Kvíz - szoba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 54 55 56 57 58 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3101   2007. 08. 05. vasárnap 21:37
X Törölt felhasználó (21812)
MEGOLDÁS:

1) A rekorder egy orosz parasztasszony a 18. századból. 69 gyereke született, ebből 16 kettes iker, 7 hármasiker és 4 négyesiker. Duuuuurva

2) A pasi pedig Mulai Ismail, marokkói császár (1646-1727). 1703-ban legalább 342 lánya és 525 fia volt. A jelentések szerint 1721-ben 700 fiú utóda volt. Ez sem semmi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 04. szombat 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 08. 04. szombat 23:37
Szerintem nem az apa-fiú kapcsolat miatt, hanem az "orvos" szó zavarja meg az embert, mert az pasira utal.

No, itt egy hihetetlen adat. Lehet TIPPELNI!

A legtermékenyebb anyának a világon mennyi gyereke született?
(annyit segítek, hogy mindegyik szülésénél több gyerek született, voltak kettes, hármas és négyesikrek is)

No és a legtermékenyebb pasinak mennyi gyereke született?
(itt meg annyit segítek, hogy olyan nagyon sok, hogy azt elképzelni sem tudjátok)

vigyor5
#3100   2007. 08. 05. vasárnap 07:51
zelli zelli
Ezek csak tippek:
1. 28
2. 1200
Mert pihenésnre is szükség van, nem csak szülésre meg kefélésre! hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 05. vasárnap 07:45
-nekem a 81 soknak tűnik...azért kemény dolog a szülés, és a szervezetre gyakorolt hatása (javíts ki zelli, ha tévednék hehe )ezért én 40 körülire tippelem
-a pasinál elképzelhetőnek tartom, amit írtál (főleg a levezetés miatt), ezért nem is igazán tudok tippet adni
#3099   2007. 08. 05. vasárnap 07:45
MmePrune MmePrune VIP Admin
-nekem a 81 soknak tűnik...azért kemény dolog a szülés, és a szervezetre gyakorolt hatása (javíts ki zelli, ha tévednék hehe )ezért én 40 körülire tippelem
-a pasinál elképzelhetőnek tartom, amit írtál (főleg a levezetés miatt), ezért nem is igazán tudok tippet adni
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 04. szombat 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 23:54
Na, én tippelek tényleg (nem kutakodom a neten).

Nő... Hmmm... Mondjuk már 14 évesen elkezdte, és jó esetben 60 éves koráig folyamatosan szült. Az 46 év, de 552 hónap. 9 havonta elég durva lenne, ha szült volna, de a 10 havi átlag belefér, az mondjuk 55 szülést jelent. Arányosan ebből mondjuk 1 négyesiker (nagyon ritka), 3 vagy 4 hármasiker, és 10-15 iker. Így ezek alapján a tippem: 55 + 3 + 8 + 15 = 81 gyermek.

A férfi érdekesebb... Erről mintha olvastam volna, valami arab szultán vagy ilyesmi rémlik, ahol ugye a többnejűség elfogadott, esetleg legális háreme is volt. Ez alapján akár lehetett akár többtucatnyi felesége és többszáz ágyasa is.

A segítséged figyelembe véve (mondjuk 30 feleség és 300 ágyassal számolva, feleségenként és ágyasonkánt 15 gyerekkel számolva) 5000 gyermeket tippelek.
#3098   2007. 08. 04. szombat 23:54
DrAnthony DrAnthony
Na, én tippelek tényleg (nem kutakodom a neten).

Nő... Hmmm... Mondjuk már 14 évesen elkezdte, és jó esetben 60 éves koráig folyamatosan szült. Az 46 év, de 552 hónap. 9 havonta elég durva lenne, ha szült volna, de a 10 havi átlag belefér, az mondjuk 55 szülést jelent. Arányosan ebből mondjuk 1 négyesiker (nagyon ritka), 3 vagy 4 hármasiker, és 10-15 iker. Így ezek alapján a tippem: 55 + 3 + 8 + 15 = 81 gyermek.

A férfi érdekesebb... Erről mintha olvastam volna, valami arab szultán vagy ilyesmi rémlik, ahol ugye a többnejűség elfogadott, esetleg legális háreme is volt. Ez alapján akár lehetett akár többtucatnyi felesége és többszáz ágyasa is.

