Mi a határértéke annak a tört alakú függvénynek, melynek számlálója a hetes szám felé, nevezője pedig a nulla felé konvergál?
a hét
b nullával való osztásnak nincs értelme
d nulla
c végtelen
1972.01.26-án lezuhant egy repülögép. Az egyetlen túlélö Vesna Vulovic volt. Hány méter magasról zuhant le a gép?
a hét
b nullával való osztásnak nincs értelme
d nulla
c végtelen
1972.01.26-án lezuhant egy repülögép. Az egyetlen túlélö Vesna Vulovic volt. Hány méter magasról zuhant le a gép?
elcssztem vele kerek fel orat..de kijött
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:46

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Egy feladvány búcsuzóul. /2-3 napig nem leszek/
A világ 2%-nyi legintelligensebb embere közé tartozol? Einstein ezt a feladványt a múlt században találta ki. Azt állította róla, hogy az emberek 98%-a képtelen megfejteni.
Jó szórakozást!
A feladványban nincs semmiféle trükk, egyszerű logikával megfejthető. Tehát sok szerencsét és ne add fel!
Van 5 ház, mindegyik más színű.
Minden házban egy más-más nemzetiségű személy lakik.
Minden háztulajdonos bizonyos italt részesít előnyben, bizonyos márkájú cigarettát szív és bizonyos állatot tart.
A kérdés: Kié a hal?
Tudod, hogy:
A brit a piros házban lakik.
A svéd kutyát tart.
A dán szívesen iszik teát.
A német Rothmanns cigarettát szív.
A norvég az első házban lakik.
A zöld ház tulajdonosa kávét iszik.
Aki Winfield cigarettát szív, szívesen iszik sört.
A sárga ház tulajdonosa Dunhill cigarettát szív.
Az a személy, aki Pall Mallt szív, papagájt tart.
A férfi, aki a középső házban lakik, tejet iszik.
Aki Marlborot szív, az mellett lakik, aki macskát tart.
A férfi, akinek lova van, az mellett lakik, aki Dunhillt szív.
A norvég a kék ház mellett lakik.
Aki Marlborot szív, annak a szomszédja vizet iszik.
A zöld ház a fehér ház mellett balra van.
A világ 2%-nyi legintelligensebb embere közé tartozol? Einstein ezt a feladványt a múlt században találta ki. Azt állította róla, hogy az emberek 98%-a képtelen megfejteni.
Jó szórakozást!
A feladványban nincs semmiféle trükk, egyszerű logikával megfejthető. Tehát sok szerencsét és ne add fel!
Minden háztulajdonos bizonyos italt részesít előnyben, bizonyos márkájú cigarettát szív és bizonyos állatot tart.
Tudod, hogy:
A svéd kutyát tart.

Na, a Szexis énekes topicba betettem 2 Sabrina videót!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 14:33

bakter nem gtam vna, h szíszikecs! akkor dájerolt lobonca volt, de így még gyönyörűbb!
Én a Sabrina + a Sam fox csöcsébe voltam szerelmes anno!
Én a Sabrina + a Sam fox csöcsébe voltam szerelmes anno!
Te hüle! Ilyeneket még nem tanítanak 5.-ben!
Te Surdi, nem hagytál gondolkodni, mert a piszok iwiweddel elvontad a figyelmem!
Pasikat is tegyetek be! Könyörgöm! Limahl! Nagyon tetszett a srác! Köcce! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 12:08

Te Surdi, nem hagytál gondolkodni, mert a piszok iwiweddel elvontad a figyelmem!
Pasikat is tegyetek be! Könyörgöm! Limahl! Nagyon tetszett a srác! Köcce! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor nálad is okosabb egy ötödikes?
de lehet még a trillalala is!

és igaz barna volt a haja ...
de megkóstoltam volna! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 14:35
de megkóstoltam volna! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Segitség nélkül nem ment volna.
Az én emlékeimben C.C.-nek barna haja volt.
S hát igen...nekem is bejöttek mindketten.

Segitség nélkül nem ment volna.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)

bakter nem gtam vna, h szíszikecs! akkor dájerolt lobonca volt, de így még gyönyörűbb!
Én a Sabrina + a Sam fox csöcsébe voltam szerelmes anno! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 14:29
Én a Sabrina + a Sam fox csöcsébe voltam szerelmes anno! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)

De, gondolkodtam, de az már majdnek spam vagy flood lenne, mert ugyanez a 2 kép szerepel a szexis énekes celeb topicban, itt a kvízben is, még pontgyűjtéssel vádolnának, ha betenném az Igézőbe is...
Annakidején nagy-nagy szerelmem volt mindkét hölgy, de szerintem máig bombajól néznek ki!

