Ugyebár, ha felülről ránézek egy négyzetet látok, pont ezeket e kockákat érte a víz. Ennek e a felülnézetnek a területe = a kockák számával, vagyis 2025-tel.
Ennek a gyöke 45, vagyis az első szint 45x45-ös
minden sziten 2-vel kevesebb a négyzet oldala, így 43, 41, stb hosszú, vagyis az a kérdés, 45-ig hány ptlan szám van, ennyi szintből áll.
Vagyis 23
Ennek a gyöke 45, vagyis az első szint 45x45-ös
minden sziten 2-vel kevesebb a négyzet oldala, így 43, 41, stb hosszú, vagyis az a kérdés, 45-ig hány ptlan szám van, ennyi szintből áll.
Vagyis 23

Az iskolában a diákok egy halom egyforma kockából piramist építettek, amelynek egy része az ábrán látható. Ez a piramis, amelyik a maga nemében a legnagyobb volt a világon, az iskola udvarán állt és sajnos többször megázott. Ezért egy idő után ki kellet cserélni az összes eső érte kockát (tehát a felületén lévőket). Összesen 2025 kockát kellett kicserélni. Hány szintje volt a piramisnak?

Húúú, vmi hasonló volt már, nem? Valami olyan volt, hogy sziget, és aki igazat mond, az a krokodilok közé vetik, aki hazudik felakasztják...
Akkor tán az volt a megoldás, hogy azt mondta neki, hogy "Most engem a krokodilok közé dobtok!".
Ez alapján tán az lehet, hogy
"Engem most meg fogsz égetni.".
Akkor tán az volt a megoldás, hogy azt mondta neki, hogy "Most engem a krokodilok közé dobtok!".
Ez alapján tán az lehet, hogy
"Engem most meg fogsz égetni.".
Ha beengedsz, szerzek neked egy csini sárkánylányt, aki úgy tud szopni, hogy a füled is kettéáll.
:-)))))
Bocs, de muszáj volt...
:-)))))
Bocs, de muszáj volt...
Mivel a vízipisztolynak (elméletileg) nincs hangja, csak az öngyújtó-pisztoly kattanása lehetett a hang, amit hallottunk. Na, Istenem, hát dörrent, naaa... Durranógázos-gyújti volt. De mivel durranógázos volt, durant, de lángot nem adott, hanem diffundált a kezemben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 20:48
Törölt felhasználó (7767)

És ezek közül melyiknek a lövését hallottuk, és nem láttunk semmit????!!!!

na jó! lefárasztasz drága! ezek csak szimbólikus, jelzés értékű szövegek, amiket nyomok! már nem tudom mit válaszoljak?!? lassan nyugovóra térek! oszt elszabadul a pokol a topic-ban! a vandalizmus fénykora lesz úrrá a szobán!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 20:48

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 20:46

Törölt felhasználó (69371)

a megoldó kulcsban az van, hogy dako adta a fegyvereket, az egyik egy öngyújtó volt, a másik egy vizipisztoly! Ezzel azt szimbolizálva, mint tűz és víz, Anthony és homepictures, mint örök ellenségek!

a megoldó kulcsban az van, hogy dako adta a fegyvereket, az egyik egy öngyújtó volt, a másik egy vizipisztoly! Ezzel azt szimbolizálva, mint tűz és víz, Anthony és homepictures, mint örök ellenségek!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 20:43

LOL!!! Én dako helyében elfogadnám.. Már persze ha ez volt a megoldókulcsában...

Miért, Te nem tartozol a golyóidhoz???? Mikor történt a sajnálatos esemény???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 20:44

én nem szerepelek a feladványban! az is csak onnan jutott eszembe, hogy hova tünt Anthony!
(hova tünt Demon Hill, hova tünt Demon Hill, hát ez fantasztikus)
(hova tünt Demon Hill, hova tünt Demon Hill, hát ez fantasztikus)
én nem szerepelek a feladványban! az is csak onnan jutott eszembe, hogy hova tünt Anthony!
(hova tünt Demon Hill, hova tünt Demon Hill, hát ez fantasztikus) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 20:40
(hova tünt Demon Hill, hova tünt Demon Hill, hát ez fantasztikus) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Röviden
1. 50%
2. DrAnthonyé
3. Homepictures, mert a doki ugyan betárazott, de, mert nem olvasta el a használati utasítást, főbelőtte magát.
4. Homepictures fején Dakó golyóin kivül -amelyek csak felszínesen birizgálták mohó ajakit -, csak az a derűs gondolat futott át, hogy mi lenne, ha most egy nagyot harapna!... :)))
1. 50%
2. DrAnthonyé
3. Homepictures, mert a doki ugyan betárazott, de, mert nem olvasta el a használati utasítást, főbelőtte magát.
4. Homepictures fején Dakó golyóin kivül -amelyek csak felszínesen birizgálták mohó ajakit -, csak az a derűs gondolat futott át, hogy mi lenne, ha most egy nagyot harapna!... :)))

