Ki tud kiről,és mit?Aki keres valakit,aki szeret valakit,aki nem akar elbeszélni a másik füle mögött aki nem féltékeny,egyszerüen ,csak szeret itt lenni.
Szia!
Szeretek itt lenni,mert nem kell "Puderólni"!:-)))
Szeretek itt lenni,mert nem kell "Puderólni"!:-)))
mail ment
Ez a célom nosza rajt!
Pletyka?Mire gondolsz vagy mikre?
A pletyka az pletyka midenről és mindenkiről szólhat. Tudod, nem zörög a haraszt minden rosszban van valami meg ilyesmi.
Ne de még is!Rólam,rólad az itt fóruzokról vagy a média sztárokról?
Tényleg, mindenről mesélős is lehet. Mit hallottál a szomszédasszonyról kivel feküdt le a háziorvosod ,miért szakitott annácska jáksówal
és miért nem jut a vad 68 napja puncihoz

"és miért nem jut a vad 68 napja puncihoz2"...ez szerintem már rátartozik...ill.magánügy!Bár nem titok,mert minden hol megirja il. kijenti,de én az gondolom,kérdezd meg az érintettet!
Szerinted csak szivat minket és mi körbesajnáljuk mindenhol?

Szerintem nem,szerintem tényleg valami van vagy ill.nincs!:-(Szerintem!
Szia baby
Várjuk a kerekasztalhoz valaki aki vad helyzete tisztázásához az érintetet ,papát charlottét a kutyáját féltő monchit és homofób nagyfőnököt is

Eeeeeeeeez nagyon rosszindulatú feltételezés!
Ráadásul bizonyságot csak egyféleképpen szerezhetnénk, ha felhívnánk Vad nejét. Márpedig akkor Vadacskát többet nem látnánk itt a fórumon...
Szóval szerintem pletykáljunk ki valaki mást.
Van ez a new1 gyerek itt a fórumon. Tudtok róla valami zaftos pletykát? (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 06. kedd 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Ráadásul bizonyságot csak egyféleképpen szerezhetnénk, ha felhívnánk Vad nejét. Márpedig akkor Vadacskát többet nem látnánk itt a fórumon...
Van ez a new1 gyerek itt a fórumon. Tudtok róla valami zaftos pletykát? (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 06. kedd 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Tiszta vagyok mint a forrásviz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 00:26

Törölt felhasználó (21812)

Eeeeeeeeez nagyon rosszindulatú feltételezés!
Van ez a new1 gyerek itt a fórumon. Tudtok róla valami zaftos pletykát?

Van ez a new1 gyerek itt a fórumon. Tudtok róla valami zaftos pletykát?
Úgy érted, unalmas?
Nem hiszem én azt! Na mesélj szépen valami nagyon perverzet nekem, de gyorsan!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 07. szerda 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem hiszem én azt! Na mesélj szépen valami nagyon perverzet nekem, de gyorsan!

Nekem semmi nem perverz csak fogást kell rajtam találni

Találtam rajtad fogást! ;)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 07. szerda 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért valahol csak van neked is határ, nem? Mi az a mások által már perverznek gondolt dolog, amit te még bevállalsz? Ha naggggyon durva, akkor írd meg priviben
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 07. szerda 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Ilyesmire gondoltam de ma már nem hagyom magam bekeriteni reggel nyitnom kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 00:43

Törölt felhasználó (21812)

Találtam rajtad fogást! ;)