imádom az idiota teszteket
1. megeteted az oroszlánnal a zsiráfot
2. megeteted az oroszlánnal a elefántot
3. berakodaz oroszlánt a hütöben igy teljesited az 1. és a 2. pontott, naná hogy az oroszlán mert megfagyott
4. be dobod az fagyott oroszlánt a vizbe és mig az aligátorok elvannak rajta átmész a tulpartra.
ilyen kérdések szoktak lenni a fejvadász cégeknél is hogy teszteljék a probléma megoldo késéget.
ha gonosz napom van jőhet a másik ősze fügés sor
1. kisbaltával bele apritom
2. kisbaltával bele apritom
3. az oroszlán mert a zsiráf és az elefánt mellé apritom kisbaltával
4. van nálam egy kisbalta és fel apritom velle őket és átkelek
ez jo arra a helyre ahova nem akarod hogy fel vegyenek (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 20:37
3. berakodaz oroszlánt a hütöben igy teljesited az 1. és a 2. pontott, naná hogy az oroszlán mert megfagyott
4. be dobod az fagyott oroszlánt a vizbe és mig az aligátorok elvannak rajta átmész a tulpartra.
ilyen kérdések szoktak lenni a fejvadász cégeknél is hogy teszteljék a probléma megoldo késéget.
ez jo arra a helyre ahova nem akarod hogy fel vegyenek (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó na akkor egy kis intelligencia teszt!Amit egyébként 1 konzultációs iroda készített már nagyon régen,de ettől még remélem nem ismeritek
.
1.Hogyan teszel egy zsiráfot a hűtőbe?
2.Hogyan teszel egy elefántot a hűtőbe?
3.Az állatok királya az oroszlán konferenciát szervez, melyre minden állat elmegy...minden kivéve egyet.Melyik az?
4.Keresztűl kell menned egy folyón,amiben aligátorok élnek.Hogyan teszed ezt meg?
Annyit segítek,hogy a kérdések öszzefüggenek egymással.
.
1.Hogyan teszel egy zsiráfot a hűtőbe?
2.Hogyan teszel egy elefántot a hűtőbe?
3.Az állatok királya az oroszlán konferenciát szervez, melyre minden állat elmegy...minden kivéve egyet.Melyik az?
4.Keresztűl kell menned egy folyón,amiben aligátorok élnek.Hogyan teszed ezt meg?
Annyit segítek,hogy a kérdések öszzefüggenek egymással.
bármilyen lehet
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 20:50
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet bármivel, akár történelemmel kapcsolatos is? Ha igen akkor küldöm az én töris kérdésemet...
Ez is jó elmélet,de én nem ilyenekre gondoltam.Mindenesetre megnevettetél vele kösz.
Majd holnap leírom a választ hátha találgat még addig jónép.
A kérdőjeles ikonra,pedig már legközelebb figyelek.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 20:58
Majd holnap leírom a választ hátha találgat még addig jónép.
A kérdőjeles ikonra,pedig már legközelebb figyelek.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
imádom az idiota teszteket
ez jo arra a helyre ahova nem akarod hogy fel vegyenek
ez jo arra a helyre ahova nem akarod hogy fel vegyenek
Melyik kép melyik főbűnt ábrázolja?

1. A kevélység.
2. A fösvénység.
3. A bujaság.
4. Az irigység.
5. A torkosság.
6. A harag.
7. A jóra való restség.

1. A kevélység.
2. A fösvénység.
3. A bujaság.
4. Az irigység.
5. A torkosság.
6. A harag.
7. A jóra való restség.
a hét fő bűn:
Álmos; Előd; Ond; Kond; Hapci; Vidor; Kuka!
glom nem a választ adtad meg, csak a főbűnöket:
1. kép:
2. kép:
3. kép:
4. kép:A torkosság.
5. kép:A bujaság.
6. kép:
7. kép:
na megbuktam, a többit nem tudom elhelyezni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 23:08
Álmos; Előd; Ond; Kond; Hapci; Vidor; Kuka!
glom nem a választ adtad meg, csak a főbűnöket:
1. kép:
2. kép:
3. kép:
4. kép:A torkosság.
5. kép:A bujaság.
6. kép:
7. kép:
na megbuktam, a többit nem tudom elhelyezni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

1. A kevélység.
2. A fösvénység.
3. A bujaság.
4. Az irigység.
5. A torkosság.
6. A harag.
7. A jóra való restség.

1. A kevélység.
2. A fösvénység.
3. A bujaság.
4. Az irigység.
5. A torkosság.
6. A harag.
7. A jóra való restség.
nagggyon nehéz
1. kép: harag
2. kép: irigység
3. kép: fösvénység
4. kép: torkosság
5. kép: bujaság
6. kép: kevélység
7. kép: jóra való restség
ne várakoztass sokáig, megöl a kiváncsiság
ez a kettő is bűn, nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 23:08
ez a kettő is bűn, nem?(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)

