nem kívánja a szexet...ennyi....
Szerintem nem fogod tudni rábeszélni, de azért sok sikert hozzá. Nagyon sokmindentől függ egy nő hozzáállása az ilyen témákhoz. Kezdve azzal, hogy mennyire fogadja el saját magát, mennyire tudja a saját vágyait....
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 09. péntek 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 13:04

De pont erről van szó,hogy máshol élik ki vágyaikat.Az embernek joga van kiélni vágyait?A mai erkölcsi normák szerint nincs!Ezek szerint hiú remény hogy majd "rábeszélem"?
És a férfinek úgy kell leélnie életét hogy vágyait nem élheti ki?
(Ez egy válasz Rozsomák üzenetére (2007. 02. 09. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 13:09

Szerintem nem fogod tudni rábeszélni, de azért sok sikert hozzá. Nagyon sokmindentől függ egy nő hozzáállása az ilyen témákhoz. Kezdve azzal, hogy mennyire fogadja el saját magát, mennyire tudja a saját vágyait....
Van egy mondás:
"Könnyű rávenni a lobvat, hogy lemenjen a folyóhoz.
Arra viszont nehéz, hogy igyon is."
"Könnyű rávenni a lobvat, hogy lemenjen a folyóhoz.
Arra viszont nehéz, hogy igyon is."
Én ezt nem mondtam. Csak meg kell keresni a megfelelő partnert, vagy marad a fantázia. De az rossz.
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 09. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 13:13
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 09. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)

És a férfinek úgy kell leélnie életét hogy vágyait nem élheti ki?
Ja piszkos házasságtörő!Mégis erre szavazok,ha nem szomjas ne igyon!Én vedelek minnél tobbet!
(Ez egy válasz Rozsomák üzenetére (2007. 02. 09. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 13:17

Én ezt nem mondtam. Csak meg kell keresni a megfelelő partnert, vagy marad a fantázia. De az rossz.
Pár órával tobbet ülök a gép előtt naponta...
Na azért van aki befírkant ide.
Hajrá csak így tovább, és bátrabban.
Én megértem hogy ez nem egy szaftos fórum, de a hozzászólások azzá tehetnék!
Hajrá csak így tovább, és bátrabban.
Én megértem hogy ez nem egy szaftos fórum, de a hozzászólások azzá tehetnék!
Nekem alapjaiban rengette meg lelki világomat!Gyönyörködtem a Golden Gate karcsú szépségében s vártam mikor találják fel végre az "internetett".!

Mindenkinek köszi a hozzászólást a topichoz, de ettől egy picivel több történetet vártunk.
Szerelmes par bocsi de eggyet értek a paliddal.
Én se vennék be a párkapcsolatomba egy harmadik személyt, ha a barátnőm kérne rá, akkor se.
Bár Ő nem is ilyen.
Én se vennék be a párkapcsolatomba egy harmadik személyt, ha a barátnőm kérne rá, akkor se.
Bár Ő nem is ilyen.
sziasztok én csak annyit tudok mondani a g.g-éröl hogy, nagyon klasz mert sokat meg tudhat meg az ember a társairol meg a sexuélis életröl és miben tud változtatni én sokat tudtam változtatni a kapcsolatomban amiota ide látogatok minden nap
elfogadni és nyiltan beszélni a biszexualitásrol.van két topic azok olvasása közben rájöttem hogy semmi kivetni valo nincs benne
Néha bánom,néha jó,h itt vagyok,s járok ide. De egészségesnek nem nevezném.
hmmmm...jó kérdés;új ismerősök és barátok;-számomra pl.- "szemfelnyitás" saját hibákra.Mindenekelőtt pedig alkalmazkodás a másik emberhez.

.
Úgy örülünk az értelmes hozzászolóknak akiket kitiltanak innen.
Nemérzem úgy,h megváltozott volna is az életem,moióta a gg re járok!egyszerune jo oldal,szeretek itt lenni,de semmi tobb!!
Szimpi az oldal..))
De nem érzem, hogy bármiben is változást hozott volna..(
De nem érzem, hogy bármiben is változást hozott volna..(
- életemben nem kaptam annyi levelet, mint innen
- életemben nem veszekedtem annyit,mint itt
- életemben nem ültem annyit a sejhajomon, mint itt
- életemben itt tudatosult először, hogy nem vagyok perverz, amiért meg akarom mutatni magam
- életemben nem keféltem olyan jókat, mint azzal a (1 kezemen is megszámolható) pár pasival, mint akiket itt ismertem meg
- itt ismertem meg a legnagyobb netellenségeim
- itt ismertem meg a LEGJOBB BARÁTOM (aki nem csak neten létezik)
De köszönöm, ma már élek nélküle is!:-)
Üdv.
- életemben nem veszekedtem annyit,mint itt
- életemben nem ültem annyit a sejhajomon, mint itt
- életemben itt tudatosult először, hogy nem vagyok perverz, amiért meg akarom mutatni magam
- életemben nem keféltem olyan jókat, mint azzal a (1 kezemen is megszámolható) pár pasival, mint akiket itt ismertem meg
- itt ismertem meg a legnagyobb netellenségeim
- itt ismertem meg a LEGJOBB BARÁTOM (aki nem csak neten létezik)
De köszönöm, ma már élek nélküle is!:-)
Üdv.