Na, né, a kvíz szoba! Kösz, doki, hogy felhoztad!
Mi ez:

Na, olyan régen volt kérdés:
Minek a fordítása ez?
"Oh, mondd, látod-e a korai hajnali fénynél
Azt, amit oly büszkén üdvözöltünk az alkony utolsó ragyogásánál ?
Azt, amelynek széles csíkjait és fényes csillagait, a veszélyes csatában
A bástyák fölött figyeltünk, hogy oly büszkén lobog
És a rakéta vörös fénye, a bombák robbanása
Mutatta az éjben, hogy zászlónk még fenn lobog.
Oh, mondd, a csillagokkal borított lobogó még ott lebeg-e
A szabadság országa és a bátrak hona felett ?
A part csak halványan dereng a vízen borongó ködben,
Míg az ellen gőgös hada rettegett csendben pihen.
Mi az, amit a szellő a tornyosuló hullámok között
Míg fúj, időnként félig rejt, félig fölfed?
Most fölragyog a fölkelő nap sugarában
És teljes glóriája tündököl a víz tükrében -
Ez a csillagokkal borított lobogó!
Lobogj a szabadság országa és a bátrak hona felett!
És így legyen mindörökké, ha a szabadság hőseinek
Kell állniuk szeretett honuk és a háború között:
Áldozatuk győzelmet és békét teremt. A Gondviselés
Megmentette nép dicsérje a nemzetet mentő Urat,
Mert győznünk kell, amikor az ügyünk igazságos.
Legyen jelszavunk: Tebenned a bizodalmunk!
És ez a csillagokkal borított lobogó győztesen fog lobogni
A szabadság országa és a bátrak hona fölött."

Minek a fordítása ez?
"Oh, mondd, látod-e a korai hajnali fénynél
Azt, amit oly büszkén üdvözöltünk az alkony utolsó ragyogásánál ?
Azt, amelynek széles csíkjait és fényes csillagait, a veszélyes csatában
A bástyák fölött figyeltünk, hogy oly büszkén lobog
És a rakéta vörös fénye, a bombák robbanása
Mutatta az éjben, hogy zászlónk még fenn lobog.
Oh, mondd, a csillagokkal borított lobogó még ott lebeg-e
A szabadság országa és a bátrak hona felett ?
A part csak halványan dereng a vízen borongó ködben,
Míg az ellen gőgös hada rettegett csendben pihen.
Mi az, amit a szellő a tornyosuló hullámok között
Míg fúj, időnként félig rejt, félig fölfed?
Most fölragyog a fölkelő nap sugarában
És teljes glóriája tündököl a víz tükrében -
Ez a csillagokkal borított lobogó!
Lobogj a szabadság országa és a bátrak hona felett!
És így legyen mindörökké, ha a szabadság hőseinek
Kell állniuk szeretett honuk és a háború között:
Áldozatuk győzelmet és békét teremt. A Gondviselés
Megmentette nép dicsérje a nemzetet mentő Urat,
Mert győznünk kell, amikor az ügyünk igazságos.
Legyen jelszavunk: Tebenned a bizodalmunk!
És ez a csillagokkal borított lobogó győztesen fog lobogni
A szabadság országa és a bátrak hona fölött."

Thengu = Thengoo = Thengu- = többször újraregelt és tiltott reg, Katicika álregeinek az egyike.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 01. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 01. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm!
Kit tisztelhetek benned?
Kit tisztelhetek benned?
Thengu!
Most már áruld el ki ez a arc!!
Szétwet a kiwáncsiság!
Most már áruld el ki ez a arc!!
Szétwet a kiwáncsiság!

1. Senki idegennek nem vagyok a "Tesája", itt esetleg barátaim vannak (a tesámnak meg más a nicneve)!
2. Senkire soha nem rágok be!
3. Amiatt vélhetőleg, v. érezhetően is neheztelek magácskára, arról itt nem nyitnék vitát, de baromira nincs köze a C vitaminhoz, sem kannácskához!
4. A Kvíz szoba mindenkié, és a nézetkülönbségek, ill. az esetleges antiszimpátiák nem befolyásolhatják a helyes válaszadást, vagy a tévedés lehetőségét sem a megfejtéseknél (itt nincs vita, hanem azonnal lehet válaszolni bárkinek, ha tudni véli a helyes megoldást!)
Egyébként itt a "megoldás" az értetlenkedésedre, hogy miért vagyok veled olyan amilyen:
"a -rád egyébként nagyon emlékeztető- fórumozótársunk" vagy!
A kérdés csak az, hogy meddig tart a türelmem, kedves.......-ka!
2. Senkire soha nem rágok be!
3. Amiatt vélhetőleg, v. érezhetően is neheztelek magácskára, arról itt nem nyitnék vitát, de baromira nincs köze a C vitaminhoz, sem kannácskához!
4. A Kvíz szoba mindenkié, és a nézetkülönbségek, ill. az esetleges antiszimpátiák nem befolyásolhatják a helyes válaszadást, vagy a tévedés lehetőségét sem a megfejtéseknél (itt nincs vita, hanem azonnal lehet válaszolni bárkinek, ha tudni véli a helyes megoldást!)
Egyébként itt a "megoldás" az értetlenkedésedre, hogy miért vagyok veled olyan amilyen:
"a -rád egyébként nagyon emlékeztető- fórumozótársunk" vagy!
A kérdés csak az, hogy meddig tart a türelmem, kedves.......-ka!