A segítséged figyelembe véve (mondjuk 30 feleség és 300 ágyassal számolva, feleségenként és ágyasonkánt 15 gyerekkel számolva) 5000 gyermeket tippelek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 04. szombat 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 08. 04. szombat 23:37
Szerintem nem az apa-fiú kapcsolat miatt, hanem az "orvos" szó zavarja meg az embert, mert az pasira utal.

(annyit segítek, hogy mindegyik szülésénél több gyerek született, voltak kettes, hármas és négyesikrek is)

(itt meg annyit segítek, hogy olyan nagyon sok, hogy azt elképzelni sem tudjátok)

vigyor5
#3097   2007. 08. 04. szombat 23:37
X Törölt felhasználó (21812)

vigyor5
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 08. 04. szombat 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2007. 08. 04. szombat 09:35
igen töktriviális dolog smile
de anyyira az emberek agyába ivodik az apa fia kapcsolat hogy nem tudnak el térni töle smile
#3096   2007. 08. 04. szombat 09:35
vazelinator vazelinator VIP Admin
igen töktriviális dolog smile
de anyyira az emberek agyába ivodik az apa fia kapcsolat hogy nem tudnak el térni töle smile
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 08. 03. péntek 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 08:40
Az anya vólt.
#3095   2007. 08. 03. péntek 08:40
yanek77 yanek77
Az anya vólt.
#3094   2007. 08. 03. péntek 02:32
meleg házasságok is vannak
tehát a másik apa. smile
(Ez egy válasz East Side üzenetére (2007. 08. 03. péntek 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 00:07
Egy apa és fia karambaloznak. Az apa meghal, a fiút beviszik az intenzívre. Amikor meglátja az orvos a fiút azt mondja: "Jézus, ez az én fiam."

Ki az orvos?
#3093   2007. 08. 03. péntek 02:31
fiú papja smile
(Ez egy válasz East Side üzenetére (2007. 08. 03. péntek 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 00:07
Egy apa és fia karambaloznak. Az apa meghal, a fiút beviszik az intenzívre. Amikor meglátja az orvos a fiút azt mondja: "Jézus, ez az én fiam."

Ki az orvos?
#3092   2007. 08. 03. péntek 00:07
East Side East Side

Ki az orvos?
#3091   2007. 08. 02. csütörtök 22:31
DrAnthony DrAnthony
Atyaég, 3 napja ezen filóztok? Jó nehéz kérdés volt ezek szerint... nyes
#3090   2007. 08. 02. csütörtök 14:34
surdapapa surdapapa
1:1,618=0,618

tehát mindkettőtöknek igaza van!

ja és persze, h a középső ujjról beszéltem!
(Ez egy válasz Mágnes25 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 13:30
Nagyon örvendek, hogy jó helyen tapogatóztam és összehoztuk a megoldást!

Surdi! Amikor az ujjhosszról értekeztél, gondolom a középső ujjra gondoltál, mint multifunkciónális szerepet betöltő ujjról.

Zelli! Amint észrevehetted nem 0,6.. hanem 1,6.. (csak azért, hogy a matektanárok is megnyugodjanak!)
#3089   2007. 08. 02. csütörtök 14:08
zelli zelli
Szia, Mágnes!
Én nem a phi-ről írtam. Idézet volt egy elég hosszas tanulmányból. Amit írtam, fordított arányosság, nem a phi-szám! A keresőbe Fibonacci kereső szót írtam be! De egy pillanat, és megnézem! (Fibonacci.lap.hu/Fibonacci számok a művészetben/ Képzőművész a matematika és "szép" arányok között) wink
(Ez egy válasz Mágnes25 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 13:30

Surdi! Amikor az ujjhosszról értekeztél, gondolom a középső ujjra gondoltál, mint multifunkciónális szerepet betöltő ujjról.

