ÚÚÚÚ, ezt nagyon benéztem!!! Elnézést Thengu-tól is, mert TELJESEN jó megoldást adott!!!
Csak a neveket néztem, és nem figyeltem előtte a számokat (hogy összevissza írta), így nekem a névsorrend nem stimmelt a képsorrenddel, ezért írtam, h helytelen a megoldása. Így visszanézve (természetesen) jó megoldást adott. Sry még 1X!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 25. péntek 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 07:11


azt írtad, hogy thengué teljesen helytelen...a 3. necces kép az nem maya? van egy olyan képe a saját topicjában...és a 4. anyajegyes? sophie-nak vannak ilyenjei, vagy nem??? és a 2. furcsa bimbósról én is azt gondoltam, hogy niki, de a másik tippem rá judy...nos...teljesen bizonytalanná váltam, lehet, hogy én sem vagyok az akinek mondom magamat???
léccci doki análizélj meg...izéééé analizálj ki



Hát én nm erre gondoltam az tuti....
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 13:26


Nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz a kérdés, igaz voltam zöldség-gyümölcs-delikát boltvezető is (a szép időkben)!
nos,
A rebarbaráról:
A rebarbarát mintegy 4500 éve ismerik gyógyhatásáról, de csak a XVIII. Század óta használatos a konyhában. A rebarbara terjedelmes bokorrá növő évelő növény, levelei és piros levélnyelei a kert díszeként is megállják a helyüket. A rebarbara igénytelen, szinte mindenütt megterem. Levele mérgező, de a levél nyeléből süteményt és kompótot főzhetünk.
Mondhatnánk diétásnak is, hiszen 10 dkg rebarbara mindössze 16 kilókalóriát tartalmaz, ám mivel meglehetősen savanyú, ezért nem kevés cukrot adunk hozzá. Rostokban gazdag, sok kaéciumot, magnéziumot, vasat, C-, B- és A-vitamint tartalmaz.
Ha piacon vásároljuk, figyeljünk arra, hogy friss legyen. Ennek ellenőrzéséhez körmünkkel vájjunk bele a rózsaszínes szárba, és ha nedvedzeni kezd, biztosak lehetünk benne, hogy friss rebarbarával van dolgunk. Otthon a hűtő alsó dobozában tároljunk, legfeljebb 4-5 napig, mert hamar elveszti nedvességtartalmát. Megpucolva a mélyhűtőben is tárolható.
Megtisztítása hasonlít a spárgáéhoz. Vágjuk le mindkét végét, és a vékonyan fejtsük le a külső héját. Ha nagyon szálkás lenne, érdemes azt a részt kihagyni a feldolgozásból.
A rebarbara savanykás íze nagyon is markáns, ezért érdemes más gyümölccsel, például eperrel, almával vagy körtével társítana. Főzéskor sok levet ereszt, ezért csak keveset tegyünk alá, például kompót készítésekor. Ízesítésére kitűnő a vanília, a gyömbér és a fahéj. Elkészíthetjük húsok mellé is.
néha kostoljátok meg, érdemes! ja, és jó kanosító is egyben!

nos,
A rebarbaráról:
A rebarbarát mintegy 4500 éve ismerik gyógyhatásáról, de csak a XVIII. Század óta használatos a konyhában. A rebarbara terjedelmes bokorrá növő évelő növény, levelei és piros levélnyelei a kert díszeként is megállják a helyüket. A rebarbara igénytelen, szinte mindenütt megterem. Levele mérgező, de a levél nyeléből süteményt és kompótot főzhetünk.
Mondhatnánk diétásnak is, hiszen 10 dkg rebarbara mindössze 16 kilókalóriát tartalmaz, ám mivel meglehetősen savanyú, ezért nem kevés cukrot adunk hozzá. Rostokban gazdag, sok kaéciumot, magnéziumot, vasat, C-, B- és A-vitamint tartalmaz.
Ha piacon vásároljuk, figyeljünk arra, hogy friss legyen. Ennek ellenőrzéséhez körmünkkel vájjunk bele a rózsaszínes szárba, és ha nedvedzeni kezd, biztosak lehetünk benne, hogy friss rebarbarával van dolgunk. Otthon a hűtő alsó dobozában tároljunk, legfeljebb 4-5 napig, mert hamar elveszti nedvességtartalmát. Megpucolva a mélyhűtőben is tárolható.
Megtisztítása hasonlít a spárgáéhoz. Vágjuk le mindkét végét, és a vékonyan fejtsük le a külső héját. Ha nagyon szálkás lenne, érdemes azt a részt kihagyni a feldolgozásból.
A rebarbara savanykás íze nagyon is markáns, ezért érdemes más gyümölccsel, például eperrel, almával vagy körtével társítana. Főzéskor sok levet ereszt, ezért csak keveset tegyünk alá, például kompót készítésekor. Ízesítésére kitűnő a vanília, a gyömbér és a fahéj. Elkészíthetjük húsok mellé is.
néha kostoljátok meg, érdemes! ja, és jó kanosító is egyben!



Nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz a kérdés, igaz voltam zöldség-gyümölcs-delikát boltvezető is (a szép időkben)!
nos,
A rebarbaráról:
A rebarbarát mintegy 4500 éve ismerik gyógyhatásáról, de csak a XVIII. Század óta használatos a konyhában. A rebarbara terjedelmes bokorrá növő évelő növény, levelei és piros levélnyelei a kert díszeként is megállják a helyüket. A rebarbara igénytelen, szinte mindenütt megterem. Levele mérgező, de a levél nyeléből süteményt és kompótot főzhetünk.
Mondhatnánk diétásnak is, hiszen 10 dkg rebarbara mindössze 16 kilókalóriát tartalmaz, ám mivel meglehetősen savanyú, ezért nem kevés cukrot adunk hozzá. Rostokban gazdag, sok kaéciumot, magnéziumot, vasat, C-, B- és A-vitamint tartalmaz.
Ha piacon vásároljuk, figyeljünk arra, hogy friss legyen. Ennek ellenőrzéséhez körmünkkel vájjunk bele a rózsaszínes szárba, és ha nedvedzeni kezd, biztosak lehetünk benne, hogy friss rebarbarával van dolgunk. Otthon a hűtő alsó dobozában tároljunk, legfeljebb 4-5 napig, mert hamar elveszti nedvességtartalmát. Megpucolva a mélyhűtőben is tárolható.
Megtisztítása hasonlít a spárgáéhoz. Vágjuk le mindkét végét, és a vékonyan fejtsük le a külső héját. Ha nagyon szálkás lenne, érdemes azt a részt kihagyni a feldolgozásból.
A rebarbara savanykás íze nagyon is markáns, ezért érdemes más gyümölccsel, például eperrel, almával vagy körtével társítana. Főzéskor sok levet ereszt, ezért csak keveset tegyünk alá, például kompót készítésekor. Ízesítésére kitűnő a vanília, a gyömbér és a fahéj. Elkészíthetjük húsok mellé is.
néha kostoljátok meg, érdemes! ja, és jó kanosító is egyben!

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 12:56
nos,
A rebarbaráról:
A rebarbarát mintegy 4500 éve ismerik gyógyhatásáról, de csak a XVIII. Század óta használatos a konyhában. A rebarbara terjedelmes bokorrá növő évelő növény, levelei és piros levélnyelei a kert díszeként is megállják a helyüket. A rebarbara igénytelen, szinte mindenütt megterem. Levele mérgező, de a levél nyeléből süteményt és kompótot főzhetünk.
Mondhatnánk diétásnak is, hiszen 10 dkg rebarbara mindössze 16 kilókalóriát tartalmaz, ám mivel meglehetősen savanyú, ezért nem kevés cukrot adunk hozzá. Rostokban gazdag, sok kaéciumot, magnéziumot, vasat, C-, B- és A-vitamint tartalmaz.
Ha piacon vásároljuk, figyeljünk arra, hogy friss legyen. Ennek ellenőrzéséhez körmünkkel vájjunk bele a rózsaszínes szárba, és ha nedvedzeni kezd, biztosak lehetünk benne, hogy friss rebarbarával van dolgunk. Otthon a hűtő alsó dobozában tároljunk, legfeljebb 4-5 napig, mert hamar elveszti nedvességtartalmát. Megpucolva a mélyhűtőben is tárolható.
Megtisztítása hasonlít a spárgáéhoz. Vágjuk le mindkét végét, és a vékonyan fejtsük le a külső héját. Ha nagyon szálkás lenne, érdemes azt a részt kihagyni a feldolgozásból.
A rebarbara savanykás íze nagyon is markáns, ezért érdemes más gyümölccsel, például eperrel, almával vagy körtével társítana. Főzéskor sok levet ereszt, ezért csak keveset tegyünk alá, például kompót készítésekor. Ízesítésére kitűnő a vanília, a gyömbér és a fahéj. Elkészíthetjük húsok mellé is.
néha kostoljátok meg, érdemes! ja, és jó kanosító is egyben!




