Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

... 34 35 36 37 38 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#415   2007. 07. 25. szerda 07:56
tom1019 tom1019 VIP Admin
sanyika75
lussssy
Csibe256
-----------------------------------------
Meg kellene értenetek, hogy a webcamszex topicnak mi a célja (mindenesetre nem az, hogy beköszöngessetek, "hello")
1 hét tiltás + hsz-tek törlése!
(sanyika ne erőltesd magadat senkire, ha akarnak majd rádklikkelnek, legyél türelmesebb, neked nem törlöm csak a köszöngetéseidet)
#414   2007. 07. 24. kedd 23:03
xxxguy
---------------------------------------
saját bevallásod szerint csak 14 éves vagy (jan.-ban leszel 15 éves!)
a pontenciád (hárijános stilusban) XXL-es, de akkor sincs még itt semmi keresni valód
(ezek szerint még olvasni sem tudsz, ha beléptél egy 18 éven felüliek szexhonlapjára!)
TILTÁSOD 18 éves korodig végleges!
januártól számítva 3 év múlva szeretettel várunk vissza!
#413   2007. 07. 24. kedd 20:41
beatboy
------------------------------------
hsz-id pontgyüjtögetésre utalnak! (lázsd az előző tiltás lényegét, dettó ua.)

1 hét tiltás + hozzászólásaid és pontjaid törlése!

Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, akkor 1 hét múlva várunk vissza a fórumba.
#412   2007. 07. 24. kedd 16:15
hülyegyopál
---------------------------------------------
sajnos a nevedben benne van a lényeg!
nem így kell fúrumozni:
idézlek:
- jó kis bőr
-nemtom
- fasza
- jah biztos
- az átlátszó vékony tanga mindent visz
- jah jah
- én is kiváncsi lennék ezekre az aranyos lánykákra
- hát igen mint mindenki
-----------------------------------------------
ne haragudj, de ez egy katasztrófális fórumozási technika!
jutalmad 1 hét tiltás + hsz-id törláse!

Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, akkor 1 hét múlva várunk vissza a fórumba.
#411   2007. 07. 24. kedd 14:42
nikeki és
jenobanan
-------------------------------------------------
durva pontvadászat, a fórum nem pár szavas közhelyek gyüjtőhelye!

1 hét tiltás + pontjaitok megvonása!

Amennyiben úgy gondoljátok, hogy mégis tudtok rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaitokra, akkor 1 hét múlva várunk vissza benneteket a fórumba.
#410   2007. 07. 24. kedd 09:10
kacsaba
--------------------------------------------------
07.05.31.-én már figyelmeztetve lettél pár szavas mondataid miatt!
nem értettél belőle, éjszaka folytattad pár szavas közhelyes "mondatfoszlányaidat"!

Most 1 hétre tiltalak + korábbi összes pár szavas hozzászólásaidat is töröltem (ezzel sajna a pontjaid is ugrottak) Amennyiben 1 hét múlva folytatod végleges tiltást is kaphatsz! (jó sok munkát adtál, hogy megmaradjon a kb. 30 hsz.-ből az a 2-3 érdemi hozzászólás!)
#409   2007. 07. 24. kedd 08:41
bebic
------------------------------------------------------------------------------
3 felesleges új topic, megfejelve idegen szexhonlap hirdetéssel!
(nem is vagy új fórumozó ráadásul)
Végleges TILTÁS + törlés mindenhonnan!
Menj arra a honlahra szórakozni amit előszeretettel szerettél volna itt hírdetni!
Ne itt "nyerészkedj" nálunk!
#408   2007. 07. 23. hétfő 11:56
marci258
----------------------------------------------------------------------
A szavazós topicba érdemi javaslatokat és legalább 4-5 lehetséges választ várunk (ha fotókkal illusztrálod, akkor még nagyobb az esélyed, hogy a te javaslatodat fogadják el a szerkesztők!
viszont semmi esetre sem a saját magad szórakoztatására hozták létre a topicot! olvasd el az indító hsz-t mielőtt beleírsz a témába!

1 napos figyelemfelhívó a tiltás a jutalmad! + 2 db hsz-ed törlése

Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, akkor 1 nap múlva várunk vissza a fórumba.
#407   2007. 07. 23. hétfő 00:06
Katicika
---------------------------------------------
az adminokkal való kötözködés és gúnyolódás miatt
24 óra tiltás!

