Hallottátok, hogy kifejlesztettek hiv elleni vèdöoltást? Rövid idön belül kaphatò lesz! Nem kamu, olvassatok utána!
Csodálatos is ez!Én imádom ha párnál a hölgy punciját teli tölthetem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 01. vasárnap 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 01. vasárnap 07:13
Törölt felhasználó (1244732)

A párom is (Jóméretű) imádja dugni a telelőtt,sikos puncikámat ! De sokszor még ki is nyalja az érzékeny puncikámat utánna. Imádom!
A párom is (Jóméretű) imádja dugni a telelőtt,sikos puncikámat ! De sokszor még ki is nyalja az érzékeny puncikámat utánna. Imádom!
Ezzel egyetértünk amit leírtál teljesen
Csak a végével nem
1 év alatt nem hal bele már csak azért sem mert akár évekig is élhetsz minden nagyobb gond nélkül vírus hordozóként is. De persze kisebb nagyobb tünetekkel amivel vagy foglalkozik valaki vagy nem .... (Ez egy válasz xxlimi üzenetére (2017. 08. 21. hétfő 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 21. hétfő 08:14
Csak a végével nem
1 év alatt nem hal bele már csak azért sem mert akár évekig is élhetsz minden nagyobb gond nélkül vírus hordozóként is. De persze kisebb nagyobb tünetekkel amivel vagy foglalkozik valaki vagy nem .... (Ez egy válasz xxlimi üzenetére (2017. 08. 21. hétfő 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Ajaj! Ez a vágy engem is nagyon hajt, időnként szoktunk partizni is az asszonnyal, de gumi nélkül soha nem engednénk hogy piszkálja a puncit, bármennyire régen ismerjük is a kant, mivel, hogy nem szeretnénk még egy gombás betegséget sem összeszedni, nem is beszélve az egész további életünkre kiható komoly bajtól. Pedig kis aranyos farkam én is szívesen belenyomnám egy gecitől csatakos punciba!
(Egy kedves idős férfi ismerősöm egy valahol Zsóri környékén "dolgozó" nem idén barnult bevállalós csajtól kapta a HIV vírust, és alig egy évre rá el is temettük szegényt.) - és még pluszban fizetett is a halálért!
(Egy kedves idős férfi ismerősöm egy valahol Zsóri környékén "dolgozó" nem idén barnult bevállalós csajtól kapta a HIV vírust, és alig egy évre rá el is temettük szegényt.) - és még pluszban fizetett is a halálért!
Éppen írni akartam, de megelőztél... ez az egész inkább csak mentálisan izgató.
Amikor barátommal kettesben szeretkeztünk egy lánnyal, felváltva, keféltük, nyaltuk őt, aztán amikor a haverom elélvezett a lányban, nekem nagyon izgalmas volt, ahogy a csaj hanyatt fekszik és a lába között már csordogálni kezdett a spricc.
Rögtön betettem én is és... nagy semmi... olyan volt, mintha egy langyos pohár vízben lengettem volna a farkam.
Semmit sem lehetett érezni, túl csúszós volt és teljesen tág a puncija. Kicsit megtörölgettem a csajt, hogy érezzem legalább a punciját. Aztán úgy dugtam tovább és bemagyaráztam magamnak, hogy a nedvesség amit éreztem az ágyékunkon és a hasamon még mindig a haverom spermája (ez akár igaz is lehetett) és nagyon izgató volt.
(Ez egy válasz kivancsisag8926 üzenetére (2017. 09. 03. vasárnap 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 03. vasárnap 12:10

Amikor barátommal kettesben szeretkeztünk egy lánnyal, felváltva, keféltük, nyaltuk őt, aztán amikor a haverom elélvezett a lányban, nekem nagyon izgalmas volt, ahogy a csaj hanyatt fekszik és a lába között már csordogálni kezdett a spricc.

Rögtön betettem én is és... nagy semmi... olyan volt, mintha egy langyos pohár vízben lengettem volna a farkam.

