nagyon szuper imádom
Rég volt már. Még mindig izgató rá visszagondolni.
Nekem van egy szeretőm, akivel rendszeresen találkozok úgy, hogy előtte tele élvezte a férje. Kinyalom, sex, bele élvezek, és ismét kinyalom Nagyon imádjuk, és élvezzük Persze, férje semmit nem tud
Szegény, ha tudná, azért fekszik le vele, hogy mi ezt élvezhessük (Ez egy válasz Katica111 üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 31. vasárnap 15:27
Szegény, ha tudná, azért fekszik le vele, hogy mi ezt élvezhessük (Ez egy válasz Katica111 üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nekem ez nőként bakancslistás! Na meg hogy ki is nyalják belőlem! Baszus srácok szuperek vagytok hogy ezek szerint nincs velem semmi baj, hogy ilyesmin fantáziálok!
Nekem ez nőként bakancslistás! Na meg hogy ki is nyalják belőlem! Baszus srácok szuperek vagytok hogy ezek szerint nincs velem semmi baj, hogy ilyesmin fantáziálok!
Vagy ő meg azt élvezi hogy más pasi szájában köt ki a nedve.
(Ez egy válasz majerarpad üzenetére (2025. 09. 07. vasárnap 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 07. vasárnap 07:09
Nekem van egy szeretőm, akivel rendszeresen találkozok úgy, hogy előtte tele élvezte a férje. Kinyalom, sex, bele élvezek, és ismét kinyalom Nagyon imádjuk, és élvezzük Persze, férje semmit nem tud
Szegény, ha tudná, azért fekszik le vele, hogy mi ezt élvezhessük
Az én párom alig várja hogy amikor más teleélvez kinyalhasson
Nem vagy egyedül.
Nekem régi bakancslistás hogy egy hölgy teleélvezet punciját kinyalom, majd az egészet bele csorgatom a szájába.
Ez nagyon perverz vagy még belefér?
Ez nagyon perverz vagy még belefér?
Az egyik legjobb dolog a teleélvezet puncit megdugni!
Rég volt, jól esne újra...
Fincsi
(Ez egy válasz majerarpad üzenetére (2025. 09. 07. vasárnap 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szívesen átélném ha lenne rá lehetőség
Szomszédasszony àtjön gecis pinàval,kinyalom belőle telerakom hazamegy,a férje kinyalja a pinàjàt,nagyon élvezetes,szeretjük
Volt már párszor, élveztem....jó lenne ismét!
Szívesen kipróbálnám
Bakancs listás a feleségemmel ezt átélni, de sajnos sosem fog megtörténni.
Sziasztok! Sajnos én már nem élveztem punciba 5éve! De csak sikerül.egyszer!
Jó is . Szerettem én is utána kinyalni is a tejcsit

Tanya