... Szépen vagyunk... Akkor majd holnap kapunk választ a kérdésekre...
Ahogy dako jelezte már sokaknak: Nos, ha azért írtál ide, hogy legyen GG pontod, akkor nem jól csináltad! Azt a FIGYELEM felhívások fórumozóknak és Adminoknak topicban kell. Elég, ha beírod, hogy "Azért írok ide, hogy gyűljenek a GG pontjaim". NA, EKKOR aktiválják a nickedet, és elég 10 semmitmondó hszt-t oda beírni, és akkor kapsz jutiba 1000 GG pontot!
dako aludni indul:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 07. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 07. szerda 20:18

Törölt felhasználó (69371)

Komolyan mondom, olyan fáradt vagyok! Ha nem dolgoznék jobb volna! Folyamatosan pontvadászfigyelő funkcióban lennék! De hajnal 4-kor kelek! És szeretek aludni! Meg szeretem a Teddy macim!

Te egy megfejthetetlen csajszika vagy ám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 07. szerda 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 07. szerda 20:19
Arra, amelyiknek sorban elfoglalt helyére egy páratlan számot eredményező műveletben a kisebbik tag mutat, és amely 12-vel nagyobb, mint az előbb említett szám, amely egy egésznek kétnyolcadát jelenti, ha közvetlenül a zéró után felálló vessző után foglal helyet!

Törölt felhasználó (7767)

Arra, amelyiknek sorban elfoglalt helyére egy páratlan számot eredményező műveletben a kisebbik tag mutat, és amely 12-vel nagyobb, mint az előbb említett szám, amely egy egésznek kétnyolcadát jelenti, ha közvetlenül a zéró után felálló vessző után foglal helyet!