Furcsa egy növény, az már igaz, hiszen a szárát esszük. Nem a levelét, nem a termését, de még csak nem is a gyökerét, bár mindegyiket felhasználják gyógyászati célra. Ez a sóskafélék családjába tartozó zöldség leginkább gyümölcsként kerül az asztalunkra… Kicsit ellentmondásos, de mindjárt kiderítjük az igazságot!


Furcsa egy növény, az már igaz, hiszen a szárát esszük. Nem a levelét, nem a termését, de még csak nem is a gyökerét, bár mindegyiket felhasználják gyógyászati célra. Ez a sóskafélék családjába tartozó zöldség leginkább gyümölcsként kerül az asztalunkra… Kicsit ellentmondásos, de mindjárt kiderítjük az igazságot!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 25. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 12:36



Nézem-nézem a képet de nm ugrik be,pedig szerintem már láttam ilyet.....

Nézem-nézem a képet de nm ugrik be,pedig szerintem már láttam ilyet.....
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 12:29


melegszik, de pontosan kellene a különlegesség neve, amiből készült, ill. mi van benne!
melegszik, de pontosan kellene a különlegesség neve, amiből készült, ill. mi van benne!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 25. péntek 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
PF-ok!
Mindig kitör a pánik a Rejtő-könyvekben, és akkor többnyire Piszkos Fred közbe szokott lépni Fülig Jimmy őszinte sajnálatára !
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 25. péntek 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 11:04

Mindig kitör a pánik a Rejtő-könyvekben, és akkor többnyire Piszkos Fred közbe szokott lépni Fülig Jimmy őszinte sajnálatára !


Törölt felhasználó (94621)

Netán Piszkos Fred bátyó személyesen? /sosem láttam ezt a képet/ Ráillene.
A kaját nem tudom, enni szeretek, de főzőcskézni nem.
A kaját nem tudom, enni szeretek, de főzőcskézni nem.

Ez wmi gyümölcs? Talán banán?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 10:27

És egy kajás kérdés:
Milyen kaja ez? (annyit elárulok, hogy pite, de miből készült, ill. mi van benne???


Milyen kaja ez? (annyit elárulok, hogy pite, de miből készült, ill. mi van benne???



Netán Piszkos Fred bátyó személyesen? /sosem láttam ezt a képet/ Ráillene.
A kaját nem tudom, enni szeretek, de főzőcskézni nem.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 25. péntek 10:24
Ki ő??? (nagyon könnyű, aki szeret nevetgélni)

(kicsit segtek, mert van sok hasonló tipusú "szépember"
)
A kaját nem tudom, enni szeretek, de főzőcskézni nem.



Ki ő??? (nagyon könnyű, aki szeret nevetgélni)


(kicsit segtek, mert van sok hasonló tipusú "szépember"


És egy kajás kérdés:
Milyen kaja ez? (annyit elárulok, hogy pite, de miből készült, ill. mi van benne???


Milyen kaja ez? (annyit elárulok, hogy pite, de miből készült, ill. mi van benne???




Ki ő??? (nagyon könnyű, aki szeret nevetgélni)


(kicsit segtek, mert van sok hasonló tipusú "szépember"


azt írtad, hogy thengué teljesen helytelen...a 3. necces kép az nem maya? van egy olyan képe a saját topicjában...és a 4. anyajegyes? sophie-nak vannak ilyenjei, vagy nem??? és a 2. furcsa bimbósról én is azt gondoltam, hogy niki, de a másik tippem rá judy...nos...teljesen bizonytalanná váltam, lehet, hogy én sem vagyok az akinek mondom magamat???
léccci doki análizélj meg...izéééé analizálj ki



Pro primo: Zsuzsa sosem volt az esetem, így nyuga, meghagyom neked.
Pro secundo: Na ja, az egyik pecómból a Zagyvát látom (már ha a Pólya Tibor úton álló autósortól délután látnám), a másik kéróból meg vagy a most zöldellő fákat látom, télen meg a 10 méterre lévő másik beton házfalat. Ráadásul sehol egy meztelenkedő asszonyka szemben...
Mongyuk esserossz...
De azé bekaphatod, majd ha ráérek, megsajnállak...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 23:43
Pro secundo: Na ja, az egyik pecómból a Zagyvát látom (már ha a Pólya Tibor úton álló autósortól délután látnám), a másik kéróból meg vagy a most zöldellő fákat látom, télen meg a 10 méterre lévő másik beton házfalat. Ráadásul sehol egy meztelenkedő asszonyka szemben...
Mongyuk esserossz...




nem mondom meg, hogy hol, mert ha a férj nincs itthon, még lenyúlnád előlem a zsuskát...
(habár most nem aktuális a dolog, mert jelenleg a "kicsijük" akadályt jelent)...
Igen, és a panoráma a budai hegyekre a naplementével, valóban szar látvány...


