elnézést, hogy mindíg egyszerre küldöm el veled

lol...de valszeg nyelőcsövet akart írtni. habár én csak tippelek, ide már végképp nem terjednek ki az anatómiai ismereteim

Vazeeee tényleg elirtam,
"A légcső neve viccesen pina"
köszönöm hogy szóltál és elnézést mindenkitől a figyelmetlenségért
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 23. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 20:58
"A légcső neve viccesen pina"

köszönöm hogy szóltál és elnézést mindenkitől a figyelmetlenségért

te duplasanyi te!
te ittál vmit!
az előbb a nyelőcső bemeneti nyilását emlittetted pinának most meg a légcsövet!
mi ez a pongyolaság?
akkor ha a "pina" tátog most már légszomja van vagy "csak" éhes?

te duplasanyi te!
te ittál vmit!
az előbb a nyelőcső bemeneti nyilását emlittetted pinának most meg a légcsövet!
mi ez a pongyolaság?

Hát mit mondjak okosabb nem lettem, de ez valószínű nem a te hibád. Én azért maradok az ismereteimnél, eddig még nem hagyott cserben.
Annak előtt mikor tanitották nekem az intubálást és a hőrgőtükrözést,igy magyarázta a tanár úr
"Tisztelt kollegák a nyelőcsövet úgy külömböztetjük meg a légcsőtől mikor a műszerel lejutunk a garatik hogy a légcső úgynéz ki mint egy pina igy nem felejtik el hogy hova kell behatolni"
Na ezt utána gyakorlatban is tapasztaltam
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 20:37
"Tisztelt kollegák a nyelőcsövet úgy külömböztetjük meg a légcsőtől mikor a műszerel lejutunk a garatik hogy a légcső úgynéz ki mint egy pina igy nem felejtik el hogy hova kell behatolni"
Na ezt utána gyakorlatban is tapasztaltam

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Sanyi wazzzzeeeeee, ezt meg kell magyaráznod, mert összezavarodtam. Ezentúl nem fogom tudni hol kell kezdeni........

Te Sanyi a fene a jó dógod, a nyelőcső az nem felül kezdődik? te is eteted a népet mint f1ck0?
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 23. kedd 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Pina? : D
Hát igen így is lehet hívni, de biztos ez?
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 23. kedd 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát igen így is lehet hívni, de biztos ez?

ez nem egy kubai rumféleség?
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 23. kedd 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Sanyi wazzzzeeeeee, ezt meg kell magyaráznod, mert összezavarodtam. Ezentúl nem fogom tudni hol kell kezdeni........

A helyes válasz PINA.
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 10. 23. kedd 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 20:33

Na részemről 3 a magyar igaszság, úgyhogy ha ez sem talál áruld el
nemhogy orvososan, parasztosan: pittty!

NA!!!Akkor jó a megfejtésem: ajak
(amikor írtam a tiédet még nem láttam)
(amikor írtam a tiédet még nem láttam)
Na részemről 3 a magyar igaszság, úgyhogy ha ez sem talál áruld el

Gondoljatok női nemi szervre
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 10. 23. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)

a malomban a gabonának fenntartott "bemeneti" nyilást garatnak nevezik
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 23. kedd 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)

torok?
Sajnos nem talált egyik sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 20:24

Törölt felhasználó (94621)
VIP

GG azaz gége, de ehhez nem értek. Tudom mit hova kell tenni, és kész.
GG azaz gége, de ehhez nem értek. Tudom mit hova kell tenni, és kész.
száj?
#4217-re: ehh. gondoltam rá, de úgylátszik én sem emlékszek már mindenre......
#4217-re: ehh. gondoltam rá, de úgylátszik én sem emlékszek már mindenre......

Hogy hivják,nem orvosilag a nyelőcső "bemeneti nyilását"