Annakidején nagy-nagy szerelmem volt mindkét hölgy, de szerintem máig bombajól néznek ki!
De, gondolkodtam, de az már majdnek spam vagy flood lenne, mert ugyanez a 2 kép szerepel a szexis énekes celeb topicban, itt a kvízben is, még pontgyűjtéssel vádolnának, ha betenném az Igézőbe is...
Annakidején nagy-nagy szerelmem volt mindkét hölgy, de szerintem máig bombajól néznek ki! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 14:25

Annakidején nagy-nagy szerelmem volt mindkét hölgy, de szerintem máig bombajól néznek ki! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Te doki!
azon nem gondókodtá, h az igéző tekintetekbe lökj képet róluk?
azon nem gondókodtá, h az igéző tekintetekbe lökj képet róluk?
Yess, ő biza C.C. Catch!!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Te doki!
azon nem gondókodtá, h az igéző tekintetekbe lökj képet róluk? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 14:10
azon nem gondókodtá, h az igéző tekintetekbe lökj képet róluk? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Így köll írni, de sajna nem róla van szó.
Kis segítség:
Heartbreak Hotel, Strangers by Nights, Heaven and Hell, In the Backseat of your Cadillad...
Nos???
Kis segítség:
Heartbreak Hotel, Strangers by Nights, Heaven and Hell, In the Backseat of your Cadillad...
Nos???
C.C Catch... vagy valahogy igy irják(vagy nem)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 14:10

Kis segítség:
Nos???
Kis segítség:
Nos???
Kis segítség:
Nos??? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 14:02
Kis segítség:
Nos??? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)

na még egy tipp, osztán befejezem:
Olivia Newton John /így köll írni?/
Olivia Newton John /így köll írni?/
na még egy tipp, osztán befejezem:
Olivia Newton John /így köll írni?/ (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 29. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Olivia Newton John /így köll írni?/ (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 29. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem, sajnos nem.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)

nana!
csak nem Nena
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 29. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 13:50
csak nem Nena

Pedig ha ezt írod, akkor az helyes, ő Kim Wilde!
No, akkor gondolkodjunk ugyanabban a korban, az első hölgy is énekesnő, ugyanakkor volt sztár, amikor Kim Wilde. Ki lehet ő?

No, akkor gondolkodjunk ugyanabban a korban, az első hölgy is énekesnő, ugyanakkor volt sztár, amikor Kim Wilde. Ki lehet ő?

Pedig ha ezt írod, akkor az helyes, ő Kim Wilde!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 28. kedd 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor nálad is okosabb egy ötödikes?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:25

Hu, ilyenekre Én már nem emlékszem!
Mindent azért Én se tudhatok!
Akkor most egyest kapok?
Mindent azért Én se tudhatok!

Akkor most egyest kapok?

A hal a 4.(zöld) házban lakó németé.
Azért különösebben sok ész nem kell hozzá... honnan szedted ezt az Einsteines szöveget? Régebben a Fülesben vagy vmi hasonló újságban voltak ilyen feladványok. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 09:46

Azért különösebben sok ész nem kell hozzá... honnan szedted ezt az Einsteines szöveget? Régebben a Fülesben vagy vmi hasonló újságban voltak ilyen feladványok. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Egy feladvány búcsuzóul. /2-3 napig nem leszek/
Jó szórakozást!
Tudod, hogy:
A svéd kutyát tart.
Jó szórakozást!
Tudod, hogy:
A svéd kutyát tart.

hát vazzse azsé, mer tyukot lopott a gazsi meg azs annya szülinapjára!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 23:03

Csak 1 kérdés? Miért is ülne apuka börtönben??? Amikor a gyermek fogant (a közösülés időpontja) az anyuka 15 éves és 3 hónapos volt, ad apropó szabadon és büntetlenül létesíthetett vele az apuka szexuális kapcsolatot. Ha anyuka 14 év alatti lett volna a közösülés időpontjában, akkor esetleg ülne apuka megrontás miatt, de (ahogy írtam) egy 14 éves és 1 napos lány már "szabad" préda, büntetlenül dugható!
Sokan azt hiszik, hogy 18 év ez az életkor, de NEM!!! Egyes USA államokban 16 év ez az életkor, de Mországos és az EU-ban egységesen 14 év a határ.
Akkor miért is ül apuka börtönben? Mert szexuális bcs miatt biztos nem!!!

Akkor miért is ül apuka börtönben? Mert szexuális bcs miatt biztos nem!!!
nem a kvízzel, hanem a logikával van Neked a gondod!
abból vannak hiányosságaid!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 23:20
abból vannak hiányosságaid!

baxátok már meg a metek és logikai feladványaitokat késő este fáradt és tunnyadt aggyal ki a fasom fog nektek gondolkodni!
a kvíz nem csak számokból áll!
a kvíz nem csak számokból áll!