Egy barlangban esetleg???
Sosem volam jó hittanból...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 22. kedd 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)

hol készült a fotó?

két helyes válasz különböző rád író társunktól!...lol...

Van többféle, milyet kérsz? Jaj, Prune le fog tolni a chat-elésért!

Igen, Hypp! És még az írásmód is majdnem helyes. Brasília. Ügyes vagy! Egy sert, vagy valami mást?
Ti is kérdezzetek valamit!

Ti is kérdezzetek valamit!
Létezik egy főváros, amelyet geometriai alapon terveztek. A város alaprajza kereszt alakú.(Korábban más fővárosa volt az államnak.)
Melyik fővárosról kérdeztem? (1960-ban alapították)
Melyik fővárosról kérdeztem? (1960-ban alapították)

Így wan,szeretünk ott sétálgatni a párommal,
főleg este!
Kérsz sert? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 22. kedd 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 19:17
főleg este!

Kérsz sert? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 22. kedd 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)

az új nemzeti mellett van...egyszer egy barátommal elmentünk oda, és kiselőadást tartott róla, meg a szobrokról meg a hajóformáról...nagyon élvezetes volt

az új nemzeti mellett van...egyszer egy barátommal elmentünk oda, és kiselőadást tartott róla, meg a szobrokról meg a hajóformáról...nagyon élvezetes volt
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 22. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez hol látható?

Én ezt is elfelezem Hypp-L!Egészségünkre!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 22. kedd 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 18:20

így már nem kell osztoznod hyppel...kaptatok két remek finn sört

Néhányszor sétáltam Újpesten a 90-es évek elején. Igaz csak kívülről láttam a stadiont. De szerintem ez az a pálya lehet!

(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 22. kedd 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
A Dolce Vitában itt fürdött.

kedveskéim
próbáljatok meg nem chat-elni
miért nem jó a megfejtésem?

miért nem jó a megfejtésem?

Szerintem Róma, Trevi-kút. A másodikban nem vagyok jártas.

El is hiszem...........

A macis kép egy sörnek a cégére??
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 22. kedd 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 17:31
és tartoztok egy-egy kérdéssel
és itt a nyereményetek:

és egy kérdés: szerintetek ez milyen termék "reklámarca"?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 22. kedd 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)

és itt a nyereményetek:

Ez rajtam kifogott de a ser felét már megittam!
Egészségedre!
Egészségedre!