Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok!
/Ismeretlen/
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 05. hétfő 14:29
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok!
/Ismeretlen/

képzeld!
én még 1* se qrtam el!
mindig találtam a bótba oljant ami finom wót!
/igénytelen pöcs wok!/
én még 1* se qrtam el!
/igénytelen pöcs wok!/
képzeld!
én még 1* se qrtam el!
/igénytelen pöcs wok!/ (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 17:03
én még 1* se qrtam el!
/igénytelen pöcs wok!/ (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Majonezet akartam kesziteni olivaolajbol, extraszűz,de haromszor el kellet dobjam,"fos" lett belölle...
a negyedik probalkozasnal "normal" olajat hasznalek,es sikerült !!!! Miert ?
inkabb help me..de hatha valaki meg tudna magyarazni....

Egy régi receptkönyv alapján 9 csepp olaj+ 2 tojás sárgája a majonéz alapja. Én is fakanállal kevertem ki régen, és nem csapódott ki. Tartárhoz készítettem, tehát mustárt feltétlenül tettem bele.
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 18:58

feleségem szerint a majonézt mindenképpenn elbarmolod, ha nem sodorsz el a tojás sárgájában egy kiskanál mustárt
az olajat csak szinte cseppenként kell hozza adni álandó kavarás mellett és akkor nem csapódik ki
kizárólag fakanállal kell kavarni(kiabálja az asszony!) és ha mégis kicsapódna, diónyi mustár hozzáadásával helyre lehet ütni a dólgot

a képhez még ez is kapcsolódik

Töklámpás?
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ez néha beugratónak bizonyul, tehát lehet extratematikus is
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 19:23

meztelen nő? szeretkező pár?vagy valami hasonló,csak a GG vagyunk

mivel adott az analógia ez túl tág meghatározás
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)

a gugli mindig segitt, ha visszamenőlegesenn is: véletlenül olvastam nemrég a dologról mert lottózni én is szeretek
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 19:02
Igen, a válasz:kevesebb, mint 450.
Már csak az érdekelne, miért?...ha már én a kérdést magát nem értem a számításokból majd rájövök talán.
Másrészt -ne haragudj ha mégsem- véletlen nem segített a google?

Már csak az érdekelne, miért?...ha már én a kérdést magát nem értem a számításokból majd rájövök talán.

meztelen nő? szeretkező pár?vagy valami hasonló,csak a GG vagyunk
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 19:01
ki tudja a leg megközelittőbbenn meghatározni most az éppen csak elkezdett munka végeredményét?

jutalom: képsor a munka fázisairól

ki tudja a leg megközelittőbbenn meghatározni most az éppen csak elkezdett munka végeredményét?

Van 2 tippem, elősször csak az 1ik.
Tökfej? (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 19:01

Tökfej? (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)

kb 449,5 szelvény is elegendő lenne
azért mert ha megmondanák rögtönn életbe lépnének a valószinüség számittás törvényei, de ezt már nem értem én sem, ghorrag kellene valóbann ide

feleségem szerint a majonézt mindenképpenn elbarmolod, ha nem sodorsz el a tojás sárgájában egy kiskanál mustárt
az olajat csak szinte cseppenként kell hozza adni álandó kavarás mellett és akkor nem csapódik ki
kizárólag fakanállal kell kavarni(kiabálja az asszony!) és ha mégis kicsapódna, diónyi mustár hozzáadásával helyre lehet ütni a dólgot
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 17:03

Majonezet akartam kesziteni olivaolajbol, extraszűz,de haromszor el kellet dobjam,"fos" lett belölle...

kb 449,5 szelvény is elegendő lenne
azért mert ha megmondanák rögtönn életbe lépnének a valószinüség számittás törvényei, de ezt már nem értem én sem, ghorrag kellene valóbann ide
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 20:10

Nem tudom ki az a másik hölgyemény, de ha az annya, akkor szégelje el magát Paris Hilton, hogy ő a kevésbé szebb
Kvíz kérdés:
Mennyivel kevesebb szelvénnyel lehetne az ötös lottót úgy eltalálni, ha minden egyes szám tippelése után megmondanák, hogy az adott szám találte, vagy sem? És miért

Kvíz kérdés:
Mennyivel kevesebb szelvénnyel lehetne az ötös lottót úgy eltalálni, ha minden egyes szám tippelése után megmondanák, hogy az adott szám találte, vagy sem? És miért

d=t
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 00:53

Kimberly Steward lenne az illető?...most látom életemben először a nevét

(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)

há tha szépenn beróvod a gugliba hogy Kim***** Stew***, akkor lehet szerencséd
a másikonn még el kell máláznom kicsitt
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 11. 03. szombat 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 23:33

a másikonn még el kell máláznom kicsitt

Nyugalom, nem kell mihamarabb. Elég ha csak majd válaszolsz valamikor.Annak is örülök, hogy válaszolsz egyáltalán ...Előbb áruld el szépen, hogy ki az a nő személy paris mellett, de legfőképp annak örülnlék, ha valaki (mondjuk te) választ+értelmet adna az én iq horpasztó kérdésemre.