Meg hát,

Egyszer volt benne részem. Olyan volt mintha egy pohár forró joghurtba dugtad volna, nem lehetett mást érezni, lehet hogy azért is mert nem volt valami szűk a punci. Pedig nincs kis farkam.
A teleélvezett punci nagyon ellazul.A feleségemé is hatalmas ilyenkor.Isteni.Imádom ha előttem teleélvezi valaki.
(Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2017. 07. 10. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 10. hétfő 14:25

Egyszer volt benne részem. Olyan volt mintha egy pohár forró joghurtba dugtad volna, nem lehetett mást érezni, lehet hogy azért is mert nem volt valami szűk a punci. Pedig nincs kis farkam.
Figyi te dugható feleség! Olyan kamu vagy mint makóhoz jeruzsálemi! Árulod a nem létező asszonyt! Ha konkrétumra kerül a sor,eltünsz,nemválaszolsz! Ennyi a hozzá szólásom a témában!
(Ez egy válasz dugható feleség üzenetére (2017. 07. 11. kedd 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 11. kedd 22:57

A teleélvezett punci nagyon ellazul.A feleségemé is hatalmas ilyenkor.Isteni.Imádom ha előttem teleélvezi valaki.
Sziasztok nekem már volt benne részem egypárszor és nagyon izgi dolog, meg tényleg jó érzés is a skamlos punciba behatolni! Szeretném ujra átél i a dolgot!!
Szívesen beállnék a sor végére mikorra már rendesen bele eresztették páran a tárat
tetszik szuper.......

Puncit telelőni mindenhogyan jó.... lehetsz első vagy akár sokadik is....
Én leginkább elsőnek szeretem... (Ez egy válasz koma72 üzenetére (2017. 06. 24. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 24. szombat 08:47
Én leginkább elsőnek szeretem... (Ez egy válasz koma72 üzenetére (2017. 06. 24. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretek a par hölgytagjànak a pubciàjaba lõni elsönek ès màsodiknak is.....
Csajok nektek ez milyen érzés ?
Ezt mintha én mondtam volna!
Mikor már többen is jól teleélvezték betolni neki és úgy dugni, hogy mellette lassan szivárog ki a sok idegen geci, beborítva vele a farkam tövét.. A végén pedig mindent beleengednék egy hatalmas üvöltve élvezéssel! Beteg!
De tetszik!!
(Ez egy válasz pasipárhoz01 üzenetére (2017. 07. 15. szombat 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 15. szombat 19:20

Szívesen beállnék a sor végére mikorra már rendesen bele eresztették páran a tárat
tetszik szuper.......

Nyalnám is ha lenne valahol lehetöség...
Mennyei érzés.Ettől nincs jobb.
Én kiprobálnám!
Szívesen nyalnék tisztára egy tele élvezett puncit. ***********
moderálva!

moderálva!
Szívesen èlvezem tele barátnőm finom punciját,ès annyira felizgat,ahogy csurog ki belőle,hogy utánna alaposan ki is nyalom!extázis
Nekem ma volt benne részem. A masszőrünk alaposan megmasszírozta a kedvesem, a második orgazmusa után egy kellemes hármasban volt részünk. A fiút meglovagolta majd felpucsított és én hátulrol folytattam. Hát igazán izgató és kellemes volt.

Köszönöm, Igen jól sikerült az este.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 24. hétfő 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 24. hétfő 22:49
Törölt felhasználó (1241192)

Nekem ma volt benne részem. A masszőrünk alaposan megmasszírozta a kedvesem, a második orgazmusa után egy kellemes hármasban volt részünk. A fiút meglovagolta majd felpucsított és én hátulrol folytattam. Hát igazán izgató és kellemes volt.

Én! De nagyon....
Nagyon jó lenne de nincs rá lehetőség
Egyszer kipróbálnám , milyen .
Nagyon kellemes,izgi és persze csúszós is.én ki is szoktam nyalni "más után"