Aprajafalván a mozi pénztáránál 6 (egyforma) törp áll sorba. Közülük háromnak 20 tallérosa, háromnak 10 tallérosa van. A mozijegyek ára egységesen 10 tallér, és nyitáskor nincs pénz a pénztárban. mindenki egy jegyet vesz. Hányféleképpen állhatnak sorba, hogy ne szakadjon meg a jegykiadás a váltópénz hiánya miatt?

csak, hogy ne térjünk el a témától! holnap megmondom ki válaszólt jól, de nem nehéz feladat!
ha mégis sírnál, akkor borulj a melleim közé, kigombolom a blúzomat
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 21:21
Törölt felhasználó (69371)

nem arról van szó! nem veled van a bajom! hanem azzal, hogy itt admin vagy! nem azért mert tartok tőled, bár rosszul esne ha tiltanának! mint embert nagyon kedvellek, sőt nem csak téged még sok mást is! de ez most rosszul esik nekem! sajnálom elég érzékeny vagyok! nyugi azért nem sírok! :)))
ÁÁÁÁáá
Azt hittem tök jó topic lesz, de látom eltértünk a témától
Kár
Azt hittem tök jó topic lesz, de látom eltértünk a témától
Kár
nem arról van szó! nem veled van a bajom! hanem azzal, hogy itt admin vagy! nem azért mert tartok tőled, bár rosszul esne ha tiltanának! mint embert nagyon kedvellek, sőt nem csak téged még sok mást is! de ez most rosszul esik nekem! sajnálom elég érzékeny vagyok! nyugi azért nem sírok! :)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 21:14

fordulj bizalommal azokhoz, akik az adminságot osztogatják:) de a te magyarázatod szerint a különböző topicokban szexológusok, nőgyógyászok, urológusok, zoológusok és egyéb szakemberek láthatnák el az adminsági feladatokat...hol a nagy szerelem és megismerni vágyás irányomban? ilyen hamar kiveszett belőled?
én el vagyok fogulva a pontvadászok ellen, ahol tudok ott javítom a képeket! szerettem volna legalább a saját szobámban ADMIN lenni! megmondom őszintén! és büszke vagyok rá, hogy egy olyan topic-ot nyitottam, amibe 9 nap alatt majdnem 2000 hsz. született.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 21:12
Törölt felhasználó (21812)

Ugye nem azt akarod mondani, hogy úgy gondolod, a téma adminnak értenie kell ahhoz, amiről a téma szól. Itt az oda nem illő hsz-eket moderálják. Az anyázást, a tiltott reklámozást, a rosszul beszúrt képeket. Miért kéne értenie a kvízekhez.
Ráadásul nagyon félreismered Prune-t.
És bizonyos elfogultságra is szükség van ahhoz, hogy valaki admin lehessen.
És bizonyos elfogultságra is szükség van ahhoz, hogy valaki admin lehessen.
fordulj bizalommal azokhoz, akik az adminságot osztogatják:) de a te magyarázatod szerint a különböző topicokban szexológusok, nőgyógyászok, urológusok, zoológusok és egyéb szakemberek láthatnák el az adminsági feladatokat...hol a nagy szerelem és megismerni vágyás irányomban? ilyen hamar kiveszett belőled?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 21:08

nem arról van szó! nem a poén! hanem hogy leszel téma admin, mikor (nem akarlak megbántani) nem is értesz a kvízhez! érdemi helyes megfejtésed sem volt! még Katicikát is jobban elfogadnám téma adminnak, de inkább Anthonyt! vagy saját magam meg aztán főleg!!! lehet tiltasz ezért a hsz. miatt, de ezt a rangot nem érzem jogosnak ebben a topicban neked!
Ugye nem azt akarod mondani, hogy úgy gondolod, a téma adminnak értenie kell ahhoz, amiről a téma szól. Itt az oda nem illő hsz-eket moderálják. Az anyázást, a tiltott reklámozást, a rosszul beszúrt képeket. Miért kéne értenie a kvízekhez.
És bizonyos elfogultságra is szükség van ahhoz, hogy valaki admin lehessen. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 21:08
És bizonyos elfogultságra is szükség van ahhoz, hogy valaki admin lehessen. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)

nem arról van szó! nem a poén! hanem hogy leszel téma admin, mikor (nem akarlak megbántani) nem is értesz a kvízhez! érdemi helyes megfejtésed sem volt! még Katicikát is jobban elfogadnám téma adminnak, de inkább Anthonyt! vagy saját magam meg aztán főleg!!! lehet tiltasz ezért a hsz. miatt, de ezt a rangot nem érzem jogosnak ebben a topicban neked!
Bocsánat, kedves Szilvia, nem akartalak megbántani! Kóros ez a reakcióm, de mentségemre legyen mondva, nagyon jó tanítómesterem volt ebben, ennek kialakulásában!
Vágj jól a pofimba, megérdemlem! :( (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 21:02

Vágj jól a pofimba, megérdemlem! :( (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)

na most álljunk le! katicika te már ismersz annyira, hogy már egy vigyor tompítja az élét
dako: nem én kértem, hogy admin legyek, valamiért megkaptam ezt a posztot
ha nem értettétek a poént, akkor még az is lehet, hogy bennem van a hiba, tehát bocs
ha nem értettétek a poént, akkor még az is lehet, hogy bennem van a hiba, tehát bocs
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 21:02

na most álljunk le! katicika te már ismersz annyira, hogy már egy vigyor tompítja az élét
Ja, bocs! Történelmi példák sora bizonyítja, hogy : ez van!

Fenség, ez nagyon súlyos kijelentés,csak remélem, hogy nem érvként használtad!!!! Élét a 6 vigyor sem tompítja!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 20:44

figyi, bébi:) látod a nevem mellett azt a kis 5betűs szót? a [VIP]után közvetlenül?

ne haragudj de ezt kikérem magamnak! ez most szarul esik nekem! hogyan és mi módon? mi az, hogy itt is admin vagy? legyél a nappaliban! de itt nem! nem! nem! nyitotta: dako84! látod? és miért Te? most mérges vagyok!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)

figyi, bébi:) látod a nevem mellett azt a kis 5betűs szót? a [VIP]után közvetlenül?

tedd be a nappaliba...
mindjárt jön dako és a seggemre ver, mert az előbb nagy volt a pofám, most meg offolom a topicját
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 20:48
csak a jólneveltségem tart vissza attól, hogy ne szúrjak be ide egy képet erre
mindjárt jön dako és a seggemre ver, mert az előbb nagy volt a pofám, most meg offolom a topicját

és mennyit dolgoztam érte
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 20:45

Hijnye! Már erre a topicra is rátetted a kezed?

Hijnye! Már erre a topicra is rátetted a kezed?

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 20:42

képzeld írtam eggyel lejjebb! olvasd el figyelmesen! különben is az én szobám! :)))
mellesleg Te sem vagy off mentes ebben a topic-ban!
mellesleg Te sem vagy off mentes ebben a topic-ban!
képzeld írtam eggyel lejjebb! olvasd el figyelmesen! különben is az én szobám! :)))
mellesleg Te sem vagy off mentes ebben a topic-ban! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 20:38
mellesleg Te sem vagy off mentes ebben a topic-ban! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)

ez itt a kvíz szoba
jeromos ügyben kéretik átfáradni a megfelelő helyre

ez itt a kvíz szoba
jeromos ügyben kéretik átfáradni a megfelelő helyre
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 08. csütörtök 20:37

tudom láttam, sokan ott vagytok! Te, Tom, DTF...stb. de annak a klubnak mi a lényege? most szabad az off, vagy írd le abba a topicba! lécci!