imádom, főleg ha a partnerem megfelelő hozzá
Engem nagyon izgat ez a téma!
Én éltem együtt egy házaspárral ahol a férj könyörgött hogy élvezzek a nejébe.Ez elsőre nagyon furcsa volt,de hogy sokszor csináltuk nagyon megszeretem.
Imádom amikor tele élvezem a Nőt és a Párja utánam dugja meg úgy gecisen a punciját!
A tudat nagyon felizgat!
Én éltem együtt egy házaspárral ahol a férj könyörgött hogy élvezzek a nejébe.Ez elsőre nagyon furcsa volt,de hogy sokszor csináltuk nagyon megszeretem.
Imádom amikor tele élvezem a Nőt és a Párja utánam dugja meg úgy gecisen a punciját!
A tudat nagyon felizgat!
Sziasztok !
Párhoz csatlakoznék valamelyik nap vagy hétvégén Győrből és környékéről akinek tele élvezhetem a punciját!
Párhoz csatlakoznék valamelyik nap vagy hétvégén Győrből és környékéről akinek tele élvezhetem a punciját!
szép a puncid!! beszámoló?
Én szeretem,ha tele van a puncim.
A legutóbbi szexkor is teleélvezték. Mivel a barátommal nemrég szakítottunk, és még van fogamzásgátlóm kihasználom a lehetőséget!
Készült róla kép is, és arról is ahogyan leszoptam a farkát...
Most éppen egy új menetre készülünk...
A legutóbbi szexkor is teleélvezték. Mivel a barátommal nemrég szakítottunk, és még van fogamzásgátlóm kihasználom a lehetőséget!
Készült róla kép is, és arról is ahogyan leszoptam a farkát...Most éppen egy új menetre készülünk...
Nem abrandoznikell ki kell probalni isteni dolog mind ketreszrol !
Szívesen kipróbálnám én is milyen lehet egy teleélvezett puncit dugni!
Én telelövetnélek akár 4-5 nagy fasszal is mielött kélyesen elélvezek a gecis kis puncidban..
Csakhát már van egy puncikám otthon.. szóval nem jön össze.. de azért szívesen beszélgetek róla!
(Ez egy válasz g.anastasia üzenetére (2015. 07. 26. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Csakhát már van egy puncikám otthon.. szóval nem jön össze.. de azért szívesen beszélgetek róla!
(Ez egy válasz g.anastasia üzenetére (2015. 07. 26. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretnék ilyen partnert,aki másokkal is teletöltetne
Jó is az!!!
(Ez egy válasz frangis üzenetére (2015. 07. 25. szombat 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz frangis üzenetére (2015. 07. 25. szombat 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Valódi finomság....!
Én nyalni szeretem,és kövezzetek meg érte!
Jó lenne, kipróbálnám!
Én éltem együtt egy Házaspárral akiknél ez szinte minden nap aktuális volt.Nagyon izgat ha a feleséget teli tölthetem!
En is fullra tölteném az érett puncidat!
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 07. 14. kedd 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 14. kedd 07:17
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 07. 14. kedd 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szeretem ha tocsog a punccija foleg ha tobb fasz lovi tele elottem !
Jó házaséletetek lehet!
))) Én is szívesen telelőném ha tehetném!
2015. 07. 14. kedd 07:17
))) Én is szívesen telelőném ha tehetném!
Engem is jobban érdekelne a történet további eseményei, mint maga a videó, amiből mi lehet semmit sem értenénk...
Nekem tetszene
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 01. szerda 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 01. szerda 10:55
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 01. szerda 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (893523)
Érdekes lehet, és nagyon izgató, még sosem próbáltam. Kiváncsi lennék ha megtöltenék egy pinát csordultig, h. tetszene a következő faroknak

sengge