Kezdtem megijedni, hogy csak én gondolkodom rosszul.. Soha nem szexelnék gumi nélkül egy”idegen”pasival..
(Ez egy válasz Hajnus üzenetére (ma 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:51
Azért én keresnék igazi orvost a helyzetekben! Jogászként is ott lehet a neve előtt a doktori jelző! Sok némi betegségtől Is megvêdhet az a gusztustalan gumi! Könyörgöm már nem az őskorban élünk! Ha kicsit körülnéznének a "férfiak" lehet kipróbálnák a vékony ám rücskösebb külső falú condomot,amitől a hölgyek triplán élveznek! Szívesen!
Biztos orvos az ismerősötök? Mert ahhoz, hogy tudja valaki mitől véd a gumi,
nem kell doktori cím… jézusom.. Felnőtt emberek vagytok könyörgöm! (Ez egy válasz Mocispasi1111 üzenetére (ma 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:37
nem kell doktori cím… jézusom.. Felnőtt emberek vagytok könyörgöm! (Ez egy válasz Mocispasi1111 üzenetére (ma 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi csak Gumi nélkül toljuk, imádjuk amikor többen beleélveznek a Punciba. Van kapcsolatunk egy orvos hölggyel is, a gumi igazából csak a terhességtől véd meg. Ezt ő mondta, ha ő kamuzott akkor én is
A megfogalmazás nem volt pontos. Ha az óvszert csak az aktusra használod,akkor egy részét iktatod ki a kockázatnak. Orálnál is kéne használni gumit, puncira van orál-kendő. Kézzel is átvihető... Azaz ha fertőzött partnerrel voltál és gumi használat kimerült abban amit írtam, akkor jó eséllyel csak terhes nem leszel....
Ezzel nem azt akarom sugallni, hogy akkor felesleges, de ha orvost kérdezel, akkor hasonlóan fog vélekedni. (Ez egy válasz Hajnus üzenetére (ma 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:51
Ezzel nem azt akarom sugallni, hogy akkor felesleges, de ha orvost kérdezel, akkor hasonlóan fog vélekedni. (Ez egy válasz Hajnus üzenetére (ma 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért én keresnék igazi orvost a helyzetekben! Jogászként is ott lehet a neve előtt a doktori jelző! Sok némi betegségtől Is megvêdhet az a gusztustalan gumi! Könyörgöm már nem az őskorban élünk! Ha kicsit körülnéznének a "férfiak" lehet kipróbálnák a vékony ám rücskösebb külső falú condomot,amitől a hölgyek triplán élveznek! Szívesen!
Úgy tűnik számomra, hogy itt mindenki próbál nagyobbat mondani a másiknál, csak sajnos nem jó értelemben. Aki felelősen gondolkozik a saját és mások egészséges nemi életével kapcsolatosan, az nem hergeli bele a másikat ilyen meggondolatlan szituációba. A nemi betegség nem válogat a számára "szimpatikusnak, vagy ápoltnak tűnő" partnerek között. Erről Ady Endre is tudott volna mesélni.
Gumi nélkül = OROSZ RULETT
(Minden más csak mellébeszélés.)
(Minden más csak mellébeszélés.)
(Ez egy válasz Mocispasi1111 üzenetére (ma 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi csak Gumi nélkül toljuk, imádjuk amikor többen beleélveznek a Punciba. Van kapcsolatunk egy orvos hölggyel is, a gumi igazából csak a terhességtől véd meg. Ezt ő mondta, ha ő kamuzott akkor én is
Ilyet orvos biztos nem mond.
(Ez egy válasz Mocispasi1111 üzenetére (ma 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Gumi nélkül, a legjobb!
csak is gumi nélkül
Mi magunk közt egyáltalan nem használuk gumit a világ legjobb érzese mikor gondolkodás nélkül punciba lehet élvezni.
párommal gumi nélkül dugunk haver is mikor titokba betolta neki nem volt gumi kíváncsi lettem volna ha nem állnak meg telelövi e
Egyszer egy nagyon bolond fiatal ribit megtoltam gumi nélkül de semeddig sem bírtam. Irtó jó nunija volt pedig és hangokat is adott rendesen. Még seggbe is lehetett volna baszni natúrban de azt nem mertem.
Szerencsére nem kaptam el semmit, de csak a szerencsén múlt...
Szerencsére nem kaptam el semmit, de csak a szerencsén múlt...
Csakis gumi nélkül had töltsenek meg mint a pulykát alul felül imádom a spermát a seggembe meg a számba
Egyszer sikerült egy orchia szerű partyba kerülnöm vagy 16on töltőtek meg. Imádtam
Egyszer sikerült egy orchia szerű partyba kerülnöm vagy 16on töltőtek meg. Imádtam
Alkalmi partnerrel csak gumi
Nekem óvszer, gumi fétisem is van. Igy ha van az plusz nem mínusz. Még orálnal is.
Alkalminál, anonim sexnél,digging stb kalandoknál mindig.
Kapcsolatban, tartós szeretői kapcsolatban csak néha a fétisem kedvéért.
Alkalminál, anonim sexnél,digging stb kalandoknál mindig.
Kapcsolatban, tartós szeretői kapcsolatban csak néha a fétisem kedvéért.
Feleséggel és állandó szeretővel gumi nélkül, alkalmi partnerekkel gumival.
kapcsolatban gumi nélkül, hadd töltsön tele
szexpartnernél csak akkor ha tartós
amúgy szigorúan gumi
szexpartnernél csak akkor ha tartós
amúgy szigorúan gumi
Számomra sokkal jobb gumi nélkül, élvezetesebb és intimebb is. Nem szeretem a gumit egyáltalán.
Mi sem szeretjük gumiba vendéggel sem! Terhesség fogamzásgátlóval megoldva másrészről tudjuk rizikós de így a legjpbb

19880327