Nagyon jó dugni, de nyalni is szeretem.
Imádom amikor legalább ketten kényeztetjük a drágámat. De, azt is szeretem, no persze ő is imádja, "olykor kérdezi is, hogy mikor lesz megint ilyen "amikor hárman - négyen körbe álljunk, és mindannyiunknak orálisan végig kényeztet. Majd a végeredmény a testén, pofiján, szájában landol. Amit nem nyel le, azt legalább negyed óráig magán hagyja. Izgatóan szexi.
Imádom amikor legalább ketten kényeztetjük a drágámat. De, azt is szeretem, no persze ő is imádja, "olykor kérdezi is, hogy mikor lesz megint ilyen "amikor hárman - négyen körbe álljunk, és mindannyiunknak orálisan végig kényeztet. Majd a végeredmény a testén, pofiján, szájában landol. Amit nem nyel le, azt legalább negyed óráig magán hagyja. Izgatóan szexi.

Én is szeretem! Csak ritkán jön össze!
Izgató az biztos

ki nem szeret
A legjobb,de nyalni isteni!

Nagyon szeretek de sajnos baromi nehezen jön össze..
Nagyon szeretem, de szeretem kinyalni is.

izgalmas lehet a szitu megélném azt is
Nagyon szeretem dugni, de nyalni is.
Én csak nyalni
Érzékeny téma..ha öszintén meg vallod,hogy mire vágysz,vagy hogy mi az amit,már megéltél,vagy a pároddal együtt akkor megkapjátok...felelötlenek vagytok,söt még durvább jelzőket.A tények..A nejem és én már 35 éve vagyunk együtt,gimiben akkor kezdte az elsőt,volt már futó sex kapcsolata neki és persze nekem is.Amiröl sokat beszéltünk,hogy mind kettőnknek izgató,sőt szükséges neki a teljes orgazmushoz,hogy a pinájába érezze az ondót,ez nélkül soha nem tudott hüvelyben elélvezzni.Ami még "pervije"a férfi többes,és inkább a korosabb pasik akik izgatják.A kapcsolatunk elején elmondhatatlanul ezeket,és hogy már akkor volt két 50-es családos pasi akik barátok,és hol kettesben,de sokszor hármasban élvezzkedtek.Eleinte,kb még három hónapig eljárt velük heti 1-2 alkalommal.Mindig csapzottan,de kielégülten,és vidáman hozták haza.Én ilyenkor alig vártam,hogy megszagoljam a pináját,és érezzem a geci szagát.Imadtam így nyalni és persze kefélni is.Egyszer szóba került,hogy vagyok én neki,és hogy nem zavar a kapcsolatuk.Ezt követöen nálunk történtek a randik.A résztvevők száma néha több volt mint 3 ,mert hol az egyik vagy a másik hozta el Az ismerősét.Többségben voltak azok a péntek vagy szombat esték amikor 3 vagy akár 4 plusz pasi is jött hozzánk.Évekig működött így,aztán láttuk,hogy divatba jött a dogging...Elkezdte érdekelni,hogy nyilvánosan,idegenek előtt mutogassa magát állják körbe és spricceljenek a testére,vagy akinek engedte az megdughatta.Hosszú évekig jártunk,a népligetbe,a hajógyári,vagy a XIII.ker-be a dunapartra amik akkor bejáratot helyek voltak.Akkor és most is imádom a használt,gecis pináját nyalni és baszni.
imádom már párszor sikerült.
Nagyon szeretem a teleélvezett puncit dugni, de nyalni is szeretem.
A sperma a legjobb síkosító! Plusz nem elhanyagolható az a mocskos érzés sem amikor tudod, hogy a punciba amibe épp készülsz belehatolni más pasi vagy pasik ürítették bele elotted a spermájukat! Tobbet nem is mondanék erről, mert attól is felállt, hogy leírtam!

Ez nagyon izgatóan hangzik!
(Ez egy válasz PetraRobi üzenetére (2022. 09. 26. hétfő 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 26. hétfő 14:39

Én és Petra is szeretjük. Van bejáratott házibarátunk aki rendszeresen megtölti
Van hogy elengedem hozzá és úgy jön haza, hogy csak felveszi a bugyit gyorsan, mikor megjön még tocsog a puncija.
De a legjobb természetesen az amikor előttem csinálják, a házibarát rendesen kitágítja nekem (20/6) és teleélvezi, ilyenkor gyorsan még forrón betolom én is, majd rátöltök.

De a legjobb természetesen az amikor előttem csinálják, a házibarát rendesen kitágítja nekem (20/6) és teleélvezi, ilyenkor gyorsan még forrón betolom én is, majd rátöltök.