Igen, és a panoráma a budai hegyekre a naplementével, valóban szar látvány...


nem mondom meg, hogy hol, mert ha a férj nincs itthon, még lenyúlnád előlem a zsuskát...
(habár most nem aktuális a dolog, mert jelenleg a "kicsijük" akadályt jelent)...
Igen, és a panoráma a budai hegyekre a naplementével, valóban szar látvány...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 23:32


Igen, és a panoráma a budai hegyekre a naplementével, valóban szar látvány...



Jó gagyi helyen laksz akkor Te is, ha Csisztu a szomszédod...
Nekem eddig egyetlen híresség volt a szomszédom, de aztán kiderült, hogy mégsem az...

Nekem eddig egyetlen híresség volt a szomszédom, de aztán kiderült, hogy mégsem az...

Jó gagyi helyen laksz akkor Te is, ha Csisztu a szomszédod...
Nekem eddig egyetlen híresség volt a szomszédom, de aztán kiderült, hogy mégsem az...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 23:17

Nekem eddig egyetlen híresség volt a szomszédom, de aztán kiderült, hogy mégsem az...


Én csak a barátnőm mellét ismerem fel, de viszont azt becsukott szemekkel is (elég ha szopom, mint egy kisgyerek)...
(viszont a lábaknál nem ismerted fel csisztuzsuzsa lábát és cipőjét...annyi előnyöm volt, hogy zsuzsi egy emelettel lejjebb lakik a doki férjével, mint én...
)

(viszont a lábaknál nem ismerted fel csisztuzsuzsa lábát és cipőjét...annyi előnyöm volt, hogy zsuzsi egy emelettel lejjebb lakik a doki férjével, mint én...

Én csak a barátnőm mellét ismerem fel, de viszont azt becsukott szemekkel is (elég ha szopom, mint egy kisgyerek)...
(viszont a lábaknál nem ismerted fel csisztuzsuzsa lábát és cipőjét...annyi előnyöm volt, hogy zsuzsi egy emelettel lejjebb lakik a doki férjével, mint én...
)

(viszont a lábaknál nem ismerted fel csisztuzsuzsa lábát és cipőjét...annyi előnyöm volt, hogy zsuzsi egy emelettel lejjebb lakik a doki férjével, mint én...

Pro primo: Annyira azért nem szexmentes övezet mivel ez a GG, gyakorlatilag TELJESEN szexmentes övezet nincs és nem is létezik itt. Szóval általában szexmentes, de ha szex vagy szex-jellegű a kérdés, azért még nem jár tiltás.
Pro secundo:
A megoldásod teljesen helytelen.
Pro secundo:



(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Túl könnyű:
- soma = legerősebb (fekete cipő
- cszsu = legizmosabb (piros magassarkú)
- kanna = pink (fehér csipkés)
- sze (barát, de soha nem nézem, így nem ismerhetem) = a maradvány 4. (fehér szandi)
- soma = legerősebb (fekete cipő

- cszsu = legizmosabb (piros magassarkú)
- kanna = pink (fehér csipkés)
- sze (barát, de soha nem nézem, így nem ismerhetem) = a maradvány 4. (fehér szandi)


Na, ez az előző feladvány nekem is tetszett.
Melyik cici melyik magyar pornóhírességhez tartozik:
Sophie Sweet
Maya Gold
Judy Nero
Niki Bellucci
1.:

2.:

3.:

4.:


Sztem:
soma: 3. kép, fekete cipővel;
Csisztu zsuzsa: 4-es kép
Kanna: 1-es kép
Szabó Erika: 2. kép piros cipővel. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 13:20
melyik kinek a lába?
1. soma
2. csisztu zsuzsa
3. kelemen anna
4. szabó erika (barátok közt)
soma: 3. kép, fekete cipővel;
Csisztu zsuzsa: 4-es kép
Kanna: 1-es kép
Szabó Erika: 2. kép piros cipővel. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)


1. soma
2. csisztu zsuzsa
3. kelemen anna
4. szabó erika (barátok közt)