Zelli! Amint észrevehetted nem 0,6.. hanem 1,6.. (csak azért, hogy a matektanárok is megnyugodjanak!)
#3088   2007. 08. 02. csütörtök 13:30
Mágnes25 Mágnes25

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 02. csütörtök 12:46
és persze azért mágnes jó helyen tapogatózott smile

"Az aranymetszés vagy aranyarány az arányosság egy törvénye, ami a természetben és művészetben is gyakran megjelenik, természetes egyensúlyt teremtve a szimmetria és aszimmetria között. Az ókori pithagoreánusok (Pithagorasz és követői), akik szerint a valóság matematikai alapokon nyugszik, az aranymetszésben a létezés egy alap törvényét vélték felfedezni.
Aranymetszési arányok találhatók számos ókori épületeken, középkori és reneszánsz képzőművészeti alkotásokon, de ez az arány felismerhető például az emberi testen vagy csigák mészvázán is.

Az aranyarány numerikus kifejezése az irracionális fí-szám (értéke körülbelül 1,618), mely érdekes matematikai tulajdonságokkal rendelkezik."
#3087   2007. 08. 02. csütörtök 13:03
surdapapa surdapapa
és gondolom van ennek a phi-nek is neve csak hát nálam a szenilitás miatt nem ugrik be mi is az!

Szilva ez teccet!
nagyon színvonalas kérdés volt!
tartsd a puncid: finom
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 02. csütörtök 12:39
szilva kérdezhette volna azt is, hogy miért nincs surdi feje a lábai között smile
és ebben igazad van: "ha jó helyen tapogatóznál már a madám kéjesen sóhajtozna " hehe
bár a megoldást zelli hsze adta meg smile
de én konkrétan arra gondoltam, hogy:
a számsor valóban a fibonacci számsor, és valóban úgy épül fel, hogy az egymást követő számok összeg adja az utána következő számot...viszont van még egy érdekesség benne, miszerint az egymást követő számok hányadosai mindig az 1,618hoz közelítenek (13:8=1,625, 21:13=1,615, 34:21=1,619)
az 1,618-t pedig a matematikában phi-nek nevezik(nem keverendő össze a ludolf-féle pi-vel)
kapcsolata az általam kérdezett arányossággal: a testben (és még ezer más helyen, művészetben, építészetben, természetben) nagyon sok arányosság mértéke ez a bizonyos phi...ha megméritek a a karotok hosszát, és megnézitek az általam megadott aránypár adatait, akkor ezt a számot fogjátok kapni(megközelítőleg persze)

szóval a kérdésemre a válasz: a kapcsolat a phi szám, vagyis az 1,618
#3086   2007. 08. 02. csütörtök 12:46
és persze azért mágnes jó helyen tapogatózott smile

"Az aranymetszés vagy aranyarány az arányosság egy törvénye, ami a természetben és művészetben is gyakran megjelenik, természetes egyensúlyt teremtve a szimmetria és aszimmetria között. Az ókori pithagoreánusok (Pithagorasz és követői), akik szerint a valóság matematikai alapokon nyugszik, az aranymetszésben a létezés egy alap törvényét vélték felfedezni.
Aranymetszési arányok találhatók számos ókori épületeken, középkori és reneszánsz képzőművészeti alkotásokon, de ez az arány felismerhető például az emberi testen vagy csigák mészvázán is.

Az aranyarány numerikus kifejezése az irracionális fí-szám (értéke körülbelül 1,618), mely érdekes matematikai tulajdonságokkal rendelkezik."
(Ez egy válasz Mágnes25 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 10:07
Az aranymetszésből vagy aranyarányból nagydoktori értekezéseket lehet írni. (matematika, építészet, történelem, okkultizmus, művészet, esztétika, anatómia, nyomdászat, stb, stb,...területén)
Röviden a matematikai definíciója:

Két rész az aranymetszés szerint aránylik egymáshoz, ha az egész úgy aránylik a nagyobb részhez, ahogy a nagyobb rész aránylik a kisebb részhez.

Ez a száraz meghatározás, de ennél sokkal érdekesebb az aranyarány!

