Törölt felhasználó (911565)

Én együtt éltem egy hzp.-ral,ahol a férj könyörgőt hogy rakjam teli a neje punciját.Ő utánam már tocsogott a neje.
Nekem meg a kedvencem lett ez! Izgat a tudat hogy az én nedvemtől van ez.
Nekem meg a kedvencem lett ez! Izgat a tudat hogy az én nedvemtől van ez.
Ímádnám újra átélni.
Én együtt éltem egy hzp.-ral,ahol a férj könyörgőt hogy rakjam teli a neje punciját.Ő utánam már tocsogott a neje.
Nekem meg a kedvencem lett ez! Izgat a tudat hogy az én nedvemtől van ez. (Ez egy válasz parbann part üzenetére (2017. 03. 30. csütörtök 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 30. csütörtök 07:41
Nekem meg a kedvencem lett ez! Izgat a tudat hogy az én nedvemtől van ez. (Ez egy válasz parbann part üzenetére (2017. 03. 30. csütörtök 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)

nincsis annal jobb mikor tocsog a sok gecitol a parom puncija ! foleg ha 2enn spriccelik tele egyszerre ! ehez keresunk min 18-23 faru fiukat !
Én nyalnám, dugnám a teleélvezett puncit

Na, az még kimaradt. De kipróbálnám.
nincsis annal jobb mikor tocsog a sok gecitol a parom puncija ! foleg ha 2enn spriccelik tele egyszerre ! ehez keresunk min 18-23 faru fiukat !
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2017. 02. 10. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 10. péntek 08:45

A férjem imád második lenni. Nem hármasban csináljuk, hanem randi után, zuhanyzás nélkül megyek haza hozzá és azonnal szeretkezünk. Az orális szexet sem utasítja el, ha voltam előtte valakivel.

Kihez lehetne csatlakozni?
Én is imádom így!
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2017. 02. 10. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 10. péntek 08:45

A férjem imád második lenni. Nem hármasban csináljuk, hanem randi után, zuhanyzás nélkül megyek haza hozzá és azonnal szeretkezünk. Az orális szexet sem utasítja el, ha voltam előtte valakivel.

Imádom kinyalni is!
Sajnos nekem nem volt ilyesmiben még részem de nagyon szoívesennkiprobálmám milyen egy teleélvezett puncit dugni vagy tele élvezni egy puncit hogy utánna megdugják!
De szívesen lennék ma délelött akár első akár második, de ha többedik az sem lenne gond!
Szívesen benne lennék ilyenben,
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 05. hétfő 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 05. hétfő 16:18
Törölt felhasználó (974612)

en is szeretem,foleg ha mas lovi tele a nejem
Én is kedvelem, amikor megtölthetetk egy feleséget, és utána a spermától tocsogó puncijába merül el a férj..
Imàdom ha telelövik a nejem,szeretek második lenni és érezni a tocsogó puncit
ez igazán izgi
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2017. 01. 27. péntek 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)

nalu
nk kotelezo be spriccelni mert a parom ugy szeret bennemlenni !!!
nk kotelezo be spriccelni mert a parom ugy szeret bennemlenni !!!
Fincsi is az