tom!
én már jeleztem mélben is, ahogy tanácsoltad! de még mindig nem sikerült! kérlek segíts!
én már jeleztem mélben is, ahogy tanácsoltad! de még mindig nem sikerült! kérlek segíts!
nos nézzük!
most sikerül már az avatarom módosítása?
most sikerül már az avatarom módosítása?
Ez a hiba még mindig él, valamelyik Mod beszéljen a programozókkal
(Ez egy válasz Bbacsi üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 23. hétfő 13:39
(Ez egy válasz Bbacsi üzenetére (2007. 04. 23. hétfő 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)

A kismalacban nem működik a klasszikus video rész, mindig feltöltetni akar
A kismalacban nem működik a klasszikus video rész, mindig feltöltetni akar
nem értek valamit!
egy pár napig nem volt új amatőr és kismalac videó! ha jól gondolom, akkor az újítás miatt!
de most szinte 30 percenkét vannak új kismalacok, de amatőr még semmi!
vagy az elmúlt pár nap termését most töltik fel???
egy pár napig nem volt új amatőr és kismalac videó! ha jól gondolom, akkor az újítás miatt!
de most szinte 30 percenkét vannak új kismalacok, de amatőr még semmi!
vagy az elmúlt pár nap termését most töltik fel???
Annak nincs hozzá köze.
Egy cookie jegyzi meg a böngészőt, ha már járt itt. Ha valami kitörli a cookie-t, akkor újra meg fog jelenni. Alapból kb évente egyszer kéne megjelennie.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 18. szerda 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 19:28
Egy cookie jegyzi meg a böngészőt, ha már járt itt. Ha valami kitörli a cookie-t, akkor újra meg fog jelenni. Alapból kb évente egyszer kéne megjelennie.

Törölt felhasználó (69371)

valószínű mindig változik az IP címed!
valószínű mindig változik az IP címed!
(Ez egy válasz venkecske üzenetére (2007. 04. 18. szerda 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 19:19

Kedves Üzemeltetők !
Nem nagy dolog, de minden belépésemnél megjelenik egy kis tábla azzal a szöveggel, hogy megjegyeztünk és többet nincs ez a kis ablak.De ezek szerint nem jegyeztek meg,mert mindig megjelenik.No tényleg nem nagy probléma, de akkor minek van az ablak?
Nem nagy dolog, de minden belépésemnél megjelenik egy kis tábla azzal a szöveggel, hogy megjegyeztünk és többet nincs ez a kis ablak.De ezek szerint nem jegyeztek meg,mert mindig megjelenik.No tényleg nem nagy probléma, de akkor minek van az ablak?
Kedves Üzemeltetők !
Sziasztok! Nem tudom,hogy fórum hiba-e de nem kapom meg az üzeteneket és akinek küldöm ő se!
Valaki a legsúlyosabb büntetést kapta, amit lehet itt.
Én úgy hívom, hogy:
Névtelenségbe taszítás
ez a büntetés felhatalmazza az összes moderátor, hogy bármikor tiltsák minden indoklás nélkül, illetve töröljék hozzászólásait szintén minden indoklás nélkül, illetve tilos leadminisztrálniuk a külön témába is az eseményt. S ez a büntetés kiterjed a más hozzá szólásaira is amelyekből vagy a nevet vagy a ráutalást moderálhatják, illetve a hozzá szólást törölhetik.
Én úgy hívom, hogy:
Névtelenségbe taszítás
ez a büntetés felhatalmazza az összes moderátor, hogy bármikor tiltsák minden indoklás nélkül, illetve töröljék hozzászólásait szintén minden indoklás nélkül, illetve tilos leadminisztrálniuk a külön témába is az eseményt. S ez a büntetés kiterjed a más hozzá szólásaira is amelyekből vagy a nevet vagy a ráutalást moderálhatják, illetve a hozzá szólást törölhetik.
Szerettem volna egy gyertyát gyújtani Felpa emlékére...sajnos nem engedte (Felpa szélesutat)igy a Motormániába irtam!
nyugi nem vagyok ideges, csak néha nem olvasol rendesen!
PEACE tesó!

olvass már rendesen!!! írtam, hogy nem használtam képfeltöltőt!!!! csak a linket illesztem be mindig és eddig jó volt, sőt az a link jó megint, csak a gg-n nem jelenik meg!
Katicika írt egy pár jól működő képfeltöltő oldalt, amik faxák, csak egyesével lehet a képeket feltölteni!
hehe, megy a fórum a ffoxal.
A képfeltötés szervere szar, úgyhogy mi nem tettük sehova.
(Ez egy válasz aki= üzenetére (2007. 04. 03. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 14:58

Hova lettek a régebben feltett képek? Hetekig fent voltak aztán eltüntek ( pl amit én tettem fel a képfeltöltes.hu-n keresztül )!!!
Hova lettek a régebben feltett képek? Hetekig fent voltak aztán eltüntek ( pl amit én tettem fel a képfeltöltes.hu-n keresztül )!!!
nem szoktam! csak helyesírási hibát, ha van!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezért soha ne válltoztass a véleményeden!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 23. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 15:35

Törölt felhasználó (69371)

én azt nem tudhatom, hogy log-oltok, mármint a program!
Vélemény fül katt,vélemény kijelöl,fül katt.Szavazok,gomb megnyomása.(köszönjük a szavazatát.)