felezzetek, ahogy a válasszal is tettétek
az első kép anita ekberg fürdőkádja
a másodikat nem tudom, és beérem egy fél nyalással, ha jó a válaszom

az első kép anita ekberg fürdőkádja

Hypp, Ne csak nyalj!!!!!!!!!!

Bizony az Gyuri!

és itt a nyereményetek:

Igen Éva!
Na fiúk, jön a következő kérdés: 1620. szeptember 16.-án egy hajó indult el Angliából az új földrész felé, fedélzetén 102 utassal. Hogy hívták a hajót?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 22. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 17:17
Na fiúk, jön a következő kérdés: 1620. szeptember 16.-án egy hajó indult el Angliából az új földrész felé, fedélzetén 102 utassal. Hogy hívták a hajót?

Éccsanya wolt Éwa!
Már régen olwastam a bibliát...
Hypp wártam,hogy segítesz...

Éccsanya wolt Éwa!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 22. kedd 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 17:11

Igen Gyuri, Ádám fiai, de Ábel halála után ...- nak még született egy kisfia, ő Szet. Ki is az édesanya?
Igen Gyuri, Ádám fiai, de Ábel halála után ...- nak még született egy kisfia, ő Szet. Ki is az édesanya?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 22. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Káin és Ábel Ádám fiai woltak.
Szet?--?--nmtom! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 22. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szet?--?--nmtom! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 22. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Utána meg sörözünk...

Nem!De a jól wálaszolónak kell föltenni a köwetkező kérdést! Ezt írta a képek alá.

Kiknek a fiai?
Káin, Ábel, Szet?
Káin, Ábel, Szet?

Sziasztok!
Minkettőt tudtam, de most új kérdésen agyalok.
Ser nem kell most!
Minkettőt tudtam, de most új kérdésen agyalok.
Ser nem kell most!

Wárjuk meg mit mond Prune mert a wégén még megbűntet minket!

Az első kép Rolling stones a második nm ugrik be...

erről ezek a képek jutottak eszembe
:

és a kérdés: ki(k)hez tartoznak a nyelvek? de
mivel végtelenül egyszerű a kérdés, ezért aki válaszol rá, annak be kell raknia a következő kérdést
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 22. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 12:58

Én voltam, is és utaztam is vele, tényleg nagyon szépek, de nem minden állomás (ez inkább a belvárosra jellemző, és fő cél a "fontos" emberek védelme volt), sajnos a külvárosi metróállomások korán sem ilyen szépek és biztonságosak (de ne menjünk bele "katonapolitikába", ami a hidegháborúig vezethető vissza!)
Maga a kvíz kérdés jó, és szépen szemléltető volt, ami elmondható a helyes megfejtésre is!
Maga a kvíz kérdés jó, és szépen szemléltető volt, ami elmondható a helyes megfejtésre is!

Kedves, Tom!
Nem akartam én semmit félreérteni. Ez a kérdés már túl van parázva. Nem ismersz! Nem szeretek keverni, provokálni. Egyszerűen csak válaszolni akartam, hátsó szándék nélkül. Nagyon-nagyon félreismersz. Ez kellően fáj is.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 22. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 10:46
Nem akartam én semmit félreérteni. Ez a kérdés már túl van parázva. Nem ismersz! Nem szeretek keverni, provokálni. Egyszerűen csak válaszolni akartam, hátsó szándék nélkül. Nagyon-nagyon félreismersz. Ez kellően fáj is.

Én nem a pontos megfejtést írtam (másoltam be), csak célozni akartam arra, hogy a google segítségével, viszonylag könnyű az általános kérdésekre válaszolni, ill. onnan kikeresni (természetesen a konkrét választ nem mazsoláztam ki, mert arra nincs időm).
Mindettől függetlenül úgy érzem, hogy két malomban őrőlünk, mert
nem a kérdéseddel volt a baj, hanem azzal a kedves fórumozó társukkal, aki a mélyreható tudása ellenére félre akarta érteni a kérdésedet és provokatív módon (vagy "poénosan") olyan dolgot vitt a barkóba jellegű kérdésébe "Thengu, talán valami nukleáris fegyver? Litiumbomba? Atommal kapcsolatos?", ami nem idevaló viccelődés!
Én csak ezt, és nem a kérdésed feltevését kifogásoltam, annak ellenére, hogy a kérdésről is meg volt a privát véleményem, ami azért se tégedet, se másokat ne befolyásoljon (segítő szándékú volt!), nyugodtan folytassátok a kvíz kérdések feltevését (sőt, az sem baj, ha van bennük egy kis szex vonatkozás is...lol)
Szerintem is fátylat rá, mert valszeg félreértettük egymást!
Mindettől függetlenül úgy érzem, hogy két malomban őrőlünk, mert
nem a kérdéseddel volt a baj, hanem azzal a kedves fórumozó társukkal, aki a mélyreható tudása ellenére félre akarta érteni a kérdésedet és provokatív módon (vagy "poénosan") olyan dolgot vitt a barkóba jellegű kérdésébe "Thengu, talán valami nukleáris fegyver? Litiumbomba? Atommal kapcsolatos?", ami nem idevaló viccelődés!
Én csak ezt, és nem a kérdésed feltevését kifogásoltam, annak ellenére, hogy a kérdésről is meg volt a privát véleményem, ami azért se tégedet, se másokat ne befolyásoljon (segítő szándékú volt!), nyugodtan folytassátok a kvíz kérdések feltevését (sőt, az sem baj, ha van bennük egy kis szex vonatkozás is...lol)
Szerintem is fátylat rá, mert valszeg félreértettük egymást!
Én voltam, is és utaztam is vele, tényleg nagyon szépek, de nem minden állomás (ez inkább a belvárosra jellemző, és fő cél a "fontos" emberek védelme volt), sajnos a külvárosi metróállomások korán sem ilyen szépek és biztonságosak (de ne menjünk bele "katonapolitikába", ami a hidegháborúig vezethető vissza!)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 22. kedd 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

"Komplett városok vannak a föld mélyében. Hálókkal, kápolnákkal, raktárakkal.... stb.
A metróállomások gyakorlatilag "főváros-terek", ahol az emberek gyülekeznének egy esetleges (pl. atom) támadáskor. Persze nem ott laknának, meg nem ott van az élelmiszer, mert arra vannak más elzárt helyek. Annó úgy tervezték, hogy ott lent akár 50 évig is el lehessen élni. "
A metróállomások gyakorlatilag "főváros-terek", ahol az emberek gyülekeznének egy esetleges (pl. atom) támadáskor. Persze nem ott laknának, meg nem ott van az élelmiszer, mert arra vannak más elzárt helyek. Annó úgy tervezték, hogy ott lent akár 50 évig is el lehessen élni. "

inkább moszkva