dr senki!
a pontösszekötes
dr anthony!
fingom nincs, hogy ki van a kepen, de ugy nez ki, mint az egyik exem 15 ev mulva
( a legfelsö...az alata levö kep nekem jött be )
:
melyik a kemenyebb anyag: az aluminium-oxid, vagy a bor-nitrid?
( szobahömerseklet, normal nyomas )
megjegyzes: atnevezem mar magam dr ghorragra...annyi itt a dr
a pontösszekötes
dr anthony!
fingom nincs, hogy ki van a kepen, de ugy nez ki, mint az egyik exem 15 ev mulva
( a legfelsö...az alata levö kep nekem jött be )
:melyik a kemenyebb anyag: az aluminium-oxid, vagy a bor-nitrid?
( szobahömerseklet, normal nyomas )
megjegyzes: atnevezem mar magam dr ghorragra...annyi itt a dr
Hőőőő...mán majdnm beírtam,hogy Kim Wilde....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 28. kedd 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 23:35
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 28. kedd 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Jaj, csak már nyalhatnám!!!!
De télleg szöszi vagy egy kicsit...
Kik a képeken látható hölgyek?

Jaj, csak már nyalhatnám!!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 28. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 22:25
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 28. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
kinyalhatod a seggemet, gyönyörű virágszálam
asszem félreértelmeztem drsenki2 3853-asát
vagy tényleg szőke vagyok
kinyalhatod a seggemet, gyönyörű virágszálam
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 28. kedd 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 10:30
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 28. kedd 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves platinaszőke Szerelmem! Ez a megoldás DrSenki2 3854-es hsz-ében feltett kérdésére a megoldás.
Te keverted a 2 hasonló kérdést, mert amit utána elemzel (ötször qannyi idős, életkoruk összege 24 év) az DrSenki2 3841-es kérdésére a válasz.
A 3848-ban részletesen le is írom, hogy ki mennyi idős, meg stb.
Pusza, te kis szöszi!
Te keverted a 2 hasonló kérdést, mert amit utána elemzel (ötször qannyi idős, életkoruk összege 24 év) az DrSenki2 3841-es kérdésére a válasz.
Pusza, te kis szöszi!
Pl:
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 08. 28. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 14:20
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 08. 28. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
a megfejtes: 5agu csillag
de kettes szamu rajzod is teljesen ok
haromszor harom pont ( negyzet formaban fölrajzolva )
O O O
O O O
O O O
kösd össze az összes pontot 4 db egyenessel, de ugy, hogy egyszer sem emled fel a tollat közben
O O O
O O O
O O O
kösd össze az összes pontot 4 db egyenessel, de ugy, hogy egyszer sem emled fel a tollat közben
Igy nagyon könnyü a tollat fel nem emelem ,de az nem kritérium hogy ugyanazon vonalon mégegyszer átmenni nem lehet?Úgy nehezebb
2007. 08. 28. kedd 14:20
O O O
O O O
O O O
O O O
O O O
O O O
O O O
O O O
O O O
kösd össze az összes pontot 4 db egyenessel, de ugy, hogy egyszer sem emled fel a tollat közben (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 23:21
O O O
O O O
O O O
kösd össze az összes pontot 4 db egyenessel, de ugy, hogy egyszer sem emled fel a tollat közben (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86984)
Várnám, de
5 egyenes 10 pont
5 egyenesnek - ha nem esik egybe egyik sem a másikkal - akkor max 10 metszéspont lehet.
Valami szebb ábrának kellene kijöni?
5 egyenes 10 pont
5 egyenesnek - ha nem esik egybe egyik sem a másikkal - akkor max 10 metszéspont lehet.
Valami szebb ábrának kellene kijöni?
Kedves platinaszőke Szerelmem! Ez a megoldás DrSenki2 3854-es hsz-ében feltett kérdésére a megoldás.
Pusza, te kis szöszi!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 28. kedd 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 06:21
Pusza, te kis szöszi!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 28. kedd 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
az, hogy apuka anyukában van, az oké...de akkor hogy jön ki ez: "Egy anyuka most ötször annyi idős, mint a gyereke, és ma van mindkettő születésnapja. Az anya és a gyermek életkorának összege 24 év."
a gyerek ebben a pillanatban 0 éves, vagy max. 1-2 órás...akkor anyuka mennyi? vagy ettől függetlenül tételezzük fel, hogy kefélnek? (és anyuka 20, a gyerek meg 4 éves)
lécccciléccccciléccccci magyarázzátok meg
én csak egy nő vagyok
a gyerek ebben a pillanatban 0 éves, vagy max. 1-2 órás...akkor anyuka mennyi? vagy ettől függetlenül tételezzük fel, hogy kefélnek? (és anyuka 20, a gyerek meg 4 éves)
én csak egy nő vagyok
az, hogy apuka anyukában van, az oké...de akkor hogy jön ki ez: "Egy anyuka most ötször annyi idős, mint a gyereke, és ma van mindkettő születésnapja. Az anya és a gyermek életkorának összege 24 év."
én csak egy nő vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 23:32
Elfogadom, bár az szebb válasz lett volna itt, hogy apuka az anyukában van.
)
én csak egy nő vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
)
Várnám, de
5 egyenes 10 pont
Valami szebb ábrának kellene kijöni? (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 00:00
5 egyenes 10 pont
Valami szebb ábrának kellene kijöni? (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
az elsöt nem tudom elfogadni ( kitetel volt, hogy egy sikban legyenek )...a masodikat igen
...hasonlo ahhoz, amit en rajzoltam
a legszebb, legszabalyosabb, legegyszerübb azonban hianyzik
...hasonlo ahhoz, amit en rajzoltama legszebb, legszabalyosabb, legegyszerübb azonban hianyzik
Semmi gond! Ez is benne van a pakliban. Egyébként máshol is láttam ezt a feladványt, és nem tudtam rájönni, hogy mit akarnak belőle kihozni, de így már értem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 23:31
oké, én rosszul tudom a törvényeket.
az elsöt nem tudom elfogadni ( kitetel volt, hogy egy sikban legyenek )...a masodikat igen
...hasonlo ahhoz, amit en rajzoltam
a legszebb, legszabalyosabb, legegyszerübb azonban hianyzik
...hasonlo ahhoz, amit en rajzoltama legszebb, legszabalyosabb, legegyszerübb azonban hianyzik
Találtam egy másikat is:
Itt áll az egy sík.
A képen az egyenesek, a pénzérméket pedig a metszéspontokra kell helyezni.
Ebből összesen 10 van.
Itt áll az egy sík.
A képen az egyenesek, a pénzérméket pedig a metszéspontokra kell helyezni.
Ebből összesen 10 van.
Talán így: (A kérdések elé kellene a
jel)

