roland92
---------
hozzászólásod félre érthető, pontgyűjtögetésre utalnak, kérlek jobban ügyelj hozzá szolásaidra
hozzászolásaid tőrőlve
---------
Amennyiben úgy gondolod/játok, hogy mégis tudsz/tok rendesen írni, hozzászólni, illetve jobban figyelni hozzá szólásaidra/tokra a Goldengate fórumába, akkor 1 nap múlva várunk vissza a fórumba.(1 napos tiltás)
---------
hozzászólásod félre érthető, pontgyűjtögetésre utalnak, kérlek jobban ügyelj hozzá szolásaidra
hozzászolásaid tőrőlve
---------
Amennyiben úgy gondolod/játok, hogy mégis tudsz/tok rendesen írni, hozzászólni, illetve jobban figyelni hozzá szólásaidra/tokra a Goldengate fórumába, akkor 1 nap múlva várunk vissza a fórumba.(1 napos tiltás)
picikuki
---------
hozzászólásod félre érthetlenű, pontgyűjtögetésre utalnak, kérlek jobban ügyelj hozzá szolásaidra
felhivom figyelmed hogy itt társalgás folyik és nem csak a téma cimére reagálás illetve kép értékelés
hozzászolásaid tőrőlve
---------
Amennyiben úgy gondolod/játok, hogy mégis tudsz/tok rendesen írni, hozzászólni, illetve jobban figyelni hozzá szólásaidra/tokra a Goldengate fórumába, akkor 1 hét múlva várunk vissza a fórumba.(1 hetes tiltás)
---------
hozzászólásod félre érthetlenű, pontgyűjtögetésre utalnak, kérlek jobban ügyelj hozzá szolásaidra
felhivom figyelmed hogy itt társalgás folyik és nem csak a téma cimére reagálás illetve kép értékelés
hozzászolásaid tőrőlve
---------
Amennyiben úgy gondolod/játok, hogy mégis tudsz/tok rendesen írni, hozzászólni, illetve jobban figyelni hozzá szólásaidra/tokra a Goldengate fórumába, akkor 1 hét múlva várunk vissza a fórumba.(1 hetes tiltás)
homepictures és dako84
---------
1-1 napra tiltva (okokat azt hiszem már előzőleg tisztáztuk)
---------
1-1 napra tiltva (okokat azt hiszem már előzőleg tisztáztuk)
kurupt
---------
nem reklámozunk ... még aláriásszerüen sem
1 napos figyelem felhivó tiltás
---------
---------
nem reklámozunk ... még aláriásszerüen sem
1 napos figyelem felhivó tiltás
---------
bem4
---------
Értelmetlen és felesleges topikok nyitás maitt 1 nap tiltás figyelmeztetésképpen.
---------
Értelmetlen és felesleges topikok nyitás maitt 1 nap tiltás figyelmeztetésképpen.
Homepictures
-----------------
Már levelezésünkben is felhívtam a figyelmed, mással való levezésed magán jelegű hibába, egy adminnak írod a leveled, és fórum dologról vitatkozol vele.
S hibába küldőd el a másolatát nekem, én egy részről azt magán jelegűnek tekintem, más részről nem hitelesnek (módosítható) tekintem, így alapból figyelmen kívül hagyom az ilyen jelegű leveleket. Ti kettők dolga hogy leveleztek és mit, a tartozik a fórumra. Csak a fórumbeli aktivitás számit.
Te megsérteted a levelezés magán jelegét, hogy bemásoltad a levet ezt csak a másik fél hozzá járulásával teheted, volna meg. Illetve ha a levél nem eredeti, ha nem a te rossz indulatú alkotásod, akkor ez valaki lejáratása.
Mind két esetre a legsúlyosabb büntetést kapható. Végleges tiltás.
----------------
Sajnálom, mert a fórum alkotó és aktív tagja voltál.
-----------------
Már levelezésünkben is felhívtam a figyelmed, mással való levezésed magán jelegű hibába, egy adminnak írod a leveled, és fórum dologról vitatkozol vele.
