imádom az idiota teszteket
1. megeteted az oroszlánnal a zsiráfot
2. megeteted az oroszlánnal a elefántot
3. berakodaz oroszlánt a hütöben igy teljesited az 1. és a 2. pontott, naná hogy az oroszlán mert megfagyott
4. be dobod az fagyott oroszlánt a vizbe és mig az aligátorok elvannak rajta átmész a tulpartra.
ilyen kérdések szoktak lenni a fejvadász cégeknél is hogy teszteljék a probléma megoldo késéget.
ha gonosz napom van jőhet a másik ősze fügés sor
1. kisbaltával bele apritom
2. kisbaltával bele apritom
3. az oroszlán mert a zsiráf és az elefánt mellé apritom kisbaltával
4. van nálam egy kisbalta és fel apritom velle őket és átkelek
ez jo arra a helyre ahova nem akarod hogy fel vegyenek (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 20:37
1. megeteted az oroszlánnal a zsiráfot
2. megeteted az oroszlánnal a elefántot
3. berakodaz oroszlánt a hütöben igy teljesited az 1. és a 2. pontott, naná hogy az oroszlán mert megfagyott
4. be dobod az fagyott oroszlánt a vizbe és mig az aligátorok elvannak rajta átmész a tulpartra.
ilyen kérdések szoktak lenni a fejvadász cégeknél is hogy teszteljék a probléma megoldo késéget.
ha gonosz napom van jőhet a másik ősze fügés sor

1. kisbaltával bele apritom
2. kisbaltával bele apritom
3. az oroszlán mert a zsiráf és az elefánt mellé apritom kisbaltával
4. van nálam egy kisbalta és fel apritom velle őket és átkelek
ez jo arra a helyre ahova nem akarod hogy fel vegyenek (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó na akkor egy kis intelligencia teszt!Amit egyébként 1 konzultációs iroda készített már nagyon régen,de ettől még remélem nem ismeritek
.
1.Hogyan teszel egy zsiráfot a hűtőbe?
2.Hogyan teszel egy elefántot a hűtőbe?
3.Az állatok királya az oroszlán konferenciát szervez, melyre minden állat elmegy...minden kivéve egyet.Melyik az?
4.Keresztűl kell menned egy folyón,amiben aligátorok élnek.Hogyan teszed ezt meg?
Annyit segítek,hogy a kérdések öszzefüggenek egymással.

3.Az állatok királya az oroszlán konferenciát szervez, melyre minden állat elmegy...minden kivéve egyet.Melyik az?
4.Keresztűl kell menned egy folyón,amiben aligátorok élnek.Hogyan teszed ezt meg?
Lehet bármivel, akár történelemmel kapcsolatos is? Ha igen akkor küldöm az én töris kérdésemet...
én ismerem
szóval nem válaszolok
de beraktam neked a kérdőjeles ikont
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 20:37

de beraktam neked a kérdőjeles ikont

Jó na akkor egy kis intelligencia teszt!Amit egyébként 1 konzultációs iroda készített már nagyon régen,de ettől még remélem nem ismeritek
.

.

egymás között azok vannak, akik fórumoznak...tehát te is
a kérdés feltevésénél használd ezt az ikont:
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 19:34

a kérdés feltevésénél használd ezt az ikont:

Hello mindenki! Ha én is kvízelnék ide akkor az enyémre is válaszolnátok vagy csak így egymás között írogattok?
Hello mindenki! Ha én is kvízelnék ide akkor az enyémre is válaszolnátok vagy csak így egymás között írogattok?
nagyon precíz a válasz!
kire is emléztetsz

személyesen neked egy kvizkérdés.
amiről beszéltünk mehet? szerinted jogos lenne?
egykedves nicked már eltemetődőt.
amiről beszéltünk mehet? szerinted jogos lenne?
egykedves nicked már eltemetődőt.
csak tudnám, hogy honnan veszed ezeket a "játékszereket?"? van fiús változata is, vagy csak bele kell ülni, seggelni, nemtől függetlenül?
(bocs, hogy mindenből poént csinálok, de nem tudtam megállni-kihagyni!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 13. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 13. vasárnap 21:24

Törölt felhasználó (21812)

