ja .... és nem DUREX
az nekem gagyi kategória

egyébként ez a LELO HEX
0,055 mm vastagság- ez nem rossz - mintha semmi nem lenne a partneren, viszont nem szakad és hasonlók, mi kizárólag ezt használjuk, és a férfipartneren is ez ami okés- más nem- akkor OFF.
Nyilván mindíg van belőle mennyiség idehaza azaz raktári készlet
bőven
0,055 mm vastagság- ez nem rossz - mintha semmi nem lenne a partneren, viszont nem szakad és hasonlók, mi kizárólag ezt használjuk, és a férfipartneren is ez ami okés- más nem- akkor OFF.
Nyilván mindíg van belőle mennyiség idehaza azaz raktári készlet

legjobban a 36 darabos verzió éri meg például, legalább is ahol mi vesszük ezt a csomagolást szoktuk venni belőle
meg a LELO HEX RESPECT a másik ( az original mellett ) ez már csak 0,045 vastag, ez már szinte semmi

Több mint 5 évig voltam egy pár házibarátja kizárólag. Sohasem használtunk óvszert. Sose voltunk problémánk egyikőnknek se, pedig mi hetente összejártunk hétvégente. Azért 2 kuki egy punciba szitunál elég érdekes lett volna, ha én óvszerrel védekeztem volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 28. kedd 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 28. kedd 11:18
Törölt felhasználó (4730698)

nálunk partnercsere esetén alap volt mindíg az óvszeres aktus !
Kivétel akkor volt, ha állandó partnereink voltak, sem mi sem ők nem voltak mással közben, ez nyilván bizalmi és IQ kérdés is, de ez mindig bejött, sohasem volt problémánk belőle amikor igy ment a natur sex.- de ehhez nem 1-2 alkalomra szóló találkák kellettek nyilván. Sokan nem értik meg miért nem natur- de ha nem érti akkor sajna fejben is probléma van, az ilyen partnereket nem preferáljuk. Kizárólag ápolt egészséges partnerek akik szóba jönnek. De a natúr az nem- vannak már olyan spéci óvszerek, mintha nem is lennének a partneren.- más fórumban már irtam márkát, itt nem fogok, akit érdekel nézze vissza, nyilván nem olcsó, de az egészség nem lehet ár kérdése.
Kivétel akkor volt, ha állandó partnereink voltak, sem mi sem ők nem voltak mással közben, ez nyilván bizalmi és IQ kérdés is, de ez mindig bejött, sohasem volt problémánk belőle amikor igy ment a natur sex.- de ehhez nem 1-2 alkalomra szóló találkák kellettek nyilván. Sokan nem értik meg miért nem natur- de ha nem érti akkor sajna fejben is probléma van, az ilyen partnereket nem preferáljuk. Kizárólag ápolt egészséges partnerek akik szóba jönnek. De a natúr az nem- vannak már olyan spéci óvszerek, mintha nem is lennének a partneren.- más fórumban már irtam márkát, itt nem fogok, akit érdekel nézze vissza, nyilván nem olcsó, de az egészség nem lehet ár kérdése.
Én direkt azért vettem ilyet mert itt annyira ajánlottátok, hát semmi különbség nekem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 28. kedd 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 28. kedd 11:25
Törölt felhasználó (4730698)

legjobban a 36 darabos verzió éri meg például, legalább is ahol mi vesszük ezt a csomagolást szoktuk venni belőle
pedig igen is nagy nagy különbség van, így nem értem azt hogy neked miért nem, de ez van- nyilván elfogadom , te érzed, de én mint Nő írtam, brutál totál más érzés nekem, illetve a férjemnek, és partnereknek is, akkor te kivétel vagy
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 05. 28. kedd 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 28. kedd 18:58

Én direkt azért vettem ilyet mert itt annyira ajánlottátok, hát semmi különbség nekem.
Lehet akár milyen vékony, fejben a tudat hogy van vagy nincs sokkal többet meghatároz mint a vastagság. Persze állandó partnernél vagy partnereknél javaslom én is csak az elhagyását, bizalom után. Az egészség a legfontosabb!
Csak gumi nélkül az igazi!
Igen, van kockázat, de ha mindenki felelősségteljesen áll a dologhoz, akkor minimális.
Az élvezet viszont csodás!
Igen, van kockázat, de ha mindenki felelősségteljesen áll a dologhoz, akkor minimális.
Az élvezet viszont csodás!
Csak is gumi nélkül
Mi kizárólag gumi nélkül szeretkezunk, a kapcsolatunk során talán 3-4x használtunk gumit. Először azért mert a párom ki akarta próbálni (előttem sosem dugott gumiban), a többi alkalommal meg azért , hogy benne lehessek el.
Fix partnerrel egy idő után persze.
Gumival olyan mint zokniban lábat mosni!
Viszont gumi nélkül nem akárkivel! Részemről pl egy prosti még gumival is kizárva.

