Sziasztok!
A párommal tobb alkalommal is szeretkeztünk úgy,hogy a puncijába spricceltem,majd egy kis pihenő, és újbóli szeretkezés,spriccelès a punciba.S nem egy alkalommal ilyenkor még nyalom is a spermával s a nedveivel zamatos pináját.Először kicsit "tiltakozott",de ahogy finoman nyaltam,egyre jobban tekerte a csípőjét,s élvezte,ahogy nyalom.Egyre szaporábban kezdte venni a levegőt,nagyokat sóhajtott.Ilyenkor szoktam az ujjam becsusszantani a pinájába,a "g" pontot izgatva.Hatalamas élvezés kozepette,szinte spriccel a számba.Őrülten izgato tud lenni,ahogy a finom nedűt érzem az ajkaimon.
Nemegyszer ráül a számra,ugy nyalom,s ahogy elèlvez, már már szinte spriccel az ajkaim közè,olyan orgazmusa van.S èn csak élvezem,ahogy csorog a nedű az ajkamra,az arcomra.
Gyönyörű, tüzes termèsztes vörös a punciszőrzete,fazonra nyírva,hamvas rózsaszín kisajkakkal.
A párommal tobb alkalommal is szeretkeztünk úgy,hogy a puncijába spricceltem,majd egy kis pihenő, és újbóli szeretkezés,spriccelès a punciba.S nem egy alkalommal ilyenkor még nyalom is a spermával s a nedveivel zamatos pináját.Először kicsit "tiltakozott",de ahogy finoman nyaltam,egyre jobban tekerte a csípőjét,s élvezte,ahogy nyalom.Egyre szaporábban kezdte venni a levegőt,nagyokat sóhajtott.Ilyenkor szoktam az ujjam becsusszantani a pinájába,a "g" pontot izgatva.Hatalamas élvezés kozepette,szinte spriccel a számba.Őrülten izgato tud lenni,ahogy a finom nedűt érzem az ajkaimon.
Nemegyszer ráül a számra,ugy nyalom,s ahogy elèlvez, már már szinte spriccel az ajkaim közè,olyan orgazmusa van.S èn csak élvezem,ahogy csorog a nedű az ajkamra,az arcomra.
Gyönyörű, tüzes termèsztes vörös a punciszőrzete,fazonra nyírva,hamvas rózsaszín kisajkakkal.
Megvan a tökéletes videó a téma címével kapcsolatban!!
Ezt mindenképp nézzétek meg!
::::::::::::::: ( idegen oldalakat, nem linkelünk be
)

::::::::::::::: ( idegen oldalakat, nem linkelünk be

Imadom ugy dugni a parom, hogy mar elotte teleelveztek. Szerintem baromi jo erzes es izgato maga a tudat. Mondjuk en szeretem nem csak a puncijat dugni igy de a feneket is.
Jutalékot kapsz? Ez itt nem a reklám helye.
(Ez egy válasz Bernard01 üzenetére (2018. 08. 06. hétfő 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 06. hétfő 15:22

Nem rossz dolog egy okos, érzékeny impotens pasi lelki szemétládájának lenni. Sokféle tapasztalat és nulla rizikó. Ráadásul rengeteg dologban számíthatunk egymásra,
de ha minden rossz, itt van. ::::::::::: Idegen oldalakat nem linkelünk

Nem rossz dolog egy okos, érzékeny impotens pasi lelki szemétládájának lenni. Sokféle tapasztalat és nulla rizikó. Ráadásul rengeteg dologban számíthatunk egymásra,

szia, mi a fantáziád?
(Ez egy válasz HenZol üzenetére (2018. 06. 20. szerda 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 20. szerda 11:40

Én szeretem ha élvezés után folytatódik , fantáziámról nem is beszélek : )
Nagyon szuper de ritkán van lehetőség
Szia!
Ez esetben csakis a tablettás vagy injekciós módszer jöhet szóba, máshogy nem lehet. (Ez egy válasz karendi üzenetére (2018. 08. 04. szombat 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 04. szombat 10:03
Ez esetben csakis a tablettás vagy injekciós módszer jöhet szóba, máshogy nem lehet. (Ez egy válasz karendi üzenetére (2018. 08. 04. szombat 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, nagyon szeretnék én is más által teleélvezett puncit dugni.
Aki már próbálta leírnátok, ti milyen módszerrel védekeztek a nem kívánt terhesség ellen?
Aki már próbálta leírnátok, ti milyen módszerrel védekeztek a nem kívánt terhesség ellen?
Sziasztok, nagyon szeretnék én is más által teleélvezett puncit dugni.
sajnos ilyenre nem lehet párt találni...
Bizsergető, kellemes érzés úgy dugni a nejem punciját, hogy előtte már valaki teleélvezte. Szinte remegek a kéjtől, ha úgy jön haza, hogy már tele van töltve. Azonnal megkapja tőlem a rátöltést. Az is szuper, ha a barátjával ketten rakjuk tele.Igaz ez csak két férfinek adatik meg, akikkel hosszú-hosszú évek óta szoros kapcsolatban vagyunk. Másoknak kizárólag gumival.
Én imádom és újra kipróbálnám!!!
Szívesen kipróbálnám ha lenne rá lehetőségem!
Nagyon izgató dolog. Ilyen esetekben is bírtam sokáig, hamar telelőttem...
Szép a puncid Tina! Pussz!
nagyon szuper mikor tocsog a punci kinyalni mégjobb
Nagyon ott van! Még jobb ha hozzánk szálnak be és nem fordíatva. Miután egy vagy két srác élvezett a csajom puncijába és úgy kapom vissza utána szétkefélve, szétélvezve... nem mindennapi na!
Még mielött jönne a kontra másoktól nem keresek senkit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 06. péntek 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 06. péntek 13:01

Még mielött jönne a kontra másoktól nem keresek senkit!

Törölt felhasználó (1046162)

Sziasztok én is kipróbálnom ezt a dolgot egy párral nagyon izgat ez a dolog, kinek volt már benne része?
Sziasztok én is kipróbálnom ezt a dolgot egy párral nagyon izgat ez a dolog, kinek volt már benne része?
Én is imádom teli tölteni más feleségét!Olyan izgató a tudat hogy a férj az én gecimben dugja a nőjét!
De az hogy közben meg tisztára szopja a farkamat ......ohhhhhh!
De az hogy közben meg tisztára szopja a farkamat ......ohhhhhh!
én is szeretem ugy kefélni miután beleélveztek
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 01. vasárnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 01. vasárnap 14:28
Törölt felhasználó (3662552)

Én nyalni szeretem, ha előttem jól tele élvezték