S hibába küldőd el a másolatát nekem, én egy részről azt magán jelegűnek tekintem, más részről nem hitelesnek (módosítható) tekintem, így alapból figyelmen kívül hagyom az ilyen jelegű leveleket. Ti kettők dolga hogy leveleztek és mit, a tartozik a fórumra. Csak a fórumbeli aktivitás számit.
Te megsérteted a levelezés magán jelegét, hogy bemásoltad a levet ezt csak a másik fél hozzá járulásával teheted, volna meg. Illetve ha a levél nem eredeti, ha nem a te rossz indulatú alkotásod, akkor ez valaki lejáratása.
Mind két esetre a legsúlyosabb büntetést kapható. Végleges tiltás.
----------------
Sajnálom, mert a fórum alkotó és aktív tagja voltál.
Forma1, matus a bika
-------
Az értelmetlen hozzászólásokat kérlek mellőzzétek.
-------
Az értelmetlen hozzászólásokat kérlek mellőzzétek.
ThomasKing
-----------
Értelmetlen hozzászólásaid miatt 1 nap tiltásban részesültél.
-----------
Értelmetlen hozzászólásaid miatt 1 nap tiltásban részesültél.
raimi
-----
Reklámozás miatt végleg törölve.
-----
N03R
-----------------------------------------------------
Elnyerted/tek a tiltást, hozzá szólásaid/tok félre érthetőek, pontgyűjtögetésre utalnak.
Amennyiben úgy gondolod/játok, hogy mégis tudsz/tok rendesen írni, hozzászólni, illetve jobban figyelni hozzá szólásaidra/tokra hogy az ne utaljon pont gyűjtögetésre a Goldengate fórumába, akkor 1 nap múlva várunk vissza a forumba.(1 napos tiltás)
-----------------------------------------------------
Elnyerted/tek a tiltást, hozzá szólásaid/tok félre érthetőek, pontgyűjtögetésre utalnak.
Amennyiben úgy gondolod/játok, hogy mégis tudsz/tok rendesen írni, hozzászólni, illetve jobban figyelni hozzá szólásaidra/tokra hogy az ne utaljon pont gyűjtögetésre a Goldengate fórumába, akkor 1 nap múlva várunk vissza a forumba.(1 napos tiltás)
swingerparadise
-----
-----
flutfluzfpuzf
--------
Hülye hozzászólások maitt 1 hétre törölve, és pontmegvonás.
--------
Hülye hozzászólások maitt 1 hétre törölve, és pontmegvonás.
homepicturesreloaded
----------
tiltás megszegésért végleges tiltás
----------
tiltás megszegésért végleges tiltás
egyremegy
----------
1 napos figyelmeztetés ergy adag felesleges hsz-rt
----------
1 napos figyelmeztetés ergy adag felesleges hsz-rt
pusztito74
-----
Tiltva öröke. Indok: "Yeah!"
-----
Tiltva öröke. Indok: "Yeah!"
szexmániás1
------
1 hét tiltás az agyatlan hsz-ek miatt.
------
1 hét tiltás az agyatlan hsz-ek miatt.
matus a bika
----------------------------------------------------
1 napos tiltás, az ugyanabba a topicba írott egymás utáni hszek miatt
1 napos tiltás, az ugyanabba a topicba írott egymás utáni hszek miatt
sujti
1 napos tiltás néhány különösen semmitmondó hsz miatt
cneref ygan
------------------------------------------------------
jók a képek és hasonló érdemi hsz-ek miatt 1 napos tiltás
az érdemi fórumozás nem ebből áll, kérlek, hogy összeszedett gondolataidat oszd meg velünk
(hsz-eidet töröltem)
jók a képek és hasonló érdemi hsz-ek miatt 1 napos tiltás
az érdemi fórumozás nem ebből áll, kérlek, hogy összeszedett gondolataidat oszd meg velünk

(hsz-eidet töröltem)
pump333