Szia! Szép napot!
#3085   2007. 08. 02. csütörtök 12:39
szilva kérdezhette volna azt is, hogy miért nincs surdi feje a lábai között smile
és ebben igazad van: "ha jó helyen tapogatóznál már a madám kéjesen sóhajtozna " hehe
bár a megoldást zelli hsze adta meg smile
de én konkrétan arra gondoltam, hogy:
a számsor valóban a fibonacci számsor, és valóban úgy épül fel, hogy az egymást követő számok összeg adja az utána következő számot...viszont van még egy érdekesség benne, miszerint az egymást követő számok hányadosai mindig az 1,618hoz közelítenek (13:8=1,625, 21:13=1,615, 34:21=1,619)
az 1,618-t pedig a matematikában phi-nek nevezik(nem keverendő össze a ludolf-féle pi-vel)
kapcsolata az általam kérdezett arányossággal: a testben (és még ezer más helyen, művészetben, építészetben, természetben) nagyon sok arányosság mértéke ez a bizonyos phi...ha megméritek a a karotok hosszát, és megnézitek az általam megadott aránypár adatait, akkor ezt a számot fogjátok kapni(megközelítőleg persze)

szóval a kérdésemre a válasz: a kapcsolat a phi szám, vagyis az 1,618
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 11:24
aztán szilva mit is kérdezett?

akkor az ujj hosszának egység, akkor a teljes kéz 2, mindez könyékig 3 kéz, vállig pedig 5 kéz?

csak nem ez a kapcsolat, azaz a megoldás?

tehát akkor mágnes leírta a megoldást, csak az indoklást nem?!!!
#3084   2007. 08. 02. csütörtök 11:24
surdapapa surdapapa
aztán szilva mit is kérdezett?

akkor az ujj hosszának egység, akkor a teljes kéz 2, mindez könyékig 3 kéz, vállig pedig 5 kéz?

csak nem ez a kapcsolat, azaz a megoldás?

tehát akkor mágnes leírta a megoldást, csak az indoklást nem?!!!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 11:05
A fejemhez kell, hogy csapjak! Esztétikából tanultunk az arányokról, az aranymetszésről!
De inkább utánanéztem:
"A harmónia tanításáról van szó, a szép összhangok szabályairól. Ez az arányrendszer abból a felismerésből vette az eredetét, hogy ha egy rezgő húrt a felénél lefogunk(az így létrejött arány 2:1) akkor egy nagyon szabályos hangközt, mégpedig pontosan egy oktávval magasabb hangot kapunk. A többi konszonáns(harmónikusan hangzó) hangköz is az egész számok arányai alapján képezhető. A húrt ilyenkor 4:3, illetve 3:2 arányban kell osztanunk, aminek az eredményeképpen az így megszólaló-ahogy a görögök nevezték-'szimfonikus' hangközök a kvartnak és a kvintnek felelnek majd meg. Az ókorban egész kozmológiák születtek, amelyek a világmindenség felépítését a harmónikus arányokra osztott rezgő húr, és a rajta megszólaló 'szimfonikus hangok' törvényei alapján igyekeztek elképzelni-ez a felfogás tükröződik máig is a 'szférák zenéje' kifejezésben.
A bonyolultabb arányrendszerek legismertebb példája az aranymetszés(aurea sectio). Ilyenkor az 'a' rövidebb, úgy aránylik a 'b' hosszabb szakaszhoz, mint a hosszabb szakasz a kettő összegéhez. Azaz, ha 'a'-nak nevezzük a rövidebbet, és 'b'-nek a hosszabbat, akkor ez így írható le: a:b=b:(a+b) Az aranymetszésre, mint a legtökéletesebb és legszebb arányra az emberi kultúra egész történetén át találunk példákat, hiszen valamiképpen bele van építve a 'szemmértékünkbe' is, pontosabb megalkotására pedig már az ókortól kezdve geometriai szerkesztési módszereket használtak.
Az aranymetszéshez hasonló arányok számelméleti megközelitésére csak lényegesen későbbről vannak adataink. Ezek egyike Fibonacci(eredeti nevén Leonardo Pisano) olasz matematikus a XIII. században. A róla elnevezett Fibonacci-sort úgy kapjuk meg, ha a számsor elejétől elindulva olyan számsort írunk fel, amelynek a következő tagját mindig a megelőző két tag összegéből alkotjuk.(1,2,3,5,8,13,21,34,stb...) A számsor eleje még érdektelen, de ha ellenőrizzük, hogy előrehaladtával a későbbi tagok mennyire közelítik meg az aranymetszés követelményeit, akkor ahhoz a meglepő eredményhez jutunk, hogy már a hetedik és nyolcadik tag(vagyis a 21 és a 34) egymáshoz viszonyított arányánál is majdnem tökéletes az aranymetszésnek megfelelő aránypár, mert 21:34-vagyis 0,6176-már majdnem ugyanannyi, mint 34:(34+21), azaz 0,6181. A Fibonacci-sor volt talán az első olyan matematikai objektum, amely felhívta az emberek figyelmét arra, hogy a progresszív ütemben előrehaladó műveletek nem szimpla ismétlések, hanem a mélyükön kreatív erők rejtőznek!"

