hol készült a kép ? (nem túl nehéz, de nem is túl könnyű a kérdés)

nos?
ok, jó válasz!
(Peking 2008)
a tájképen még nézegelődjetek! (de alakul)
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 20:44
(Peking 2008)a tájképen még nézegelődjetek! (de alakul)
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Nadal és Djokovics !
"hmmm...nem jött eddig megfejtés a lányoktól (mostmár lehet fiú is) a két teniszcsillagra! "
Mielőtt megszólna valaki....
"hmmm...nem jött eddig megfejtés a lányoktól (mostmár lehet fiú is) a két teniszcsillagra! "
Börzsöny?????
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 20. szerda 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 20. szerda 22:34
hmmm...nem jött eddig megfejtés a lányoktól (mostmár lehet fiú is) a két teniszcsillagra!
új kérdés! (nem könnyű, csak a gyakori magyarországi természetjáróknak)!
hol készült a fotó???

hol készült a fotó???
Sztem a Pilisben...
Da ha két válaszból egy jó, az már félsiker !
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 20. szerda 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 20. szerda 22:34
Da ha két válaszból egy jó, az már félsiker !
hmmm...nem jött eddig megfejtés a lányoktól (mostmár lehet fiú is) a két teniszcsillagra!
hol készült a fotó???

hol készült a fotó???
Nadal és Djokovics !
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 16. szombat 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 16. szombat 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen ez van felvarva a karomra,de ez hivatalosan a ......... logója,de a válasz elfogadva a feladvány megfejtve
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
megnyerted, ennél frappánsabb választ senki nem fog adni
választhatsz piros, vagy kék hangszórót kérsz.....
választhatsz piros, vagy kék hangszórót kérsz.....
bandur nevű fórumozónk
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki használja ezt az oroszlánt logónak???
A növényzet alapján kb. a Mecsek vagy az Őrség - lehet kérni telefonos segítséget?
hol készült a fotó???

hol készült a fotó???
LÁNYOKNAK!
Ki a két pasi???

Ki a két pasi???

igen
(csak megjegyzem, elég az első sort beírni a google-be, és azonnal kiadja az eredeti szöveget!
de neked hiszek
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 08. 15. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
(csak megjegyzem, elég az első sort beírni a google-be, és azonnal kiadja az eredeti szöveget!
de neked hiszek
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 08. 15. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
William Shakespeare: 75. szonett!
Nem gugliból!
Kívülről is tudom!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 15. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 12:57
Nem gugliból!
Kívülről is tudom!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 15. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
nyert!
-----------------------------------------------
"Az vagy nekem, mi testnek a kenyér
S tavaszi zápor fuszere a földnek;
Lelkem miattad örök harcban él,
Mint a fösvény, kit pénze gondja öl meg.
Csupa fény és boldogság büszke elmém,
Majd fál: az ido ellop, eltemet;
Csak az enyém légy, néha azt szeretném, majd, hogy a világ lássa kincsemet;
Arcod varázsa csordultig betölt,
S egy pillantásodért is sorvadok;
Nincs más, nem is akarok más gyönyört,
Csak mit toled kaptam s még kapok.
Koldus szegény királyi gazdagon,
Részeg vagyok és mindig szomjazom."
ki az író/költő?
ki az író/költő?
nyert!
ki az író/költő? (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 08. 12. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ki az író/költő? (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 08. 12. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
csak nem a Szelidi tónál Fotóztál?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 12. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 12. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
hol készült a fotó?

Igen, a Rákóczis a helyes válasz
yanee84
Monty Python-on nőttem föl, én értékelem az efféle humort, de ezúton szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akinek ez a kategória túl fájdalmas
Bár van még pár hasonló, de nem fárasztok vele senkit, nem kockáztatom, hogy esetleg Tom összeráncolja a szemöldökét...
Inkább egy "komoly" feladvány: valaki dolgozatot írt Munkácsy Ecce homo című festményének egyik szereplőjéről. Ki volt az, és kit választott témának?
yanee84
Monty Python-on nőttem föl, én értékelem az efféle humort, de ezúton szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akinek ez a kategória túl fájdalmas
Bár van még pár hasonló, de nem fárasztok vele senkit, nem kockáztatom, hogy esetleg Tom összeráncolja a szemöldökét...Inkább egy "komoly" feladvány: valaki dolgozatot írt Munkácsy Ecce homo című festményének egyik szereplőjéről. Ki volt az, és kit választott témának?
Ha elég nagy csiklója van, megoldható...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 27. vasárnap 10:47
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ajjaj...gondban leszünk...hogy szopjam le zellit???
hoppá...ez egy tökéletes kvízkérdés
hoppá...ez egy tökéletes kvízkérdés
nem akartam beleszólni, mert nem én vagyok a feladvány tevő, de úgy gondolom, hogy a megoldás jó!
kicsit én is utánakutakodtam a képnek (google...magát a képet nem találtam meg a rejtvények között), érdeklődtem (sms-ben kaptam segítséget), keresgéltem a neten...szvsz. nem volt könnyű feladvány!
bravó yanee!
látszik, hogy jó tanáraid voltak/vannak, vagy jó helyen keresgéltél (ahhoz is tudás kell)!
én ezt találtam a képről:
"Rákóczit üldözik a labancok, de Rákóczi már elment, a labancok meg még nem értek ide."

(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 07. 26. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 26. szombat 22:56
kicsit én is utánakutakodtam a képnek (google...magát a képet nem találtam meg a rejtvények között), érdeklődtem (sms-ben kaptam segítséget), keresgéltem a neten...szvsz. nem volt könnyű feladvány!
bravó yanee!
látszik, hogy jó tanáraid voltak/vannak, vagy jó helyen keresgéltél (ahhoz is tudás kell)!
én ezt találtam a képről:
"Rákóczit üldözik a labancok, de Rákóczi már elment, a labancok meg még nem értek ide."

(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2008. 07. 26. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ez Rákóczi serege,amint épp üldözik a labancok,de Rákóczi már elment, a labancok meg még nem értek ide!

Katerina T