Nyugalom, nem kell mihamarabb. Elég ha csak majd válaszolsz valamikor.Annak is örülök, hogy válaszolsz egyáltalán ...Előbb áruld el szépen, hogy ki az a nő személy paris mellett, de legfőképp annak örülnlék, ha valaki (mondjuk te) választ+értelmet adna az én iq horpasztó kérdésemre.
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 23:11

aziskoláját teljessen belefelejtettem, amijóta ezzel az újfajta üziprivátolással van dólgom, asse tom mijóta nem néztem a fijókom felé!bocsesz kedves f1ck0, mihamarabb pótolom.
aziskoláját teljessen belefelejtettem, amijóta ezzel az újfajta üziprivátolással van dólgom, asse tom mijóta nem néztem a fijókom felé!bocsesz kedves f1ck0, mihamarabb pótolom.
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 21:51

Nem, a számnál annyit segítek, hogy 10 000 000 alatt lesz
Jöhetne már yanee vagy ghorrag.
Jut eszembe yanee, mikor ezt olvasod, akkor épp azért nem voltál itt, mikor írtam, mert az erdélyes levelet írtad nekem..?

Jut eszembe yanee, mikor ezt olvasod, akkor épp azért nem voltál itt, mikor írtam, mert az erdélyes levelet írtad nekem..?

Menny maaa...a busba (csak vicc)
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 21:51

Hat nem tom...az enyimet biztos meg !
Ha a valasz is ilyen magas,hat akko hülyesegeket fogok almodni.
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 21:21
Ja-Ja, én sem, ezért tettem utánna a MIÉRT-et, mert csak azt tudom, hogy kevesebb, mint....de ha életem múlna rajta se érteném meg, hogy miért annyi! Ez már határozottan megaladja az intelligenciámat.

Ha a valasz is ilyen magas,hat akko hülyesegeket fogok almodni.

Ja-Ja, én sem, ezért tettem utánna a MIÉRT-et, mert csak azt tudom, hogy kevesebb, mint....de ha életem múlna rajta se érteném meg, hogy miért annyi! Ez már határozottan megaladja az intelligenciámat.

Tizszer atolvastam a kerdest,de az Istennek sem ertem. Lehet azert mert nem szoktam lottozni...

Tizszer atolvastam a kerdest,de az Istennek sem ertem. Lehet azert mert nem szoktam lottozni...
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 20:10

Nem tudom ki az a másik hölgyemény, de ha az annya, akkor szégelje el magát Paris Hilton, hogy ő a kevésbé szebb
Kvíz kérdés:
Mennyivel kevesebb szelvénnyel lehetne az ötös lottót úgy eltalálni, ha minden egyes szám tippelése után megmondanák, hogy az adott szám találte, vagy sem? És miért

Kvíz kérdés:
Mennyivel kevesebb szelvénnyel lehetne az ötös lottót úgy eltalálni, ha minden egyes szám tippelése után megmondanák, hogy az adott szám találte, vagy sem? És miért

Nem tudom ki az a másik hölgyemény, de ha az annya, akkor szégelje el magát Paris Hilton, hogy ő a kevésbé szebb
Kvíz kérdés:

Kvíz kérdés:

hátha valakinek ismerősebb a gömbölyűje!

kicsi segitség

na?

pedig a kérdés lényege ez!
periszkét az őserdő legeldugotabb zugábann éldegelő pigmeusok ma született kiscsikkója is ismeri, no de ja másik?!
ok a "Ki" megvan amillo55nek köszke, de a "Kivel" még nem

ok a "Ki" megvan amillo55nek köszke, de a "Kivel" még nem

Ki Kivel?

jóéjt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 20:22

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Na végre, már azt hittem, ma este nem tudok aludni, hogy helyes volt-e a megfejtés. (el kell árulnom valamit, a kémiát útáltam, de ez nem a mélységi kémiához tartozik, azért valami ebből is ragadt rám)
Jóéjszakát neked.
Jóéjszakát neked.
Na végre, már azt hittem, ma este nem tudok aludni, hogy helyes volt-e a megfejtés. (el kell árulnom valamit, a kémiát útáltam, de ez nem a mélységi kémiához tartozik, azért valami ebből is ragadt rám)
Jóéjszakát neked. (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 20:19
Jóéjszakát neked. (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)

igen
és alkotórészei(egyesek közüllök) a poszt-irinyi-i svédgyufának is
GYÚJTÓFA! KLIK!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 12:28

VIP

Mivel a gyufáról volt szó, valószínű az lesz, méghozzá az eredeti, könnyen gyulladós gyufa, az Irinyi féle gyufában, foszfor is volt már.
Mivel a gyufáról volt szó, valószínű az lesz, méghozzá az eredeti, könnyen gyulladós gyufa, az Irinyi féle gyufában, foszfor is volt már.
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 08:18
mivel kapcsolatos kifejezések?
klórsavas kálium, barnakő, antimonit, gumiarábikum,(...)dikromát

Sanyi! Többet ne adjál fel kérdést, csak add meg a választ, majd kitaláljuk mi volt a kérdés....
aztán hagyd ránk hadd "hörögjünk"........
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 23. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 21:05
aztán hagyd ránk hadd "hörögjünk"........

Vazeeee tényleg elirtam,
"A légcső neve viccesen pina"
köszönöm hogy szóltál és elnézést mindenkitől a figyelmetlenségért
"A légcső neve viccesen pina"

köszönöm hogy szóltál és elnézést mindenkitől a figyelmetlenségért

Konkrétan a gyűrűporcról van szó

VIP

Hát mit mondjak okosabb nem lettem, de ez valószínű nem a te hibád. Én azért maradok az ismereteimnél, eddig még nem hagyott cserben.