dako ne haragudj meg csak hülyéskednek. jó kedve van DrAnthony-nak is sztem egyáltalán nem állt szándékában megbántani Téged...remélem nem történt semmi rossz veled ma és nem ezért veszed ennyire a szívedre
Mely sosem érhet fel "másvalaki" egyedülálló, hozzá képest mindenki más suttyó buta plebs intellektusához...
Na, ez már te vagy!!!
Bakker, a szívbajt hozod rám, hogy tényleg besértődtél! Ezért még kapsz!!
Bakker, ez volt a megoldás? Csak marhulásból írtam!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 18:46
Bakker, a szívbajt hozod rám, hogy tényleg besértődtél! Ezért még kapsz!!
Bakker, ez volt a megoldás? Csak marhulásból írtam!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
Tudod mit? Kabbe Te az öxes faxom! Mondjuk nem nehezeket kérdezek! A megfejtés jó!
Tudom én, hogy viccelsz! Én is csak vicceltem!
Tudom én, hogy viccelsz! Én is csak vicceltem!
Tudod mit? Kabbe Te az öxes faxom! Mondjuk nem nehezeket kérdezek! A megfejtés jó!
Tudom én, hogy viccelsz! Én is csak vicceltem! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom én, hogy viccelsz! Én is csak vicceltem! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudsz meglenni anélkül, ha nem basztatsz valakit, ha nem kötözködsz, he nem szemétkedsz??? Olvas s vissza, a vitát, TE kezdted, mert Katicikával más véleményem merészeltünk lenni őfelsége I. homepicturs fenséggel szemben...
Ahogy mondod. MINT AHOGY MOST IS TE KÖTÖTTÉL BELÉM!!! Ha láttad volna, írtam, minek szántam, elnézést kértem tőle, ha félreértette, akkor ehhez neked mi a búbánat közöd van??? Ha csak az nem, hogy baszakodni és veszekedést szítani akarsz???
SSSSSSSSS Nos?
Azért a te "stílusodról" ne nyissunk valóban vitát, mert valóban miattad megint szarakodás lesz a vége! Látod, megint te kezded a szarakodást.
OK! Akkor maximális meaculpa, elnézést meg ilyenek... Nem állt szándékomban, viccnek szántam. Mint ahogy sztem Aljasbesúgó és Mme Prune is hasonló hsz-ében. Naaaaaa... Kis mimóza!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 18:40
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez már gúnyolódás! Tőled nem erre számítottam! Köszi!
Ki mondta, hogy esik az eső????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 18:38
Két kisegér szorong egy esernyő alatt. Az egyiknek kilóg a füle, a másiknak a farkincája. Melyikük ázik meg jobban?
Két kisegér szorong egy esernyő alatt. Az egyiknek kilóg a füle, a másiknak a farkincája. Melyikük ázik meg jobban?
Ez már gúnyolódás! Tőled nem erre számítottam! Köszi!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 18:38
Szerintem nem is kell árulkodnod, már dierkt piros telefonos vonalad van tom-hoz és vazelinator-hoz!!!
Ráadásul azt álmondtam, hogy a neved "dako84 [Admin] [Modeator] [VIP] [Operator] [Pontvadász-killer]" -re módosult...
Ráadásul azt álmondtam, hogy a neved "dako84 [Admin] [Modeator] [VIP] [Operator] [Pontvadász-killer]" -re módosult...
Naaa, fel ne húzd magad! Tudod: Vicc, poén, humor, irónia, haveri csesztetés, baráti poénkodás, ilyenek. AZt hittem eddig értetted a poénokat! Ja, most látom, lemaradtak a smilei-k! Akkor most pótlom:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 18:36
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez most mire jó? Komolyan kérdezem! Ha gúnyolódni akartok, akkor menjünk más topic-ba! A fasznak kell ezt csinálnod? Most komolyan!
Szerintem nem is kell árulkodnod, már dierkt piros telefonos vonalad van tom-hoz és vazelinator-hoz!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 18:04
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval mi a pálya? Faxom ki van mire végig olvasom az egészet! Jó sok hsz.! Jaj, de nagyon örülök! Mi a picsának kellett szét OFF-olni a topicot? Lemaradtam egy csomó feladatról! Valakinek dolgozni is kell! Naplopó banda! Megyek árulkodni az ADMIN-oknak! Ez az! Jó kis segg nyalás! Meg szöktem a diliházból! A hülye ápolókat könnyű volt árbaszni!
Ez most mire jó? Komolyan kérdezem! Ha gúnyolódni akartok, akkor menjünk más topic-ba! A fasznak kell ezt csinálnod? Most komolyan!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 02. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 18:34
Megjött dako, a mi Istenünk!!! Na, akkor emberek, szépen mindenki feláll, és ahogy tegnap írtam: Ütemes vastaps, és közben "ÉÉÉLJEEN DAAAKOOO, ÉÉÉLJEEN DAAAKOOO!!" kántálással tisztelegjünk előtte!
Megjött dako, a mi Istenünk!!! Na, akkor emberek, szépen mindenki feláll, és ahogy tegnap írtam: Ütemes vastaps, és közben "ÉÉÉLJEEN DAAAKOOO, ÉÉÉLJEEN DAAAKOOO!!" kántálással tisztelegjünk előtte!
2007. 02. 02. péntek 18:04
Szóval mi a pálya? Faxom ki van mire végig olvasom az egészet! Jó sok hsz.! Jaj, de nagyon örülök! Mi a picsának kellett szét OFF-olni a topicot? Lemaradtam egy csomó feladatról! Valakinek dolgozni is kell! Naplopó banda! Megyek árulkodni az ADMIN-oknak! Ez az! Jó kis segg nyalás! Meg szöktem a diliházból! A hülye ápolókat könnyű volt árbaszni!
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy a sárgákat egy hosszú bottal le lehet pöckölni onnan, és akkor már simán át lehet küldeni a pirosakat :-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 02. péntek 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
nem lehet, mert ott ülnek a sárgák
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 17:03
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
a pirosakat balra.
bocs, fáradt vagyok...
bocs, fáradt vagyok...
a pirosakat balra.
bocs, fáradt vagyok... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 17:02
bocs, fáradt vagyok... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Békás feladvány.
Katt ide
Feladat. A sárga békákat át kell juttatni a jobb oldalra, a pirosakat jobbra.
Szabály: a békák csak egy másikat tudnak átugrani, vagy át tudnak ugrani a szomszéd üres tavirózsalevélre. Visszafelé nem tudnak ugrani.
Katt ide
Feladat. A sárga békákat át kell juttatni a jobb oldalra, a pirosakat jobbra.
Szabály: a békák csak egy másikat tudnak átugrani, vagy át tudnak ugrani a szomszéd üres tavirózsalevélre. Visszafelé nem tudnak ugrani.

phil08
Veronika Bachorova