Teller Ede nem érintett benne?
Thengu, talán valami nukleáris fegyver? Litiumbomba? Atommal kapcsolatos?
Felfedted a legféltettebb titkom,a CSODAFEGYVERT!Oda a meglepetés a randin!
A prune juice-t lehet hogy megkostólnám!
A prune juice-t lehet hogy megkostólnám!
Hátul a néger alatt!De már felébredtem!
Lelepleződtem!
Gazda meg mindíg hamar akadna,de most melléfogott!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 09:46
Gazda meg mindíg hamar akadna,de most melléfogott!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
ez most kvízkérdés?
hehe...utánad néztem a neten
ezt találtam rólad:

szerintem nem vagy naív
ezt találtam rólad: 
szerintem nem vagy naív
vazzze, az egyik kutyám a Duna bal (pesti)partján vadászik az illegális fűrdőzőkre...
2007. 05. 20. vasárnap 09:46
ez most kvízkérdés?
ezt találtam rólad:

szerintem nem vagy naív
ezt találtam rólad: 
szerintem nem vagy naív
ez most kvízkérdés?
ezt találtam rólad:

szerintem nem vagy naív
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 09:39
ezt találtam rólad: 
szerintem nem vagy naív
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Éppen nem működött a feltöltő amit használni szoktam,reméltem hogy senki sem csal.Lehet hogy túl naív vagyok?
Éppen nem működött a feltöltő amit használni szoktam,reméltem hogy senki sem csal.Lehet hogy túl naív vagyok?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 19. szombat 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 19. szombat 23:31
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 19. szombat 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Tedd fel a képeidet képfeltöltőre, mert a beszúrt kép honlapjáról könnyen vissza lehet keresni a kép eredetijét és a google segítségével a választ is! (pld. ezért nem válaszoltam a képeid megoldására, mert nem lett volna ferr, ha tudás nélkül 1 perces keresgélés után válaszolok!)
- viszont az enyém nagyon könnyű, aki ismeri a virágokat!
és ha feltetted képfeltöltőre, akkor lehetőség szerint ne az legyen a neve, hogy: /danubiusktva8.jpg, "mert könnyen vissza lehet keresni a kép eredetijét és a google segítségével a választ is"
Tedd fel a képeidet képfeltöltőre, mert a beszúrt kép honlapjáról könnyen vissza lehet keresni a kép eredetijét és a google segítségével a választ is! (pld. ezért nem válaszoltam a képeid megoldására, mert nem lett volna ferr, ha tudás nélkül 1 perces keresgélés után válaszolok!)
Helyes! tökéletes megfejtés (igaz, pestieknek igen könnyű feladvány volt, és inkább a szépsége és a környezete miatt raktam be a fotót!
Danubius kút
tervezte: Ybl Miklós, készítette: Feszler (Fessler) Leó
Az 1883-ban a Calvin (mai nevén: Kálvin) téren felállított kút 1944-ben,
a II. világháborúban olyan súlyosan megsérült, hogy le kellett bontani.
A szobrokat 1955. és 1959. között Győri Dezső újrafaragta,
és a díszkutat az V. ker. Engels (mai neve: Erzsébet) téren helyezték el.
ez elmaradt a válaszom után
(és várom az én kérdésemre is a helyes választ!)
(és várom az én kérdésemre is a helyes választ!)
talán... ez is valamelyik virágnak a közeli "bibéje"
na, akkor még egy éjszakai könnyű kvíz kérdés:
- milyen szökőkút ez,
- hol található?
- kinek a tervei alapján készült és mikor?
- milyen szökőkút ez,
- hol található?
- kinek a tervei alapján készült és mikor?
zelli ,Thengu
(igaz, túl könnyű volt
)
Sziasztok!
Megnyírtuk! Virágzik a bodza.... lehet belőle bodza szörpöt készíteni és nagyon finom palacsinta tésztában megforgatva kisütve...
(igaz, túl könnyű volt
)Sziasztok!
Megnyírtuk! Virágzik a bodza.... lehet belőle bodza szörpöt készíteni és nagyon finom palacsinta tésztában megforgatva kisütve...
Hasonlít a bodzavirágra...
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 19. szombat 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 19. szombat 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen virág ez?

Helyes!
És ez?
És ez?
Hol van ez?

Olga B