Ahol két kör van, ott a pénzérmék egymáson vannak. (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 22:44
jel)
Ahol két kör van, ott a pénzérmék egymáson vannak. (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
feladvany:
van tiz db penzermed
hogy rendezed el öket ugy egy sikban, hogy 5 különbözö egyenest adjanak, mindegyik egyenesen 4-4 db ermevel?
min ket megoldas letezik...van az egyszerü...de en joval bonyolultabbat rajzoltam fel, mikor megkaptam a feladvanyt
van tiz db penzermed
hogy rendezed el öket ugy egy sikban, hogy 5 különbözö egyenest adjanak, mindegyik egyenesen 4-4 db ermevel?
min ket megoldas letezik...van az egyszerü...de en joval bonyolultabbat rajzoltam fel, mikor megkaptam a feladvanyt
)
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
az meg nem gyerek...meg embrionak se nevezhetö...eppen csak zigota
az apuka meg alszik a szex utan
ugy latom 12 percembe tellett, mire megoldottam
az most jo, vagy rossz?
az apuka meg alszik a szex utan
ugy latom 12 percembe tellett, mire megoldottam
az most jo, vagy rossz?
oké, én rosszul tudom a törvényeket.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 23:03
Csak 1 kérdés? Miért is ülne apuka börtönben??? Amikor a gyermek fogant (a közösülés időpontja) az anyuka 15 éves és 3 hónapos volt, ad apropó szabadon és büntetlenül létesíthetett vele az apuka szexuális kapcsolatot. Ha anyuka 14 év alatti lett volna a közösülés időpontjában, akkor esetleg ülne apuka megrontás miatt, de (ahogy írtam) egy 14 éves és 1 napos lány már "szabad" préda, büntetlenül dugható!
Sokan azt hiszik, hogy 18 év ez az életkor, de NEM!!! Egyes USA államokban 16 év ez az életkor, de Mországos és az EU-ban egységesen 14 év a határ.
Akkor miért is ül apuka börtönben? Mert szexuális bcs miatt biztos nem!!!
Sokan azt hiszik, hogy 18 év ez az életkor, de NEM!!! Egyes USA államokban 16 év ez az életkor, de Mországos és az EU-ban egységesen 14 év a határ. Akkor miért is ül apuka börtönben? Mert szexuális bcs miatt biztos nem!!!
baxátok már meg a metek és logikai feladványaitokat késő este fáradt és tunnyadt aggyal ki a fasom fog nektek gondolkodni!
a kvíz nem csak számokból áll!
a kvíz nem csak számokból áll!
Talán rablásért, mert nem bírta fizetni a gyerektartást
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 23:03
Csak 1 kérdés? Miért is ülne apuka börtönben??? Amikor a gyermek fogant (a közösülés időpontja) az anyuka 15 éves és 3 hónapos volt, ad apropó szabadon és büntetlenül létesíthetett vele az apuka szexuális kapcsolatot. Ha anyuka 14 év alatti lett volna a közösülés időpontjában, akkor esetleg ülne apuka megrontás miatt, de (ahogy írtam) egy 14 éves és 1 napos lány már "szabad" préda, büntetlenül dugható!
Sokan azt hiszik, hogy 18 év ez az életkor, de NEM!!! Egyes USA államokban 16 év ez az életkor, de Mországos és az EU-ban egységesen 14 év a határ.
Akkor miért is ül apuka börtönben? Mert szexuális bcs miatt biztos nem!!!
Sokan azt hiszik, hogy 18 év ez az életkor, de NEM!!! Egyes USA államokban 16 év ez az életkor, de Mországos és az EU-ban egységesen 14 év a határ. Akkor miért is ül apuka börtönben? Mert szexuális bcs miatt biztos nem!!!
Akkor miért is ül apuka börtönben? Mert szexuális bcs miatt biztos nem!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 21:45
Sokan azt hiszik, hogy 18 év ez az életkor, de NEM!!! Egyes USA államokban 16 év ez az életkor, de Mországos és az EU-ban egységesen 14 év a határ. Akkor miért is ül apuka börtönben? Mert szexuális bcs miatt biztos nem!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó szöveg, de ha igaz, amit írtál, akkor apuka valszeg nincs otthon, mert a börtönben csücsül, de megadom a pontot.

Lucy99
Diana Gold