Én is !!!
hááááááát én igen
Azért biztosan vannak sokan akik nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 15. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 15. hétfő 12:12
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 15. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4650775)
ki nem
ki nem
Nagyon szeretnék csak sajnos nehéz partnert találni rá. Régen volt ilyen élményem és elmondhatom, hogy isteni érzés ahogy becsusszan a farkinca egy totálisan síkos punciba. A legeslegjobb síkosító a sperma! Teljesen kitölti belül a puncinedvvel elkeveredve és úgy jár benne a fasz mint egy jól megolajozott dugattyú!
Ráadásul a tudat, hogy így olyan "mocskos" az egész.... óriási plusz élmény!
Ráadásul a tudat, hogy így olyan "mocskos" az egész.... óriási plusz élmény!
Sosem foglalkoztunk a forumokkal. 90% kamu. Mi orvost kérdeztünk és nálunk nem volt gond.
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2023. 02. 22. szerda 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 22. szerda 22:24
Rengeteg embernek nem segít, nem véd (ha fórumokon utána olvas az ember ) mi ezért sem mertük
Rengeteg embernek nem segít, nem véd (ha fórumokon utána olvas az ember ) mi ezért sem mertük
(Ez egy válasz Bmwpower523 üzenetére (2023. 02. 18. szombat 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 18. szombat 13:37
Mi évekig használtuk a kúpot és teljesen jó volt semmi gond nem lett belőle hogy bele élveztem.
Mi évekig használtuk a kúpot és teljesen jó volt semmi gond nem lett belőle hogy bele élveztem.
Ahogy ezt mi is írtuk 2 sorral lejjebb..igen van ..viszont nyalni utána baromi rossz lenne + nem véd a teherbe eséstől ha bele iá élveznek
(Ez egy válasz Roomster78 üzenetére (2023. 02. 17. péntek 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Pharmatex hüvelykúp, krém, vagy kapszula.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 14. kedd 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 14. kedd 08:19
Törölt felhasználó (4681872)
egyébként pedig én is imádok
ha a pasim a barátnőmet tölti meg, utána én jövök, azaz megyek le . . . nyalakodni
ha a pasim a barátnőmet tölti meg, utána én jövök, azaz megyek le . . . nyalakodni
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 21:58
Van hüvely tabletta , hüvelykúp- krém ami sperma ölő ( spermicid ) anyag , viszont teleélvezésnél az sem véd max csak az előváladéktól , ráadásul sokan nagyon rosszul reagálnak rá és utána nagyon fáj a
pi
is olyan gyulladást okoz ..sajnos saját tapasztalat ... miért nem ejted teherbe ha az a cél ? Akkor 9 hónapig bárki beleélvezhet alf
si alf
lé alf
s
Hogy neked büdös az csak rólad információ masoknak. Nálunk pontosan ugyanez a helyzet, nincs védekezés, és szívesen látnám én is a páromat így, de a racionalitás szintjén kizárt több okból is. De attól marhára izgat a gondolata.
Jó neki
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 14. kedd 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 14. kedd 08:19
Törölt felhasználó (4681872)
Van hüvely tabletta , hüvelykúp- krém ami sperma ölő ( spermicid ) anyag , viszont teleélvezésnél az sem véd max csak az előváladéktól , ráadásul sokan nagyon rosszul reagálnak rá és utána nagyon fáj a
(Ez egy válasz madam94 üzenetére (2023. 02. 15. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 15. szerda 17:46
pi
is olyan gyulladást okoz ..sajnos saját tapasztalat ... miért nem ejted teherbe ha az a cél ? Akkor 9 hónapig bárki beleélvezhet alf
si alf
lé alf
s
(Ez egy válasz madam94 üzenetére (2023. 02. 15. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, én a barátnőmmel voltam már hármasban, de mindig gumit használtunk. Most már régebb óta van egy srác akivel összejárunk. Benne megbízunk. Most jutottunk oda, hogy izgatna minket ha teleélvezné a punciját viszont a védekezéssel kapcsolatban lenne kérdésünk.
Ki hogy oldotta meg? Jelenleg a barátnőmmel megszakítással védekeztünk, tehát mindenképp kéne valami, hogy ne legyen gond
Vagy nem ér annyit a dolog, hogy pl gyógyszert szedjen miatta?
Ki hogy oldotta meg? Jelenleg a barátnőmmel megszakítással védekeztünk, tehát mindenképp kéne valami, hogy ne legyen gond
Korrekt!!
Sziasztok, én a barátnőmmel voltam már hármasban, de mindig gumit használtunk. Most már régebb óta van egy srác akivel összejárunk. Benne megbízunk. Most jutottunk oda, hogy izgatna minket ha teleélvezné a punciját viszont a védekezéssel kapcsolatban lenne kérdésünk.
a pasim imádja,ha a helyzet úgy adja- ------- és a barátnőm is ha pld a pasim megtölt, és utána kinyalhat amikor pld hármasban vagyunk
Én nagyon szeretném kipróbálni de edig még nem sikerült sajnos
ki nem

laszlo1981