Na elvittem a lapit...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 18:26

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

A különdíjat már postázta is a "kitaláltad", fogadd szeretettel:

A különdíjat már postázta is a "kitaláltad", fogadd szeretettel:

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 07. 20. péntek 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 16:29

Most jöttem haza hekas ! Mar mind a ket hsz. itt volt...de az elsöre is tudtam volna,mivel minden jo nöt ismerek...
tehat követelem az EGESZ dijat !

Most jöttem haza hekas ! Mar mind a ket hsz. itt volt...de az elsöre is tudtam volna,mivel minden jo nöt ismerek...
tehat követelem az EGESZ dijat !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 20. péntek 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 16:02

no...pillanat...de szoni már csak a sminkelt után adott jó választ...tehát javaslom, hogy én magam adhassam át a jutalmát
már feltéve, ha kell neki tőlem

no...pillanat...de szoni már csak a sminkelt után adott jó választ...tehát javaslom, hogy én magam adhassam át a jutalmát

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 15:57

Igen. A megfejtés: Cameron Diaz, Alicia Silverstone,Pamela Anderson. A megfejtésért járó jutalom kétharmada a Szilváé, egyharmada a Szonié, Tom meg egy kissé könyököljön, hogy a lehulló morzsákból/csöppekből Ő is csipegethessen/nyalogathasson!

Igen. A megfejtés: Cameron Diaz, Alicia Silverstone,Pamela Anderson. A megfejtésért járó jutalom kétharmada a Szilváé, egyharmada a Szonié, Tom meg egy kissé könyököljön, hogy a lehulló morzsákból/csöppekből Ő is csipegethessen/nyalogathasson!

jéééé...meg mertem volna esküdni, hogy julia az...de ha jobban megnézem, akkor tényleg nem
bár csöppet hasonlít
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 15:32

Egyikük nem az, akinek látod...

No, ki bújt el jól a sminkje mögé?

bal 1-es tuti az!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 07. 20. péntek 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Pamela Anderson ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 15:32

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 20. péntek 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 15:26

cameron diaz, alicia silverstone, julia roberts?
basszus...ezeket a képeket kiragasztom a tükörre, hogy amikor reggel belenézek, akkor megnyugodjak
basszus...ezeket a képeket kiragasztom a tükörre, hogy amikor reggel belenézek, akkor megnyugodjak

cameron diaz, alicia silverstone, julia roberts?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 15:18
Kik Ők?

Kik Ők?

Kik Ők?

A "Langerhans-szigetek" a hasnyálmirigy hormontermelő sejtjeinek a halmaza, amelyek a glukagont(az alfa sejtek) és az inzulint(a béta sejtek) termelik, tehát nem a vesében vannak. Az már más tészta, hogy a cukorbetegeknél - akiknek a betegsége úgy alakult ki, hogy említett "szigetek" embargót jelentettek be az "inzulin-export/importra" vonatkozóan!
-, vese-, idegrendszeri- és szemészeti szövődmények alakulnak ki, amelyek a vese esetében egészen a veseelégtelenségig fajulnak, és ez, ha a dialízis nem létezne, biztos halállal járna.
ITT AZONBAN TÖBBET IS MEG LEHET TUDNI RÓLA! KATT!

ITT AZONBAN TÖBBET IS MEG LEHET TUDNI RÓLA! KATT!
A pontos választ én is elfelejtettem,de elfogadom
.
Annyit tudok,hogy a vesében van. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 15. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 15. vasárnap 20:47

Annyit tudok,hogy a vesében van. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 15. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Szia fick0!
A KA topicban lévő hippezésedért most gyorsan megfejtem a kérdésed: igaz nem volt ilyen bajom hál'istennek, de egy kollegámtól tudom, sokat bajlódott vele.
Hasnyálmirigy problémák amit említettél, a pontos megnevezést nem tudom, remélem így is elfogadod.
Oda jegyet nem lehet venni, ezt ingyen adják, sok mással együtt sajna.
A KA topicban lévő hippezésedért most gyorsan megfejtem a kérdésed: igaz nem volt ilyen bajom hál'istennek, de egy kollegámtól tudom, sokat bajlódott vele.
Hasnyálmirigy problémák amit említettél, a pontos megnevezést nem tudom, remélem így is elfogadod.
Oda jegyet nem lehet venni, ezt ingyen adják, sok mással együtt sajna.
És ugyanígy jársz, ha Golgi-készüléket akarsz venni műszaki boltban...
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 15. vasárnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 15. vasárnap 20:40

Na!Lenne egy (kvíz)kérdésem.
Miért nevettek ki a reptéren,mikor a Langerhans-szigetre kértem repülőjegyet

Szia fick0!
Oda jegyet nem lehet venni, ezt ingyen adják, sok mással együtt sajna. (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 15. vasárnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 15. vasárnap 20:40
Oda jegyet nem lehet venni, ezt ingyen adják, sok mással együtt sajna. (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 15. vasárnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Semmi. Csak vigyázz, hogy szembe ne kerüljön.
hát ez nem egészen kvíz kérdés, de szabad a gazda!
(Ez egy válasz Evetke68 üzenetére (2007. 07. 14. szombat 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi a közös a kamionban és a gomba elleni kenőcsben?