csak az elsőre válaszoltam, de az is ma jött meg nekem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 09. péntek 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 20:33
Törölt felhasználó (21812)

Már válaszoltam arra a prividre, amit az enyémre válaszként írtál. Remélem megkaptad. Vagy azóta már te is válaszoltál az én viszontválaszomra? Mert második privit még nem kaptam.
Már válaszoltam arra a prividre, amit az enyémre válaszként írtál. Remélem megkaptad. Vagy azóta már te is válaszoltál az én viszontválaszomra? Mert második privit még nem kaptam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 09. péntek 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 20:23
Törölt felhasználó (69371)

remélem segítettél a csajoknak ezzel!
remélem segítettél a csajoknak ezzel!

Indok
4 prím összege csak akkor ptlan, ha az egyik páros, vagy 3 páros van.
Mivel egy páros prím van, ezért ez a 2.
Mivel a fiúk vannak a legkevesebben, ezért ezért a fiúk száma 2.
Vagyis a férfiak, nők, lányok összesen 65-en vannak.
Mivel a nőneműek száma osztható 5-tel, ezért a férfiak száma is osztható 5-tel.
Egy 5-tel osztható prím van, ez az 5, vagyis a férfiak száma 5 --> nőneműek 60-an vannak.
Mivel a nők száma egyenlő a hímneműek számával, ezért 7 nő van, amiből meg az következik, hogy 53 lány van.
4 prím összege csak akkor ptlan, ha az egyik páros, vagy 3 páros van.
Mivel egy páros prím van, ezért ez a 2.
Mivel a fiúk vannak a legkevesebben, ezért ezért a fiúk száma 2.
Vagyis a férfiak, nők, lányok összesen 65-en vannak.
Mivel a nőneműek száma osztható 5-tel, ezért a férfiak száma is osztható 5-tel.
Egy 5-tel osztható prím van, ez az 5, vagyis a férfiak száma 5 --> nőneműek 60-an vannak.
Mivel a nők száma egyenlő a hímneműek számával, ezért 7 nő van, amiből meg az következik, hogy 53 lány van.
indoklás? tudom nem írtam, hogy kell! csak kíváncsi vagyok, hogy gondolkoztál! meg ezzel segíthetünk a csajoknak is, hogy ilyen feladatoknál hogyan kell cselekedni!
53
felhozom
Egy 67 tagú társaságban fiúk, lányok, férfiak és nők vannak. A társaságról még a következőket tudjuk:
- a nőneműek száma osztható 5-tel.
- a nők száma megyegyezik a hímneműek számával.
- a fiúk vannak a legkevesebben.
- a fiúk, a férfiak, a lányok és a nők száma is prím (nincs 1-en és önmagán kívül más pozitív egész osztója).
Hány lány van a társaságban?

Egy 67 tagú társaságban fiúk, lányok, férfiak és nők vannak. A társaságról még a következőket tudjuk:
- a fiúk, a férfiak, a lányok és a nők száma is prím (nincs 1-en és önmagán kívül más pozitív egész osztója).

na akkor most a 1877-es az aktuális kérdés!!!
ez nem a természettudományos lexikon szócikke volt hanem egy feladvány
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 09. péntek 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 19:50

a macska mióta bámulja a holdat?

egyszerűen zseniális vagy

a macska egeret fog-->a macska húsevő--> éjjel jár zsákmányért-->szereti a holdat bámulni-->alkalmas kedvencnek-->a macska alkalmas kedvencnek
házbeli állatok vonzódnak hozzám-->a házban csak macska van--> a macska vonzódik hozzám-->szeretem a hozzám vonzódó állatokat--> szeretem a macskát
akkor csak a kengurut kerülöm el, vagy nem????
házbeli állatok vonzódnak hozzám-->a házban csak macska van--> a macska vonzódik hozzám-->szeretem a hozzám vonzódó állatokat--> szeretem a macskát
a macska mióta bámulja a holdat?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 09. péntek 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 19:48

a macska egeret fog-->a macska húsevő--> éjjel jár zsákmányért-->szereti a holdat bámulni-->alkalmas kedvencnek-->a macska alkalmas kedvencnek
akkor csak a kengurut kerülöm el, vagy nem???? (Ez egy válasz mia w. üzenetére (2007. 02. 09. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 19:24
MELYIK AZ AZ ÁLLAT AMIT MINDIG ELKERÜLÖK? erre kell válaszolni!
köszönöm, hogy előrehoztad!!
akkor csak a kengurut kerülöm el, vagy nem???? (Ez egy válasz mia w. üzenetére (2007. 02. 09. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)

macska
macska
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2007. 02. 09. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 19:24
MELYIK AZ AZ ÁLLAT AMIT MINDIG ELKERÜLÖK? erre kell válaszolni!

mia kérdése:
szóval a pedofilnak kikiáltott (nem tudni igaz-e) lewis caroll (alice csodországban) írótól van a feladvány. felsorolok 10 állítást, amelyekben rejtetten benne van az a 11 állítás, ami a MEGFEJTÉS (Ha esetleg nem elég egyértelmű, akkor van segítség kérdésem)
1,ebben a házban nincs más állat, csak macska
2,minden állat alkalmas kedvencnek, amelyik szereti bámulni a holdat
3,ha egy állatot utálok, akkor elkerülöm
4,minden húsevő éjjel jár zsákmány után
5,nincs olyan macska, amelyik nem fog egeret
6,a kenguruk nem alkalmasok kedvencnek
7,csak olyan állat vonzódik hozzám, amelyik e házbeli
8,a húsevő állatok fognak egeret
9,utálom azokat az állatokat, amelyek nem vonzódnak hozzám
10,azok az állatok, amelyek éjjel járnak zsákmány után, szeretik a holdat bámulni.

Tíz pont és kétoldali önsanyargatás!