na,írjam a megfejtést?

Reggel jön a doki dob egy laza hátast tuti

Mondd meg melyik és miért! Követelem!
már a kérdés után be kellett volna szúrd :)
ezért holnap szopni fogtok mind a ketten: bb és doki!!!

a harmadik válaszol helyesen h rajta fekete van,mivel tudja h a negyedik emberke látja őt és az előtte lévőt de a negyedik nem szólal meg mert 2színt lát fehéret és feketét.... ebből nem tudja h milyen az övé)mivel a 3. látja az elötte lévő fehéret az övé csak fekete lehet.

Négy buzi ül a vízben! Melyik fingott?
álmatlan éjszakám lesz :(
természetesen az uccsó :) neki üres a popója :)
H
yah! így van!
Egy kicsit le vagy maradva! De nem baj!
Én azzal folytatom, hogy jóíccakát!
jó éjt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 21:56

Törölt felhasználó (69371)

Én azzal folytatom, hogy jóíccakát!
nem tuom
látom kifulladt a dolog mki alszik:)
Hoppá! Ez a szoba pörög rendesen. Egy nap alatt 160 hsz. Bocs az offért, csak gratulálni jöttem.
De kár, hogy csak most köttem meg... Tudtam volna. Egy kis móricka-rajzzal könnyebb a megfejtés:

(NEM RÖHÖG!!!!!!!!!!!!!)

(NEM RÖHÖG!!!!!!!!!!!!!)
Nos:
Pontosabb lett volna a feladvány, hogy nem találgathatnak, bármelyik megszólal és nem jót mond, akkor mind meghalnak! De ha valaki jót mond, mind szabadok!
Nos:
1-es csak falat lát, nem lát senkit, nem szólalhat meg.
2-es is csak falat lát, nem lát senki, tehát nem szólalhat meg.
3-as lát egy fehér sapkát, de vár.
4-es lát egy fehér és egy fekete sapkát, de mivel tudját, hogy 2-2 fekete-fehér sapka van kiosztva, így neki lehet fekete és fehér is.
A hármas tudja, hogy ha a 4-es 2 fehér vagy 2 fekete sapit látnak, akkor TUDNÁ, hogy rajta milyen sapi van, így levágja, hogy a 4-es egy fehér és 1 fekete sapit lát. Mivel ő lkátja az előtte lébő 2-es fehér sapiját, nyugodtan bedobhatja, hgy rajta FEKETE van.
Pont.
Pontosabb lett volna a feladvány, hogy nem találgathatnak, bármelyik megszólal és nem jót mond, akkor mind meghalnak! De ha valaki jót mond, mind szabadok!
Nos:
1-es csak falat lát, nem lát senkit, nem szólalhat meg.
2-es is csak falat lát, nem lát senki, tehát nem szólalhat meg.
3-as lát egy fehér sapkát, de vár.
4-es lát egy fehér és egy fekete sapkát, de mivel tudját, hogy 2-2 fekete-fehér sapka van kiosztva, így neki lehet fekete és fehér is.
A hármas tudja, hogy ha a 4-es 2 fehér vagy 2 fekete sapit látnak, akkor TUDNÁ, hogy rajta milyen sapi van, így levágja, hogy a 4-es egy fehér és 1 fekete sapit lát. Mivel ő lkátja az előtte lébő 2-es fehér sapiját, nyugodtan bedobhatja, hgy rajta FEKETE van.
Pont.

Egy sakktáblára mennyi huszár (ló) helyezhető el maximum, úgy, hogy egyik se üthesse a másikat???