Mi mindig gumi nélkül csináljuk. Az a durva, hogy a párom anno megkert, hogy csináljuk gumival, mert ő Úgy még sosem dugott, és kíváncsi milyen. Mármint világ életében gumi nélkül csinálta
Csatlakozom az elöttem lévő két hozzászólóhoz!
Imádom a beleélvezést mindenhová de nem dugok össze vissza. Persze így sem 100%, de ez olyan, hogy akkor ne utazz repcsivel mert lezuhanhat! A coviddel is így voltam, szartam bele és még itt vagyok!

Gumi nélkül az egézséges,a partnereid kell megválogatni.
Sziasztok.Èn is azt mondom àllando partner kell hozzà,de elővigyàzatossàgal.
Igen, valóban őszinte volt, de ahogy azt fentebb is írták, ez volt a veszte.
Arról pedig, hogy lehet élvezetes idegennel a natúr szex, annyi jut eszembe, hogy engem is kerestek már meg párok azzal, hogy ők creampie-t szeretnének, ott pedig ugye a gumi nem játszik... nyilván (legalábbis gondolom) nem úgy értették, hogy azonnal (tehát már az első alkalommal) de nem tudom, nem forszíroztam ezt a dolgot... (Ez egy válasz Dbpasi57 üzenetére (2020. 06. 17. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 17. szerda 13:51
Arról pedig, hogy lehet élvezetes idegennel a natúr szex, annyi jut eszembe, hogy engem is kerestek már meg párok azzal, hogy ők creampie-t szeretnének, ott pedig ugye a gumi nem játszik... nyilván (legalábbis gondolom) nem úgy értették, hogy azonnal (tehát már az első alkalommal) de nem tudom, nem forszíroztam ezt a dolgot... (Ez egy válasz Dbpasi57 üzenetére (2020. 06. 17. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Az, hogy valaki meddig idegen, és mettől tekintenek rá barátnak, mikortól bíznak meg benne, az egy nagyon nehéz kérdés. Jelen esetben a srácban annyi a pozitívum, hogy őszintén elmondott mindent. Lehet hogy élvezetes idegennel a natur szex, de olyan, mint az orosz rulett. Nem lehet mindig mázlija...
Nem vagyok a magam ellensége... Csak gumival létezhet alkalmi kapcsolat.
Ha és amennyiben pár hónap házibarátság - szeretői viszony, kinek hogy tetszik jobban - után még mindig csak hárman vagyunk egymásnak, akkor lehet szó arról, hogy gumi nélkül.
De egyébként igen, sokkal-sokkal jobb gumi nélkül.
Csak nincs kedvem a bőr és nemi beteg gondozó törzsgárda tagságára pályázni.
Ha és amennyiben pár hónap házibarátság - szeretői viszony, kinek hogy tetszik jobban - után még mindig csak hárman vagyunk egymásnak, akkor lehet szó arról, hogy gumi nélkül.
De egyébként igen, sokkal-sokkal jobb gumi nélkül.
Csak nincs kedvem a bőr és nemi beteg gondozó törzsgárda tagságára pályázni.
Az őszintesége volt a veszte! Egyedülálló pasitól nem lehet elvárni hogy csak veletek legyen, mondjuk gumit húzhatott volna a srác. Így titeket is felelőtlenül megfertőzhetett volna! Felelőtlen a srác és megbízhatatlan.
Mi is szeretjük gumi nélkül.
Az, hogy valaki meddig idegen, és mettől tekintenek rá barátnak, mikortól bíznak meg benne, az egy nagyon nehéz kérdés. Jelen esetben a srácban annyi a pozitívum, hogy őszintén elmondott mindent. Lehet hogy élvezetes idegennel a natur szex, de olyan, mint az orosz rulett. Nem lehet mindig mázlija...
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2020. 06. 17. szerda 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a srác bizony jól kiszúrt saját magával...

Gumival tulajdonképpen nem történik meg a szex, hiszen a szerveink nem érnek egymáshoz. Csupaszon, beleélvezve a puncimba, az az igazi. Így teljes az odaadás és a testem megszerzése!

Igazad van egyetértek, nincs pariban
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2020. 06. 14. vasárnap 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 14. vasárnap 11:16

Nem igazán értjük mi köze a végzettségünknek a vágyainkhoz? Ez talán kizárja azt, hogy egyedi, nem hétköznapi vágyaink legyenek?