Amennyiben úgy gondolod, hogy mégis tudsz rendesen írni, illetve jobban figyelni hozzászólásaidra, akkor 1 nap múlva várunk vissza a fórumba.
#406   2007. 07. 21. szombat 05:51
MmePrune MmePrune VIP Admin
Baphomet666
Berugva szeretem a GG-t nyes | Nyitotta: Baphomet666 (2007.07.21 01:11)

Baphomet666 #1| ma 01:11
Én berugva jobbat nevetek a képeken!8D Berugva jutott eszembe a téma is 8D

ostoba topicnyitás miatt egy nap figyelmeztető tiltást kaptál

#405   2007. 07. 20. péntek 22:08
cleaner #185 | ma 22:03
fiukgiukolj
-------------------------------------
cleaner
adminok szobájában nem szórakozunk!
24 óra pihi!
#404   2007. 07. 20. péntek 07:24
juhaszx
-----------------------------------------------------
9. amatőr verseny - A jármű | Nyitotta: iNfeSter[VIP][ADMIN] (2007.07.04 15:46)

juhaszx #29 tegnap 20:30
segitsetek : mi ennek a dolognak a lényege??

a suzuki ehhez kicsi lenne ?? sok jó ember kis helyen is el-be fér.
hu a trabant az volt ám az igazi .térdelve stb.
szóval semmi jó tipp senkitől ??
mazohisták :fel a velorexre !!
mi van emberek erre sem mozdul rá senki ?
no akkor mára ennyi volt lustaságok.

ezért a 7 db magvas hozzászólásért kapsz egy hét figyelmeztető tiltást...lesz időd átnézni a meghirdetett amatőr verseny részleteit
#403   2007. 07. 19. csütörtök 23:59
pedro26
--------------------------------------------
1 hét tiltás mert az adminok topicjába nem oda illő 2 db hsz-t raktál be!
#402   2007. 07. 19. csütörtök 20:08
Rottene
Maszti (ki hány éves korában kezdte?)

12 éves
vagy 13
14
vagy 15

ez volt 4 hszed a fenti topicban...kapsz egy nap pihenőt, hogy kiszámold végre hány éves voltál smile

#401   2007. 07. 18. szerda 10:57
vladtepes03
----------------------------------------------------
képes topicokba írt hszeid:
főleg ha jól csinálja a csaj
Hát igen milyen jó is a cumiztatás
azt a kurva csak az análra tudok gondolni
huh ez nagyon jó sorozat,kibaszottul kefélnek
hát az anál sztem minden férfi álma
vagy inkább az orál
szerintem ilyen csajokkal mindegy csak kúrhassuk
Nagyon jó kis sunák vannak itt :P
Ez azért anyira nem tud felizgatni

és ez csak töredéke mai munkásságodnak
ráadásul figyelmeztettelek is:
Pink" képek, avagy fotók a kitárt punciról | Nyitotta: DrAnthony (2006.12.01 02:28)

MmePrune[VIP][ADMIN] #1414 ma 10:28

figyi drakula ne írj a képes topicokban, mert megcsapkodlak a fokhagymafűzéremmel!!!
ha vetted amit írtam, akkor léccci válaszolj itt (mondjuk egy OKÉ-t), aztán törlöm a te és a saját hszemet

ennek ellenére folytattad
ezért
egy hét figyelmeztető tiltás
a következő ilyen sorozatért véglegest kapsz
#400   2007. 07. 17. kedd 08:43
szulika
Ki akar velem szexet?
www.***/szuli
csak aktképek vannak ott fenn rólam!!!
MSN: ******21@hotmail.com

10 topicba írtad be ugyanezt a szöveget ejnye1
egy hét figyelmneztető tiltás a jutalmad

#399   2007. 07. 16. hétfő 21:26
juhaszx
----------------------------------------------------
most ismerkedem a szakkifejezésekkel, de tetszik
a jó pályázatot érdemes kiirni.
jo lesz nekem tetszett smile )

ezek voltak a te hszeid, melyeket időközben töröltem...ennél bővebben kéne kifejteni a véleményedet
#398   2007. 07. 15. vasárnap 19:27
Pár_csajt
------------------------------------------------------
engem a hangos izgat
nics húgom loOoOol
izgató
sztem tanga
itt 39 fok van
ezek voltak a te hszeid, melyeket időközben töröltem...ennél bővebben kéne kifejteni a véleményedet

#397   2007. 07. 15. vasárnap 19:22
liderc01
egyetértek smile
ezzel nem értek egyet pongrác.)
ez ne msemmi marci:PPP

#396   2007. 07. 15. vasárnap 19:13
HoBerto
sztem is
engem izgat, csak a rokonoké nem
nekem sincs
nagyon izgató
nagyon érdekesek
az nagyszerű, de most komolyan...
Ez sem volt rossz!

... 34 35 36 37 38 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2007. 02. 06. kedd
Üzenetek: 1115db
Utolsó üzenet: 2011. 03. 19. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!