Én is szeretném kipróbálni de sajnos még nem találtam olyan párt akkikel ez ki lehetne próbálni!
Nagyon izgat ha a párnál a Hölgy pinájába élvezek!Te meg utánam dug meg a gecis pináját,közben engem meg szopj tisztára!
Csatlakozom az elöttem szólókhoz! Fantasztikus érzés!!
Én inkább dugni szetetem, nyalni max a sajátoméval töltve de betenni a jó gecis punciba a farkam az a legizgatóbb, mindennek a csúcsa!
A végén persze én is élvezek bele egy adagot, hogy jobb legyen a koktél!!
Vgay kettőt...

Miért kavarna vihart?
Van akinek ez normális és van aki nem érti úgysem, hogy mi jó benne. Nekem peldául a feleségemet IS(!) nagyon izgatja, ha úgy nyalom ki, vagy dugjuk, hogy előtte tele élveztem a punciját. Akinek meg ez sok... -hát így járt.
(Ez egy válasz tobbesminosegien üzenetére (2017. 06. 06. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 06. kedd 11:13

Sziasztok!
Hozzászólásom nem tudom vihart kavar- e, de őszinte lesz, talán furcsa...
Full hetero vagyok, de a biket, homokat, lezbiket sem ítélem el!
Spermás puncit nyalni...
Imádom, full hetero létemre! Hiába a sperma férfiből jött, én már a punciról, punciból kapom, vele köt össze...
És veszettül izgat!
Spermás puncit nyalni...
Imádom, full hetero létemre! Hiába a sperma férfiből jött, én már a punciról, punciból kapom, vele köt össze...
És veszettül izgat!
Sziasztok!
Spermás puncit nyalni...
És veszettül izgat!
Spermás puncit nyalni...
És veszettül izgat!
napközbeni szabadidőmben teletölteném a nejed, miközben elélveztetném....szívesen élvezettel. Izgat a folytatás tudata...
(Ez egy válasz dugható feleség üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 22:36

Szia ..Laci vagyok.Mi is azért regisztráltunk mert imádok gecis puncit nyalni..Isteni érzés kinyalni másokét abból a nőből akit szeretek.Természetesen hetero vagyok és férfit még soha nem szoptam.Hidd el vagyunk páran akik ezt nagyon szeretjük....Szép estét.
Töltsetek fel fényképeket... vagy videót. Szerintem sokunkat érdekel.
(Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2017. 06. 06. kedd 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 06. kedd 07:27

Ez nálunk is rendszeresen megtörténik. Ha igaz, akkor ma este is széteféli és teleélvezi a kedvesem pináját egy méretes férfi. Én pedig nyalom...

Ez nálunk is rendszeresen megtörténik. Ha igaz, akkor ma este is széteféli és teleélvezi a kedvesem pináját egy méretes férfi. Én pedig nyalom...
(Ez egy válasz dugható feleség üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia ..Laci vagyok.Mi is azért regisztráltunk mert imádok gecis puncit nyalni..Isteni érzés kinyalni másokét abból a nőből akit szeretek.Természetesen hetero vagyok és férfit még soha nem szoptam.Hidd el vagyunk páran akik ezt nagyon szeretjük....Szép estét.
Én imádom mikor párom megtöltött puncijába dugom vissza a farkam, ám hogy kinyaljam, az engem se vonz. Ettől függetlenül nem ítélek el senkit akinek az bejön. Az állatvilágban is megvannak ezek a "szokások". Ha jól emlékszem, ez arra szolgál, hogy a hímek úgymond "versenyeztetik" a spermájukat. Nyilván valahol mindenki a saját magvait akarja elszórni, amit különböző trükkel segítenek. Az se véletlen, hogy a nők ezt imádják. Tessék csak utána olvasni ezeknek. Nagyon sok szexuális vágy élvezet (több pasi egy nő, vagy nő mással dugatása) megmagyarázható ezekkel, mert akármit gondol magáról az ember, akkor is csak "egy állat".
Így, ahogy mondod! Csak egyet érteni tudok veled!

(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 21:18
Törölt felhasználó (1413112)

Nem osztom másoknak! Szexuális kultúrám szerintem max hetero, amit irigyelnél!
De már sokkal korábban azt mondtad nem folytatod tovább a vitát!
De már sokkal korábban azt mondtad nem folytatod tovább a vitát!
Nem osztom másoknak! Szexuális kultúrám szerintem max hetero, amit irigyelnél!
De már sokkal korábban azt mondtad nem folytatod tovább a vitát! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 21:07
De már sokkal korábban azt mondtad nem folytatod tovább a vitát! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)

Dehogy vetlek meg!
Csak úgy osztod itt az észt mindenkinek, mint ha volna szexuális kultúrád, pedig a szomorú valóság az az, hogy egyenlő a nullával az írásaid alapján.
Szeretsz tele élvezett puncit dugni? Nem. Mégis te becsmérelsz másokat, mert szeretnek. Ez nem helyes.
A provokációdnak nem ülök fel. További szép napot,estét neked!
Csak úgy osztod itt az észt mindenkinek, mint ha volna szexuális kultúrád, pedig a szomorú valóság az az, hogy egyenlő a nullával az írásaid alapján.
Szeretsz tele élvezett puncit dugni? Nem. Mégis te becsmérelsz másokat, mert szeretnek. Ez nem helyes.
A provokációdnak nem ülök fel. További szép napot,estét neked!
Dehogy vetlek meg!
A provokációdnak nem ülök fel. További szép napot,estét neked! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 21:00
A provokációdnak nem ülök fel. További szép napot,estét neked! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)

És te no vagy?
És te no vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 20:03

Ne hari. de te minden vagy, csak nem férfi. Aki 41 éve alatt egyszer nyalt puncit, az minden az én szemembe, csak nem férfi.
Aki így általánosít egy fórumon, az hamar és könnyen ellenszenvet vált ki másokból.
Megérteném, ha csak annyit írnál, hogy neked ez vagy az nem tetszik. na de neked ez nem elég..... a negatív alfahím
Aki így általánosít egy fórumon, az hamar és könnyen ellenszenvet vált ki másokból.
Megérteném, ha csak annyit írnál, hogy neked ez vagy az nem tetszik. na de neked ez nem elég..... a negatív alfahím

Megvetsz mert egyszer nyaltam puncit?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 20:03

Ne hari. de te minden vagy, csak nem férfi. Aki 41 éve alatt egyszer nyalt puncit, az minden az én szemembe, csak nem férfi.

Köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 20:05

Törölt felhasználó (1069852)

Én spec,imádok házibarát lenni... ami ugye feltételez még egy pasit a "buliban" és nekem egy a fontos... a hölgyemény jól érezze magát,mert csak akkor élvezem én is igazán....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 18:37

Pasiknemtalálnak!
De a komoly és határozeotz férfi biztosan!
De a komoly és határozeotz férfi biztosan!
Én szivesen ki probálnám ha akadna jelentkezö.
Én spec,imádok házibarát lenni... ami ugye feltételez még egy pasit a "buliban" és nekem egy a fontos... a hölgyemény jól érezze magát,mert csak akkor élvezem én is igazán....