#3083   2007. 08. 02. csütörtök 11:05
zelli zelli
A fejemhez kell, hogy csapjak! Esztétikából tanultunk az arányokról, az aranymetszésről!
De inkább utánanéztem:
"A harmónia tanításáról van szó, a szép összhangok szabályairól. Ez az arányrendszer abból a felismerésből vette az eredetét, hogy ha egy rezgő húrt a felénél lefogunk(az így létrejött arány 2:1) akkor egy nagyon szabályos hangközt, mégpedig pontosan egy oktávval magasabb hangot kapunk. A többi konszonáns(harmónikusan hangzó) hangköz is az egész számok arányai alapján képezhető. A húrt ilyenkor 4:3, illetve 3:2 arányban kell osztanunk, aminek az eredményeképpen az így megszólaló-ahogy a görögök nevezték-'szimfonikus' hangközök a kvartnak és a kvintnek felelnek majd meg. Az ókorban egész kozmológiák születtek, amelyek a világmindenség felépítését a harmónikus arányokra osztott rezgő húr, és a rajta megszólaló 'szimfonikus hangok' törvényei alapján igyekeztek elképzelni-ez a felfogás tükröződik máig is a 'szférák zenéje' kifejezésben.
A bonyolultabb arányrendszerek legismertebb példája az aranymetszés(aurea sectio). Ilyenkor az 'a' rövidebb, úgy aránylik a 'b' hosszabb szakaszhoz, mint a hosszabb szakasz a kettő összegéhez. Azaz, ha 'a'-nak nevezzük a rövidebbet, és 'b'-nek a hosszabbat, akkor ez így írható le: a:b=b:(a+b) Az aranymetszésre, mint a legtökéletesebb és legszebb arányra az emberi kultúra egész történetén át találunk példákat, hiszen valamiképpen bele van építve a 'szemmértékünkbe' is, pontosabb megalkotására pedig már az ókortól kezdve geometriai szerkesztési módszereket használtak.
Az aranymetszéshez hasonló arányok számelméleti megközelitésére csak lényegesen későbbről vannak adataink. Ezek egyike Fibonacci(eredeti nevén Leonardo Pisano) olasz matematikus a XIII. században. A róla elnevezett Fibonacci-sort úgy kapjuk meg, ha a számsor elejétől elindulva olyan számsort írunk fel, amelynek a következő tagját mindig a megelőző két tag összegéből alkotjuk.(1,2,3,5,8,13,21,34,stb...) A számsor eleje még érdektelen, de ha ellenőrizzük, hogy előrehaladtával a későbbi tagok mennyire közelítik meg az aranymetszés követelményeit, akkor ahhoz a meglepő eredményhez jutunk, hogy már a hetedik és nyolcadik tag(vagyis a 21 és a 34) egymáshoz viszonyított arányánál is majdnem tökéletes az aranymetszésnek megfelelő aránypár, mert 21:34-vagyis 0,6176-már majdnem ugyanannyi, mint 34:(34+21), azaz 0,6181. A Fibonacci-sor volt talán az első olyan matematikai objektum, amely felhívta az emberek figyelmét arra, hogy a progresszív ütemben előrehaladó műveletek nem szimpla ismétlések, hanem a mélyükön kreatív erők rejtőznek!"

#3082   2007. 08. 02. csütörtök 10:29
surdapapa surdapapa
sztem nem!
ha jó helyen tapogatóznál már a madám kélyesen sóhejtozna
(Ez egy válasz Mágnes25 üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 10:24
Akkor próbálok tapogatózni a sötétben:

1 = kar
2 = alkar, felkar
3 = váll, könyök, csukló ( nem csikló )
5 = ujjak száma
8 = csontok száma
( habár homálylik valami, hogy a kézfejben sok csont van, de nem vagyok orvos! )

Jó helyen tapogatózok?

... 54 55 56 57 58 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2007. 01. 30. kedd
Üzenetek: 4201db
Utolsó üzenet: 2011. 11. 19. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!