Transzik | Nyitotta: zenia (2007.04.04 20:33)
szerintem inkább képes téma!!!
szerintem inkább képes téma!!!
ki ismer a lányt?
a meg felelője meg van sexben
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 30. péntek 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 30. péntek 15:26
a meg felelője meg van sexben
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 30. péntek 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

A "Ki ismeri ezt a lányt?" rovat a szexmentes övezetben van most, holott elég szexis (hogy ne mondjam másképp) "szerelésben" jelennek meg a felismerésre itélt lányok. Javasolnám a topik áthelyezését az érdekességek kategóriába, lévén - talán -, az a legközelebbi a témához...ÜdvKatinka
A "Ki ismeri ezt a lányt?" rovat a szexmentes övezetben van most, holott elég szexis (hogy ne mondjam másképp) "szerelésben" jelennek meg a felismerésre itélt lányok. Javasolnám a topik áthelyezését az érdekességek kategóriába, lévén - talán -, az a legközelebbi a témához...ÜdvKatinka
persze de arra ott van a Szopás végig topic, szerintem inkább az szöveges jellegű! :)
a Cumizás topicot is szerintem a képes topic-ok közé kellene tenni, mert elég sok kép megfordul benne, mint sarki kurvában a fasz! :)))
Tisztelt tom1019[VIP][ADMIN]!
Kéréssel fordulok hozzád! "Izgató,ha a lányokon van háj?" című topic alapvetően képes fórumnak indult a témához fűződő kommentárokkal. Nagyon megköszönném ha a sexképek ,videók topicba kerülne át. Segítséged előre is köszönöm!!!
Kéréssel fordulok hozzád! "Izgató,ha a lányokon van háj?" című topic alapvetően képes fórumnak indult a témához fűződő kommentárokkal. Nagyon megköszönném ha a sexképek ,videók topicba kerülne át. Segítséged előre is köszönöm!!!
A dohányzás, szex topik az erotikus képek, videók közt van, a szex és alkohol pedig a szexmentes témáknál.
Szerintem mindkettőnek a szex szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okítások kategóriában lenne a helye.
Szerintem mindkettőnek a szex szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okítások kategóriában lenne a helye.
persze, hogy a tekintetemtől indulsz be!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 20. kedd 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 20. kedd 15:01

Törölt felhasználó (21812)

Igéző férfitekintetek - szexmentes övezet.
Nehogymáááááááá
Nehogymáááááááá

Kérlek szépen, intézkedj kedves Vazi! Pussza.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 03. 20. kedd 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 20. kedd 14:59

Amennyiben úgy gondolod, hogy olyan témát találtál ami rossz kategóriában van kérlek írd meg ide.
A TÜNDÉRKERT:ERDÉLY-t kérném áthelyezni a "nappalik, társalgók" kategóriába. Köszönöm: Katinka
Magam és nőtársaim nevében köszönöm :-)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 03. 20. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
át rakva a képesbe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 20. kedd 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 20. kedd 15:01
Törölt felhasználó (21812)

Nehogymáááááááá
Nehogymáááááááá

Nehogymáááááááá
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 03. 20. kedd 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 20. kedd 14:59
Nehogymáááááááá

Amennyiben úgy gondolod, hogy olyan témát találtál ami rossz kategóriában van kérlek írd meg ide.