A hét idiótája én vagyok. Tegnap meló ,után hazamentem: Otthon gyorsan levetkőztem, lezuhanyoztam, majd felvettem a fürdőköpenyemet és elmentem az uszodába (így szoktam, fürdőgatya, papucs, fürdőköpeny és semmi felesleges cucc, csak kocsikulcs, belépő ára, törülköző, tusfürdő). Nos, tegnap elfelejtettem egy apró, de lényeges mozdulatot: nem vettem föl a fürdőgatyát. Elég ciki volt megmagyarázni a beengedőknek, hogy akkor én most gyorsan hazaszaladnék a textilemért...
Tegnap,ráértem,gondoltam kerülök egyet a recsegövel-kismotor-.Minden jol indult,megtankoltam,kb 10km mentem vele és meg állt.Inditgattam,rugdostam semi.Elkezdtem tolni,kb toltam,1km ujbol probáltam az inditást,de nem indult.Szerencsémre arra jött egy ismerösöm ,feltettük a kistehere,irány haza.Otthon le vetük,Rugtam rajta kettöt,és el indult. Tanulság,kinai sz az ember ,ne vegyen.
Na engem sem kell félteni.Három honap után nyertem a loton,16ooft.Na visszajött az ára,gondoltam én.kijötem a lotozobol,lapos a motor.Na irány agumis.Hát épp kifutotta a javitást. Na akor ki is az idiota.