Akkkóóó csak sze'etnek níhányan itten engemöt... Bejóóó (nyáltörlés)...
De kijafranc az a Cheman Thornton???
De kijafranc az a Cheman Thornton???
és a te feladványoddal mi van? nincs rá válasz, és próbálkozás sem, tehát lécccci mondd meg ki a fene az a cheman thornton
már lyukas az oldalam
és javaslom, hogy ebben a topicban utólag ne írj bele a hszedbe megoldást, főleg, ha kiderül, hogy jó volt...volt már rá példa, és osztatlan sikert aratott a -rád egyébként nagyon emlékeztető- fórumozótársunk

és javaslom, hogy ebben a topicban utólag ne írj bele a hszedbe megoldást, főleg, ha kiderül, hogy jó volt...volt már rá példa, és osztatlan sikert aratott a -rád egyébként nagyon emlékeztető- fórumozótársunk

Hát, asszem ezt most elfogadom, mert bár nem bevásárló kosár, hanem bevásárló kocsi, de nagyon közeli a találat
itt van még néhány alkotás

itt van még néhány alkotás
Akárhogyis nézem ez egy fémlétra, legalábbis a fő alkotóelemei, de ez csak egy tipp. Vannak jó ötleteid, ráadásul nem könnyűek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 11:47
Törölt felhasználó (21812)

Miből alakította át a pasi ezt a madárszobrot?

Miből alakította át a pasi ezt a madárszobrot?

a fürge nyelvedért és a kemény farkadért...de ki az a cheman thornton????
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 29. kedd 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 01:07

ÓHOGYKABBE!!!
Hááá ha nem a' eszemééé sze'ettek, akkó méééé??? Meee ojjan szíp se vagyok, osztan mektuttuk valakitű, hogy dagatt is vagyok, akkóóó mééé sze'ettek???

Drága DrAnthony! A lényedért szeretünk!(szeretlek) A külső meg nem számít!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 29. kedd 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 01:07

ÓHOGYKABBE!!!
Hááá ha nem a' eszemééé sze'ettek, akkó méééé??? Meee ojjan szíp se vagyok, osztan mektuttuk valakitű, hogy dagatt is vagyok, akkóóó mééé sze'ettek???

ÓHOGYKABBE!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 21:37

"Ismerek egy Billy Bob Thorton-t, és mivel nem... "
elbasztad doki
...de nem az eszedért szeretünk
mielőtt tele chat-elnénk a szobát, és tiltanom kéne magamat...segíííííííííítség...nem jutottam semmire evvel a cheman-nal, azon kívül, hogy a cheman egy lengyel tisztítószer gyártó cég, a thornton pedig egy víztisztítási eljárás
elbasztad doki

mielőtt tele chat-elnénk a szobát, és tiltanom kéne magamat...segíííííííííítség...nem jutottam semmire evvel a cheman-nal, azon kívül, hogy a cheman egy lengyel tisztítószer gyártó cég, a thornton pedig egy víztisztítási eljárás

"Ismerek egy Billy Bob Thorton-t, és mivel nem... "
elbasztad doki
...de nem az eszedért szeretünk
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 21:26
elbasztad doki

Akkó eztet mostan jó tudtam!?!?! Végre nem b@sztam el vmit... Megvan a ma esti sikerélményem!
Akkó eztet mostan jó tudtam!?!?! Végre nem b@sztam el vmit... Megvan a ma esti sikerélményem!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 21:23

nem mintha lenne jelentősége, de a billy bob is thornton

nem mintha lenne jelentősége, de a billy bob is thornton
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 28. hétfő 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 28. hétfő 20:46

Én kérek elnézést!
Na, lássuk a kérdést:
Cheman Thornton... Ismerek egy Billy Bob Thorton-t, és mivel nem től gyakori név, sztem ebbe az irányba kellene menni... Nem?
Na, lássuk a kérdést:
Cheman Thornton... Ismerek egy Billy Bob Thorton-t, és mivel nem től gyakori név, sztem ebbe az irányba kellene menni... Nem?
Jaaaa, télle, ezt (is) benéztem... A Gúgle meg semmit se nyom ki rá, de még kutakodok.
Én kérek elnézést!
Na, lássuk a kérdést:
Na, lássuk a kérdést:

ÚÚÚÚ, ezt nagyon benéztem!!! Elnézést Thengu-tól is, mert TELJESEN jó megoldást adott!!!
Csak a neveket néztem, és nem figyeltem előtte a számokat (hogy összevissza írta), így nekem a névsorrend nem stimmelt a képsorrenddel, ezért írtam, h helytelen a megoldása. Így visszanézve (természetesen) jó megoldást adott. Sry még 1X!