Viszont gumi nélkül nem akárkivel! Részemről pl egy prosti még gumival is kizárva.
Meg a kérdést sem értem… nyilván a mai világban van helye a guminak, de ahova meg az kell, azt köszönöm meghagyom másnak másoknak, mert annyira utalom a gumit.
Nálunk nincs gumi.
Párom egyszerűen nem szereti. Egyszer húztam a kapcsolatunk során.
Esetleg ha más pasival van ,akkor sincs gumi. Persze nem fekszik össze mindenféle csavargóval.
Párom egyszerűen nem szereti. Egyszer húztam a kapcsolatunk során.
Esetleg ha más pasival van ,akkor sincs gumi. Persze nem fekszik össze mindenféle csavargóval.
Nem felelőtlenség, kategorikusan gumi ellenesnek lenni? És hogyan lehet teljesen biztos az ember, hogy ezzel a partnerrel nem kell, vagy kell? Ez mindig egy nagy talány

Ők az alfák, akik meg csinálják gumival azoknak legalább nagyobb a választék.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 07. 16. kedd 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 15:30

Nem felelőtlenség, kategorikusan gumi ellenesnek lenni? És hogyan lehet teljesen biztos az ember, hogy ezzel a partnerrel nem kell, vagy kell? Ez mindig egy nagy talány

Eddig egy-két kivétellel csak gumi nélkül csináltam. Soha semmilyen probléma nem volt belőle pedig voltam már gang bang bulikon is ahol többen is punciba élveztek el. Időnként azért egy szűrésre el szoktam menni ami mindig negatív volt. Úgy vagyok vele, hogy némi kockázat nélkül nincs izgalom. Többnyire igyekszem olyan nőt is keresni aki szereti a beleélvezést.
Csak egyszer elég ha vadidegentől elkapsz olyat ami vissza nem csinálható, nem gyógyítható. Illetve aki sz.rik rá és megfertőz másokat azt ki kellene herélni
Segíts nekem!
Egy igazi négyesben hogyan oldod meg?
Bal kéz a saját asszonyé, jobb kéz a másiké? Vagy ha engem szop az egyik csaj, akkor utána a másikat már nem? Vagy azt is gumiban?
Régóta keresem erre a kérdésre a választ, hogy a nem kívánt terhességen kívül mi ellen véd, ha valóban, valódi swinger élmény van?
Láttam olyat is, hogy a pasik gumit húztak, aztán egyik nőből a másikba ugyanazzal a gumival. Van olyan párosunk,akivel használunk gumit, ott minden cserénél gumicsere is van, de van olyan páros is, akivel soha nem használtunk és egyelőre (kopp-kopp-kopp) nem volt semmi, de ha lett volna, az lett volna szerintem gumi nélkül is. (Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2024. 07. 16. kedd 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 18:21
Egy igazi négyesben hogyan oldod meg?
Bal kéz a saját asszonyé, jobb kéz a másiké? Vagy ha engem szop az egyik csaj, akkor utána a másikat már nem? Vagy azt is gumiban?
Régóta keresem erre a kérdésre a választ, hogy a nem kívánt terhességen kívül mi ellen véd, ha valóban, valódi swinger élmény van?
Láttam olyat is, hogy a pasik gumit húztak, aztán egyik nőből a másikba ugyanazzal a gumival. Van olyan párosunk,akivel használunk gumit, ott minden cserénél gumicsere is van, de van olyan páros is, akivel soha nem használtunk és egyelőre (kopp-kopp-kopp) nem volt semmi, de ha lett volna, az lett volna szerintem gumi nélkül is. (Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2024. 07. 16. kedd 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak egyszer elég ha vadidegentől elkapsz olyat ami vissza nem csinálható, nem gyógyítható. Illetve aki sz.rik rá és megfertőz másokat azt ki kellene herélni