OKÉS, köszi!!!!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 07. 17. kedd 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 20:14

Megvan a film, ha kell a következő bulin oda adom!
Egyébként semmi durva sincs benne, egyszer, amikor Rocco hátulról keféli közben, pedig Michelle a wc könyököl úgy 5 másodperc erejéig lenyomja annyira a fejét, hogy egy szintbe kerül az ülőkével.
Egyébként tényleg nem túl jó jelenet legalábbis szerintem készített sokkal jobbakat is Michelle, talán az is lehetett a baj, hogy nem igazán "Rocco típusú" filmeket forgatott előtte
Ja egyébként utána néztem 2001-es a film!
Egyébként semmi durva sincs benne, egyszer, amikor Rocco hátulról keféli közben, pedig Michelle a wc könyököl úgy 5 másodperc erejéig lenyomja annyira a fejét, hogy egy szintbe kerül az ülőkével.
Egyébként tényleg nem túl jó jelenet legalábbis szerintem készített sokkal jobbakat is Michelle, talán az is lehetett a baj, hogy nem igazán "Rocco típusú" filmeket forgatott előtte
Ja egyébként utána néztem 2001-es a film!
Legalább megáll a fején a sörösüveg...
De a teste kárpótol mindenért...
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 18. szerda 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 00:44

nem azt mondtam,h nagy(mint pl m.schumacheré) hanem,h kockás,mint pl coulthardé,vagy az enyém.
LOL!! GoldenGay, ez nagyon jóóóó, ezen nagggyon röhögtem!!!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Adele Stephens:

Képet később,de mindenkinek ajánlom figyelmébe a lengyel-magyar barátság jegyében az EWA SONNET nevű hölgyet...
Valóban rendkívüli "adottságokkal" rendelkezik ez az Ewa Sonnet nevű hölgy:

(Ez egy válasz Ranger.25 üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 18:44

Képet később,de mindenkinek ajánlom figyelmébe a lengyel-magyar barátság jegyében az EWA SONNET nevű hölgyet...
Éljen a magyar-lengyel barátság!!!úgy jutott eszembe a hölgy, hogy haverom görögben melózik és a szállodában van egy lengeyel csaj...azt mondta olyan paramnéterei vannak mint Ewa-nak....most várom a fotókat...remélem meg lesz és akkor veletek is megosztom...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 07. 24. kedd 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 13:58

Valóban rendkívüli "adottságokkal" rendelkezik ez az Ewa Sonnet nevű hölgy:

Úgy legyen. Egyébként nagyon ott van a csaj, igazi szexis (kicsit ribancos), na és ezek az anyányi mellek...
(Ez egy válasz Ranger.25 üzenetére (2007. 07. 24. kedd 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 15:56

Éljen a magyar-lengyel barátság!!!úgy jutott eszembe a hölgy, hogy haverom görögben melózik és a szállodában van egy lengeyel csaj...azt mondta olyan paramnéterei vannak mint Ewa-nak....most várom a fotókat...remélem meg lesz és akkor veletek is megosztom...
Tawny Roberts egy szép leszbi akcióban:

Az egykori Kovi üdvöske,még szerényen.
én nagy rajongója vagyok!
na mind1 két dühöngő topic lehet, de ennek a gyönyörűségnek nem lehet külön topicja!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
na mind1 két dühöngő topic lehet, de ennek a gyönyörűségnek nem lehet külön topicja!

ha tudtok belőle csinálni egy szinvonalas topicot vele, akkor kivételesen mehet
(szép és erotikus fotók, érdemi hsz-ek, semmi negatív lecsengés a hölgyre nézve) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 09:19
(szép és erotikus fotók, érdemi hsz-ek, semmi negatív lecsengés a hölgyre nézve) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)

az én részemről Róla semmiképp sem lesz negatív észrevétel! én rajongok érte!
viszont más nevében nem nyilatkozhatok!
de én most nem igérhetem, h gondozom /azaz szép képekkel megtöltöm/ mivel pár napig vagyok aztán pihi! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 09:25
viszont más nevében nem nyilatkozhatok!
de én most nem igérhetem, h gondozom /azaz szép képekkel megtöltöm/ mivel pár napig vagyok aztán pihi! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)

(szép és erotikus fotók, érdemi hsz-ek, semmi negatív lecsengés a hölgyre nézve)
(szép és erotikus fotók, érdemi hsz-ek, semmi negatív lecsengés a hölgyre nézve)

nyú!
ha jól emléxem korábban Te nyitottad Vad Katinak a topicját!
úgy érzem helyesnek, ha most is meghagyom Neked ezt a jogot!
de ha nem teszed meg holnap én meg fogom tenni!
csak nehogy vki elhappolja előlünk! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ha jól emléxem korábban Te nyitottad Vad Katinak a topicját!
úgy érzem helyesnek, ha most is meghagyom Neked ezt a jogot!
de ha nem teszed meg holnap én meg fogom tenni!
csak nehogy vki elhappolja előlünk! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Tied a nyítás joga,én neked adom,de nem vok admin.
Nem, nem én nyitottam,de már bánom.
Sok sikert sokat leszek ott.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Te nyú!
meddig udvariaskodunk itt?
nem csak admin nyithat! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 12:56
meddig udvariaskodunk itt?
nem csak admin nyithat! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Tied a nyítás joga,én neked adom,de nem vok admin.

(tom)
de neked valószinü tényleg több időd van.
és ha tényleg olyan nagy kedvenced mint mondod,
akkor ez a topic neked jár. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)

és ha tényleg olyan nagy kedvenced mint mondod,
akkor ez a topic neked jár. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
De tudod surdi, innentől kezdve (mint a Kis hercegben) felelős lettél a topicodért!!! Neked a feladatod, hogy karban tartsd, rendszeresen illessz be képeket, híreket, stb., stb., stb. Ne hagyd hát elsenyvedni! Különben is, egy ilyen gyönyörű nőt csak ápolgatni lehet, nem pedig elfeledni!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)