Hú az nagyon csúszik! Vigyázni kell melyik lukba esek bele

Fantasztikusan jók vagytok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 16. csütörtök 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 16. csütörtök 17:32

Törölt felhasználó (4297932)

Nemrég történt. Összejött itt társkerin egy randi. Pár alkalom után elengedtük a gumit. A sráccal megbeszéltem hogy dugja meg reményen aztán élvezzen a feleségem puncijába
én addig a szájában voltam. A srác olyan 20cm körül van, rendesen szétdugta a kis feleségemet hátulról, mikor kivette a nagyrésze kifolyt az ágyra, helycsere és folytattam. Igaz elég laza volt a puncija a nagy méret miatt de sikerült telelőnöm pár perc után
Most egy ideig szünet lesz, nem akarom elkapatni

Csodás melleid vannak Kata!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 16. csütörtök 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 16. csütörtök 17:32
Törölt felhasználó (4297932)

Nemrég történt. Összejött itt társkerin egy randi. Pár alkalom után elengedtük a gumit. A sráccal megbeszéltem hogy dugja meg reményen aztán élvezzen a feleségem puncijába
én addig a szájában voltam. A srác olyan 20cm körül van, rendesen szétdugta a kis feleségemet hátulról, mikor kivette a nagyrésze kifolyt az ágyra, helycsere és folytattam. Igaz elég laza volt a puncija a nagy méret miatt de sikerült telelőnöm pár perc után

Nagyon izgató és szuper érzés.. De kivel???
Nem volt meg ilyenben részem de szívesen kipróbálnám
esetleg aki hasonlon gondolkozik írhatna. Beszélgessünk

Had ne mondjam mennyire jó lenne már!

Én is szivesen dugnék nyalnék gecis puncit faszt de szolnok környékéröl senki nincs aki ilyet szeretne55
én szeretnék,teleélvezett puncit dugni,csak nincs kit
Ez a "dugnék" nem pedig a "nyalnék" topic!!
DDD

tele élvezett puncit nyalnék ,
gecis puncit dugnák fejér megyében
Egyszer sikerült, nagyon jó volt. Remélem lesz alkalmam a jövőben újra.

Sziasztok! Volt benne rèszem, fantasztikus! Egyszer találtunk itt a GG-n egy srácot aki jól teleèlvezte a felesègemet utánna meg èn!
Mostanában nálunk is egyre többször szóba kerül , mind kettönket izgat !
Én éltem együtt egy hzp.-al!Ahol Andris remegett esténként,hogy töltsem teli Ildikó punciját!Utánam rögtön Andris nyalta ki,és húzta a farkára az Ildikót!Ezt én is nagyon megszerettem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 14. csütörtök 10:35
Törölt felhasználó (3715492)

Szeretnek de meg nem sikerult, mert eddig nem talaltunk olyat akinek szabad lett volna feltankolni az asszony puncijat, nekem pedig egy ideig nincs mivel miutan telelottem. De nem adjuk fel.
Nekunk is eltartott egy darabig, mire eljutottunk ide (4-5 alkalom biztos), de azota rendszeres es mindannyian imadjuk

Olyan valakinek akivel megvan a kolcsonos bizalom es rendszeres a huncutkodas. Ehhez ugyebar ido kell, idaig meg senkivel sem jutottunk el.
Az nem olyan. Nem csak nekem kell piheno egyebkent, hanem neki is. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 14. csütörtök 16:56
Az nem olyan. Nem csak nekem kell piheno egyebkent, hanem neki is. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808465)

Csak kíváncsiságból, kinek lenne szabad? Amúgy ha igazán rá vagy indúlva a szexre 4-5 perc után simán lehet folytatni! Legalábbis nálam igen. Akkor még jó gecis tud lenni!

Csak kíváncsiságból, kinek lenne szabad? Amúgy ha igazán rá vagy indúlva a szexre 4-5 perc után simán lehet folytatni! Legalábbis nálam igen. Akkor még jó gecis tud lenni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 14. csütörtök 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 14. csütörtök 10:35

Törölt felhasználó (3715492)

Szeretnek de meg nem sikerult, mert eddig nem talaltunk olyat akinek szabad lett volna feltankolni az asszony puncijat, nekem pedig egy ideig nincs mivel miutan telelottem. De nem adjuk fel.