Popsit? Na abból van bőven, naná hogy riszáljuk.
(Ez egy válasz Niobe00 üzenetére (2015. 06. 18. csütörtök 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 18. csütörtök 16:10

Lányok készüljetek!! meg lesztek táncoltatva
lehet majd rázni a popsit

Gyáááá! Ki is sminkelem. (Ez egy válasz Niobe üzenetére (2015. 06. 18. csütörtök 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)

beöltözös buli : ))) gondolom sokan kiváncsiak arki milyen lányként : ))))
Lányok készüljetek!! meg lesztek táncoltatva

beöltözös buli : ))) gondolom sokan kiváncsiak arki milyen lányként : ))))
(Ez egy válasz Nagymellű üzenetére (2015. 06. 18. csütörtök 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 18. csütörtök 16:03

Ahaaa, és micsoda arcok jönnek...
Lesz móka, kacagás.. máris hallom
Azért megveregethetjük a vállunkat, simán

De én idén nem alholizálhatok:-(
Pedig a koktélodra beneveznék. De tilos. Bár józanul is kellően lökött leszek.
Pedig a koktélodra beneveznék. De tilos. Bár józanul is kellően lökött leszek.

Ahaaa, és micsoda arcok jönnek...
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2015. 06. 18. csütörtök 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 18. csütörtök 16:01

már alig várom.. tavalyi is baromi jó volt, a mostani csak jobb lehet... sokkal többen jönnek

már alig várom.. tavalyi is baromi jó volt, a mostani csak jobb lehet... sokkal többen jönnek
(Ez egy válasz Nagymellű üzenetére (2015. 06. 18. csütörtök 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 18. csütörtök 15:57

Én/Mi megyünk.
Infóim szerint sokan összejöttünk már, alakul a program is, sokat fogunk vetélkedvi, lesz verseny is
Nagyon jó bulinak ígérkezik

Infóim szerint sokan összejöttünk már, alakul a program is, sokat fogunk vetélkedvi, lesz verseny is

Ja, és viszem a tütüke bugyimat Ark-.nak, hihi

Én/Mi megyünk.
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2015. 06. 18. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 18. csütörtök 15:36

Drágáim már csak 1 alszunk és buliii: )) kaja pia nőkkk pasikkk
reméljük idén is sok emberrel megismerkedünk!!!! aki jó bulit akar ott a helye!! szeretettel várunk chetisek, fórumosok!!

Drágáim már csak 1 alszunk és buliii: )) kaja pia nőkkk pasikkk
reméljük idén is sok emberrel megismerkedünk!!!! aki jó bulit akar ott a helye!! szeretettel várunk chetisek, fórumosok!!

Drágák még 3 nap.... ha jó buliban akarsz részt venni ott a helyed ...szeretettel várunk mindenkit
"A csettalálkozó nem meghívásos alapon történik. Ha Te/Ti úgy érzitek szívesen megmutatnátok magatokat, kíváncsak vagytok a csetes ismerőseitekre, ha szeretnétek egy jó hangulatú buliban részt venni, keressétek szervezőinket, akik részletesen elküldik Nektek levélben a tudnivalókat. (arkamgyal, istvánanna, nyunyoka0315, Nagymellű)"
(Ez egy válasz Kukkolo üzenetére (2015. 06. 10. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 10. szerda 16:20

Sziasztok.
Engem érdekelne a találkozó. Ha tudhatnám a körülményeket, a helyszínt pontosan az jó lenne.
Engem érdekelne a találkozó. Ha tudhatnám a körülményeket, a helyszínt pontosan az jó lenne.
Sziasztok.

Diósjenő jún.19-20
(Ez egy válasz tschaby0306 üzenetére (2015. 06. 09. kedd 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 09. kedd 12:32

Sziasztok a pontos helyszín érdekelne ha esetleg valaki megtenné hogy megírja nekem
köszi
köszi
Sziasztok a pontos helyszín érdekelne ha esetleg valaki megtenné hogy megírja nekem
köszi
köszi
Sziasztok.Minket is érdekelne,mennénk,de attól függ mennyien szoktak ott lenni,mármint párok?

Törölt felhasználó (929195)

Sztem mi is megyünk

Sztem mi is megyünk

sziasztok mindenkinek!! nagyon sok szeretettel várunk mindenkit!!! Az ár 2700fi/fő + idegenforgalmi adó azaz 3000Ft lesz fejenként!!