LOL!!! Én dako helyében elfogadnám.. Már persze ha ez volt a megoldókulcsában...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 20:40

Röviden
1. 50%
2. DrAnthonyé
1. 50%
2. DrAnthonyé

====Ny==== (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Van a vezértörzs, Árpád törzse, Megyer, a többi: Nyék, Kürtgyarmat, Tarján, Jenő, Kér és Keszi.
Ezek alapján a hiányzó betű:
"NY" vagy "N".
"NY" vagy "N".
Röviden
1. 50%
2. DrAnthonyé
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 19:42
1. 50%
2. DrAnthonyé

Van egy sanda gyanúm! Szerintem párbajozni mentek homepictures-el!
Erre eszembe jutott egy valószínűség számításos feladat!
Adott egy párbaj! Két résztvevős! Mindkét fél kap egy egy fegyvert! Anthony tudja mit kell csinálni, ezért betárazza a pisztolyt! homepictures nem ért hozzá, mint általában semmihez sem, ezért a használati utasítást kezdi el tanulmányozni! Mivel a user manual minden betűje maga a szent írás homepictures számára, ezért egy oldalt sem ugrik át. ( tudjuk adott "t" idő a párbajban t = 10 mp, ami után lőni kell) Ismerve homepictures szellemi és felfogó képességeit, ami X ( X = 0 ), nem érti elsőre a használati kézikönyvet! A 10 mp rohamosan telik! Majd hallunk egy lövést, de nem látunk semmit!
Kérdések:
1. Vajon mennyi annak az esélye, hogy homepictures eljutott addig, hogy megtöltse a pisztolyt?
2. Vajon kié volt a lövés?
3. Ki maradt talpon?
4. Vajon homepictures fején a golyón kívűl átfutott valami? Érthette Ő, hogy mit is akar neki elmagyarázni a User manual?
Sajnos azt sosem érti majd meg, hogy miért írtam én ezt!
Erre eszembe jutott egy valószínűség számításos feladat!

Adott egy párbaj! Két résztvevős! Mindkét fél kap egy egy fegyvert! Anthony tudja mit kell csinálni, ezért betárazza a pisztolyt! homepictures nem ért hozzá, mint általában semmihez sem, ezért a használati utasítást kezdi el tanulmányozni! Mivel a user manual minden betűje maga a szent írás homepictures számára, ezért egy oldalt sem ugrik át. ( tudjuk adott "t" idő a párbajban t = 10 mp, ami után lőni kell) Ismerve homepictures szellemi és felfogó képességeit, ami X ( X = 0 ), nem érti elsőre a használati kézikönyvet! A 10 mp rohamosan telik! Majd hallunk egy lövést, de nem látunk semmit!
Kérdések:
1. Vajon mennyi annak az esélye, hogy homepictures eljutott addig, hogy megtöltse a pisztolyt?
2. Vajon kié volt a lövés?
3. Ki maradt talpon?
4. Vajon homepictures fején a golyón kívűl átfutott valami? Érthette Ő, hogy mit is akar neki elmagyarázni a User manual?
Sajnos azt sosem érti majd meg, hogy miért írtam én ezt!

a megfejtésről a Belga formáció egyik száma jut eszembe! így már könnyű lett volna nekem! tudtam, hogy azt kell hallgatnom!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 20:33

Van a vezértörzs, Árpád törzse, Megyer, a többi: Nyék, Kürtgyarmat, Tarján, Jenő, Kér és Keszi.
"NY" vagy "N".
"NY" vagy "N".
Megrendítő volt. Azért nem "fejtettem" meg, mert Katicika kérdését ideje volt már rendbetenni. De lassan rátérünk arra is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 20:31

közben 1638-asomhoz mit szólsz?
"NY" vagy "N".
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 20:28
"NY" vagy "N".
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát én most erre mit mondjak???? Csak így tovább!

közben 1638-asomhoz mit szólsz?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 20:26

Így valóban, a második sor a vezérek neve (Árpád, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba, Töhötöm). De az első sorral még nem lettem bentebb. Az annak a törzsnek a neve, amely Elődé volt?
Hát én most erre mit mondjak???? Csak így tovább!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 20:26

Így valóban, a második sor a vezérek neve (Árpád, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba, Töhötöm). De az első sorral még nem lettem bentebb. Az annak a törzsnek a neve, amely Elődé volt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 20:23

Történelmi feladvány, és bennünket, "jövevényeket", igencsak érint! Bár ezzel, azt hiszem, a megoldást is megadtam.