A nőknek a gumihasználat nem is a védekezésről szól, hanem arról, mennyire fogadja el a férfi partnerét.
Tudok a feleségem olyan szeretőjéről, aki évek óta kefél vele. A srácnak se felesége se barátnője mégis mindig szigorúan gumival keféliheti meg a nejem. Ugyanakkor amikor a párom felszedte egyik jóképű, izmos kollégáját, akiről tudta, h van barátnője (-i), mégis gumi nélkül csinálták egy tucatszor. Mondjuk, akkor eléggé kiakadtam rá.
És tovább folytatva a példákat, a jelenlegi szeretőm, férjezetlen csaj, nem szed gyógyszert. A kapcsolat kezdetén mindig gumival csináltuk, aztán egyszercsak elfogadott engem és onnantól már gumi nélkül.
Tudok a feleségem olyan szeretőjéről, aki évek óta kefél vele. A srácnak se felesége se barátnője mégis mindig szigorúan gumival keféliheti meg a nejem. Ugyanakkor amikor a párom felszedte egyik jóképű, izmos kollégáját, akiről tudta, h van barátnője (-i), mégis gumi nélkül csinálták egy tucatszor. Mondjuk, akkor eléggé kiakadtam rá.

És tovább folytatva a példákat, a jelenlegi szeretőm, férjezetlen csaj, nem szed gyógyszert. A kapcsolat kezdetén mindig gumival csináltuk, aztán egyszercsak elfogadott engem és onnantól már gumi nélkül.

Nem igazán értjük mi köze a végzettségünknek a vágyainkhoz? Ez talán kizárja azt, hogy egyedi, nem hétköznapi vágyaink legyenek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 14. vasárnap 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 14. vasárnap 08:42

Törölt felhasználó (4269692)

Nem szeretnék trollkodni.De a lapotok olvasva midketten Egyetemet végzettek vagytok, tehát az átlagnál mindenképpen magasabb kúltúrával , lexikális tudással , stbb ...rendelkeztek. Álltalában az ilyen családoknál a baráti kör is hasonló körökböl valók. Ez az álltalános általlában. Nekem kicsit sántít az amit itt írtok.De! Ez cssk az én véleményem , lehet semmi köze a valósághoz.
Nekem is olyan érzésem van, hogy ezt a reglapot csak a piszkos fantáziák szűlték de nem valós. Bocs ha tévedek!
Nem szeretnék trollkodni.De a lapotok olvasva midketten Egyetemet végzettek vagytok, tehát az átlagnál mindenképpen magasabb kúltúrával , lexikális tudással , stbb ...rendelkeztek. Álltalában az ilyen családoknál a baráti kör is hasonló körökböl valók. Ez az álltalános általlában. Nekem kicsit sántít az amit itt írtok.De! Ez cssk az én véleményem , lehet semmi köze a valósághoz.
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2020. 06. 13. szombat 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 13. szombat 23:19

1. Roma férfiak között is van igényes, csakis ilyen jöhet szóba! 2. Megbizható és diszkrét orvos jóbarátunk segitségével oldjuk ezt a dolgot, az első alkalom előtt és bizonyos időközönként újra, fő a biztonság! Nagyon alaposan és precizen kezeljük ezt a dolgot, aki pedig minden szempontból megfelel olyan élményben részesül, amit soha nem felejt el...

Mi mindig gumi nélkül csináljuk. Úgy az igazi
1. Roma férfiak között is van igényes, csakis ilyen jöhet szóba! 2. Megbizható és diszkrét orvos jóbarátunk segitségével oldjuk ezt a dolgot, az első alkalom előtt és bizonyos időközönként újra, fő a biztonság! Nagyon alaposan és precizen kezeljük ezt a dolgot, aki pedig minden szempontból megfelel olyan élményben részesül, amit soha nem felejt el...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 13. szombat 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 13. szombat 17:48

Törölt felhasználó (4286482)

Te írtad, hogy csakis letesztelt megbízható élvezhet belé. Hogyan tezsteled le? Csak mert kétlem, hogy roma férfiak sorban állnának a nemibeteg gondozó elött friss tesztekért.
Te írtad, hogy csakis letesztelt megbízható élvezhet belé. Hogyan tezsteled le? Csak mert kétlem, hogy roma férfiak sorban állnának a nemibeteg gondozó elött friss tesztekért.
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2020. 06. 13. szombat 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen tesztelésre gondolsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 13. szombat 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 13. szombat 07:42
Törölt felhasználó (4286482)

Szia!
Nagyon szép feleséged lehet így ami látszik a nyilvános képeken, gratula!
Csak kiváncsi lennék, hogyan teszteled le?
Nagyon szép feleséged lehet így ami látszik a nyilvános képeken, gratula!