1. A kevélység.
2. A fösvénység.
3. A bujaság.
4. Az irigység.
5. A torkosság.
6. A harag.
7. A jóra való restség.

1. A kevélység.
2. A fösvénység.
3. A bujaság.
4. Az irigység.
5. A torkosság.
6. A harag.
7. A jóra való restség.
szerintem nem volt nehéz (csak egy kicsit
), és a megfejtésed is jónak tűnik!
(kiváló és ötletes kvíz kérdés volt, hanem az egyik legjobb, gratulálok a kitalálójának!
)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 09:10
), és a megfejtésed is jónak tűnik!(kiváló és ötletes kvíz kérdés volt, hanem az egyik legjobb, gratulálok a kitalálójának!
)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
nagggyon nehéz
ez a kettő is bűn, nem?
ez a kettő is bűn, nem?
Majdnem tökéletes a válasz.
Kettőt felcseréltél:
A 3. a torkosság, a 4. a fösvénység.
Én, így hogy tudom a megoldást, könnyen mondom, hogy nézd a testtartását a harmadiknak, úgy görnyed, mint akinek fáj a gyomra.
A negyediknél pedig nem kaja van a kezében, gondolom ez tévesztett meg, hanem valami tárgyi tulajdon.
Én pedig gratulálok a képek alkotójának, Elliott Backnak. Szerintem zseniálisan ötletes. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 09:10
Kettőt felcseréltél:
Én, így hogy tudom a megoldást, könnyen mondom, hogy nézd a testtartását a harmadiknak, úgy görnyed, mint akinek fáj a gyomra.
A negyediknél pedig nem kaja van a kezében, gondolom ez tévesztett meg, hanem valami tárgyi tulajdon.
Én pedig gratulálok a képek alkotójának, Elliott Backnak. Szerintem zseniálisan ötletes. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
nagggyon nehéz
ez a kettő is bűn, nem?
ez a kettő is bűn, nem?
tárgyi tulajdon??? az egy zöld gumimaci lerágott feje
csakis azért cserélhettem fel, mert a playmates topicban beígért extra nyalásra gondoltam folyamatosan
egyébként mi az, hogy "jóra való restség"?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 16. szerda 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 13:57
csakis azért cserélhettem fel, mert a playmates topicban beígért extra nyalásra gondoltam folyamatosan
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 16. szerda 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Majdnem tökéletes a válasz.
Kettőt felcseréltél:
Én pedig gratulálok a képek alkotójának, Elliott Backnak. Szerintem zseniálisan ötletes.
Kettőt felcseréltél:
Én pedig gratulálok a képek alkotójának, Elliott Backnak. Szerintem zseniálisan ötletes.
Wikipedia szerint a jóra való restség azt jelenti, hogy halogatod vagy nem teszed meg, amit isten kér tőled. A görög "akedia" megfelelője pedig azt jelenti: a törődés hiánya.
Azzal a példával illusztrálják, hogy ha egy diák semmilyen tantárgyat nem tanul, hanem inkább tévézik vagy videójátékozik, akkor bizony rest. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 14:05
Azzal a példával illusztrálják, hogy ha egy diák semmilyen tantárgyat nem tanul, hanem inkább tévézik vagy videójátékozik, akkor bizony rest. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
és a kevélység?
én a beképzeltséggel azonosítottam, de lehet nem igaz!
jóra való restség: Surdi weletek gégézik, ahelyett, h dolgozna! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 14:05
jóra való restség: Surdi weletek gégézik, ahelyett, h dolgozna! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
gőg, fennhéjázás. Picit talán erősebb a beképzeltségnél, de az is benne van.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 16. szerda 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 14:58
és a kevélység?
jóra való restség: Surdi weletek gégézik, ahelyett, h dolgozna!
jóra való restség: Surdi weletek gégézik, ahelyett, h dolgozna!
Na ezt lehet lesni, egyre fejletteb változatot csinálnak belőle:

(milyen elven és hogyan működik ez az örökmozgó?

(milyen elven és hogyan működik ez az örökmozgó?
Niagara, vagy egy afrikai vízesés!?
Dél-Amcsi-Brazilia-Amazonas, v
É-Amcsi - USA - Mississippi
ha, nem jó:

É-Amcsi - USA - Mississippi
ha, nem jó:

Hol van ez?
Helyes!
És ez?
És ez?
Milyen virág ez?

Tedd fel a képeidet képfeltöltőre, mert a beszúrt kép honlapjáról könnyen vissza lehet keresni a kép eredetijét és a google segítségével a választ is! (pld. ezért nem válaszoltam a képeid megoldására, mert nem lett volna ferr, ha tudás nélkül 1 perces keresgélés után válaszolok!)
- viszont az enyém nagyon könnyű, aki ismeri a virágokat!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 19. szombat 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 19. szombat 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Hasonlít a bodzavirágra...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 19. szombat 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 19. szombat 23:31
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 19. szombat 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Tedd fel a képeidet képfeltöltőre, mert a beszúrt kép honlapjáról könnyen vissza lehet keresni a kép eredetijét és a google segítségével a választ is! (pld. ezért nem válaszoltam a képeid megoldására, mert nem lett volna ferr, ha tudás nélkül 1 perces keresgélés után válaszolok!)

@ FOTOS 01
Alysa