Akár hiszitek, akár nem, ez egy vibrátor.
"A játékszer izgatja a klitoriszt, a hüvelyt és a feneket, attól függően hogyan csúszkálunk rajta. Bármikor, bárhol beleülhetünk, guggolhatunk, sőt akár a falra is helyezhetjük, hiszen a kezünkre egyáltalán nincs szükség a használatához. Kellő fantáziával az aktus bármely pontján beindíthatjuk, és partnerünk sem fogja megbánni! A vibrátor puha anyagból készült, sikosítható, és 16 különböző vibrációs programja között találhatunk olyat, ami pillanatok alatt juttat el a csúcsra."
"A játékszer izgatja a klitoriszt, a hüvelyt és a feneket, attól függően hogyan csúszkálunk rajta. Bármikor, bárhol beleülhetünk, guggolhatunk, sőt akár a falra is helyezhetjük, hiszen a kezünkre egyáltalán nincs szükség a használatához. Kellő fantáziával az aktus bármely pontján beindíthatjuk, és partnerünk sem fogja megbánni! A vibrátor puha anyagból készült, sikosítható, és 16 különböző vibrációs programja között találhatunk olyat, ami pillanatok alatt juttat el a csúcsra."
Akár hiszitek, akár nem, ez egy vibrátor.
"A játékszer izgatja a klitoriszt, a hüvelyt és a feneket, attól függően hogyan csúszkálunk rajta. Bármikor, bárhol beleülhetünk, guggolhatunk, sőt akár a falra is helyezhetjük, hiszen a kezünkre egyáltalán nincs szükség a használatához. Kellő fantáziával az aktus bármely pontján beindíthatjuk, és partnerünk sem fogja megbánni! A vibrátor puha anyagból készült, sikosítható, és 16 különböző vibrációs programja között találhatunk olyat, ami pillanatok alatt juttat el a csúcsra." (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 13. vasárnap 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 13. vasárnap 20:35
"A játékszer izgatja a klitoriszt, a hüvelyt és a feneket, attól függően hogyan csúszkálunk rajta. Bármikor, bárhol beleülhetünk, guggolhatunk, sőt akár a falra is helyezhetjük, hiszen a kezünkre egyáltalán nincs szükség a használatához. Kellő fantáziával az aktus bármely pontján beindíthatjuk, és partnerünk sem fogja megbánni! A vibrátor puha anyagból készült, sikosítható, és 16 különböző vibrációs programja között találhatunk olyat, ami pillanatok alatt juttat el a csúcsra." (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 13. vasárnap 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)

Nem intimtornához való?
csak kérdem,mer fogalmam nincs

Antimon!
azonnal "szólj át" Katiciknak, hogy jöjjön fel MNS-re mielőtt vissza akarna jönnia fórumra!
(A kvíz kérdésemet utána és csak neki szeretném feltenni!) kösz a segítséget!
azonnal "szólj át" Katiciknak, hogy jöjjön fel MNS-re mielőtt vissza akarna jönnia fórumra!

(A kvíz kérdésemet utána és csak neki szeretném feltenni!) kösz a segítséget!
Nem intimtornához való?

Segédeszköznek durva!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 21:49

Mi ez?

Ez így igaz.
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 13. vasárnap 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 13. vasárnap 09:05

Német -katzenkopfstein-/macskafejkő/ tükörfordítása,a magyarban elmaradt a fej-szó.1300-ig visszavezethető.
Német -katzenkopfstein-/macskafejkő/ tükörfordítása,a magyarban elmaradt a fej-szó.1300-ig visszavezethető.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 12. szombat 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 20:49
charlotte kérdése: Na, egy kérdés: valamelyik nap macskaköves úton mentünk és rájöttem, hogy nem tudom, miért hívják így.
és az enyém: mi köze van mike todd-nak richard burton-höz?

charlotte kérdése: Na, egy kérdés: valamelyik nap macskaköves úton mentünk és rájöttem, hogy nem tudom, miért hívják így.

Legelöször arra gondoltam,hogy lówaknak pesszárium!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 22:46

Kis segítség: van köze a szexhez.
Kis segítség: van köze a szexhez.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 12. szombat 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Lőwésem sincs,de érdekes!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 21:49

Mi ez?

Mi ez?