Tegnap volt benne részem. Saját magam után. Kis szünet után indult a második kör. De akkor már kezdett kifolyni a cucc. Annyira ki volt még tágulva a puncija az első kör hatása miatt,hogy amikor elkezdtem a másodikat szinte nem is éreztem hogy benne van a farkam. Annyira tág és extrán síkosított volt. Szerintem más után izgatóbb lenne. Azért a második kör csak nem annyira felfűtött már...
Én élvezés után nem szoktam kiszállni hanem folytatom tovább. Így szinte mindig tele élvezett puncit dugok. Nyalni is szeretem de mas után még nem próbáltam. Biztos az is jó lehet.
Ebben igazad van....
(Ez egy válasz kivancsisag8926 üzenetére (2017. 09. 03. vasárnap 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 03. vasárnap 12:10

Tegnap volt benne részem. Saját magam után. Kis szünet után indult a második kör. De akkor már kezdett kifolyni a cucc. Annyira ki volt még tágulva a puncija az első kör hatása miatt,hogy amikor elkezdtem a másodikat szinte nem is éreztem hogy benne van a farkam. Annyira tág és extrán síkosított volt. Szerintem más után izgatóbb lenne. Azért a második kör csak nem annyira felfűtött már...
Szerintem azért lehet találni megbízható embert ilyenre, nem kell annyira túlparázni a dolgot! Gondolom az összes eddigi parteredtől sem kértél nemibetegség vizsgálatot. Ha nem váltogatod rendszeresen hanem egy jól bejáratott "baráttal" csináljátok szerintem nagyon minimális a kockázat. Mi is csináltuk régi párommal évekig két sráccal is akiket jól ismertünk és semmi gond nem volt. A lényeg, hogy átgondoltan válassz és kellő ismerettség után mehet gumi nélkűl punciba vagy bárhova.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2017. 09. 03. vasárnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 03. vasárnap 14:08

Sajna ugyanez a helyzet náluk is. Nem szabad gumi nélkül ilyesmit csinálni .Pedig néha jól esne,de az egészség fontosabb. Volt több évig "barátunk" akiben megbíztunk,de még vele sem fordult elő.
Sajna ugyanez a helyzet náluk is. Nem szabad gumi nélkül ilyesmit csinálni .Pedig néha jól esne,de az egészség fontosabb. Volt több évig "barátunk" akiben megbíztunk,de még vele sem fordult elő.
(Ez egy válasz xxlimi üzenetére (2017. 08. 21. hétfő 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Ajaj! Ez a vágy engem is nagyon hajt, időnként szoktunk partizni is az asszonnyal, de gumi nélkül soha nem engednénk hogy piszkálja a puncit, bármennyire régen ismerjük is a kant, mivel, hogy nem szeretnénk még egy gombás betegséget sem összeszedni, nem is beszélve az egész további életünkre kiható komoly bajtól. Pedig kis aranyos farkam én is szívesen belenyomnám egy gecitől csatakos punciba!
Ha gecitől csatakos puncit szeretnél dugni, tele élvezés után kis pihi és ha újra akcióba lendülsz ugyan azt a hatást éred el mintha más élvezte volna tele, tapasztalat
(Ez egy válasz xxlimi üzenetére (2017. 08. 21. hétfő 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt Én is imádom és végig is szoktam nézni amikor a nedűm kinyalják.....
(Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2017. 08. 16. szerda 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 16. szerda 07:25

Nekem főleg abban van részme, hogy amikor a kedvesemet feltölti egy méretes farkú úr, akkor kinyalhatom belőle. Különleges érzés. Sokszor még a pasi is végignézi.
Jó dolog lehet mindhármótok részéről
(Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2017. 08. 16. szerda 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 16. szerda 07:25

Nekem főleg abban van részme, hogy amikor a kedvesemet feltölti egy méretes farkú úr, akkor kinyalhatom belőle. Különleges érzés. Sokszor még a pasi is végignézi.
Imádom amikor a zacsimon csorog az egyveleg.Fel is habosodik közben.Sajnos ritka élvezet.
Hát ez igazán érdekes egy téma
Nekünk is volt már benne részünk egyszer kétszer tetszik is mindenkinek
De úgy látjuk sokakat foglalkoztat és izgat ez a dolog,persze érthető is,sok sikert mindenkinek

Nekünk is volt már benne részünk egyszer kétszer tetszik is mindenkinek

De úgy látjuk sokakat foglalkoztat és izgat ez a dolog,persze érthető is,sok sikert mindenkinek

Az is jó ha egyszerre ketten egy punciban, de én akkor is azt imádomha a pár punciját tele tölthetem és tudom utánam a párja is jól tele rakja..... Nekem ez a legizgibbb.... Főleg ha a pasi még ki is nyalja a két adagott...
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2017. 08. 07. hétfő 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 07. hétfő 08:18

A legjobb, ha egszerre ketten élvezünk bel! Sajna még csak egyszer volt ilyen élményem, de az nagyon kellemes volt mind a hármunknak!
Robin Baker: Spermaháború
A legjobb, ha egszerre ketten élvezünk bel! Sajna még csak egyszer volt ilyen élményem, de az nagyon kellemes volt mind a hármunknak!