én imádom...
Nagyon nagy élmény, ha egy pár bevesz harmadiknak, és egymás után élvezhetünk a punciba! Vagy esetleg egyszerre!
Nagyon izgat ha a párnál a Hölgy pinájába élvezek!Te meg utánam dug meg a gecis pináját,közben engem meg szopj tisztára!
Nagyon kellemes élmény!
jó dolog a töltött puncit dugni, de nyalni még jobb

Régen egy házibuliban történt... Csontig kinyaltam majd szétdugtam egy teleélvezett puncit. Csak utólag tudtam meg, hogy közvetlenül előttem lőtték tele. Akkor hirtelen bizarrnak tűnt, de belegondolva nem volt rossz. Azóta nem volt benne részem, de alkalom adtán benne lennék...
Én kinyalni szeretem a teleélvezett puncit

Engem meg az izgat ha én gecizhetem össze a feleség pináját!
Mosonmagyaróvár és környékén szívesen dugnák s nyalnák tele rakoot popot s puncit.
Kecskeméti teleélvezett puncit nyalnák dugnák
Szertnenk mais ?
Mi szeretjuk nagyonn !
Hello! Már ahogy írod elkezdtem felállni
jó élmény lehet nekem még nem volt részem sajna benne :/
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 05. szombat 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 05. szombat 10:16

Törölt felhasználó (427089)

Örülök, hogy nem csak én vagyok vele úgy, hogy egy kellően előkészített punciba is szeret behatolni. Az egyik legjobb és legemlékezetesebb dugásom az volt, amikor a Kedvesemet egy nagyfarkú fiú kefélte vadul,és egyszerre élveztek el. Én folytattam szinte azonnal ahogy kihúzta a farkát, hogy betegyem az enyémet. Látva a kitárulkozó és vörösen izzó punciból kifolyó fehér nedvet, azt hittem, hogy szétdurranok. Annyira kitágult és síkos volt a feleségem puncija, hogy semmit sem szorított, de abban a forró barlangba elég volt kettőt löknöm, hogy eldurranjak és olyan mennyiséget pumpáljak bele, amit ritkán szoktam. A legnagyobb élmény az volt, hogy szinte azonnal az előző orgazmusa után a drágám ismét hatalmasat élvezett velem is.
Nekem még nem volt benne részem,de remélem egyszer összejön

Hétvégén sikerült .Egy párnál jártam .Miután a férje telelőtte Nekem is sikerült..Izgalmas volt Remélem lesz még ilyenbe részem..
Örülök, hogy nem csak én vagyok vele úgy, hogy egy kellően előkészített punciba is szeret behatolni. Az egyik legjobb és legemlékezetesebb dugásom az volt, amikor a Kedvesemet egy nagyfarkú fiú kefélte vadul,és egyszerre élveztek el. Én folytattam szinte azonnal ahogy kihúzta a farkát, hogy betegyem az enyémet. Látva a kitárulkozó és vörösen izzó punciból kifolyó fehér nedvet, azt hittem, hogy szétdurranok. Annyira kitágult és síkos volt a feleségem puncija, hogy semmit sem szorított, de abban a forró barlangba elég volt kettőt löknöm, hogy eldurranjak és olyan mennyiséget pumpáljak bele, amit ritkán szoktam. A legnagyobb élmény az volt, hogy szinte azonnal az előző orgazmusa után a drágám ismét hatalmasat élvezett velem is.
Nagyon nagy élmény! Ki nem hagynám, ha újra összejönne!
Lehet róla szó. BESZÉLJÜNK!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 19. kedd 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 19. kedd 15:54
Törölt felhasználó (926804)

Velunk lenne kedvetek?
Ne félj, jutott más is, csak éppen ilyen is volt.
Folytatás: elfelejtettem megírni, hogy a munkahelyének az ablakában várta a csajszit.