Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

Az eddigi hozzászólások

... 21 22 23 24 25 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#670   2018. 09. 30. vasárnap 01:37
X Törölt felhasználó (2292052)
Mint már itt beszámoltam róla régi barátunkkal próbáltuk, hogy párom teleélvezett punciját utána megdugtam.
Ez sajnos tavaly májusban volt. Utána szakítás a sráccal különböző okok miatt. Azóta a párom válogatóssága miatt semmi. Tegnap estig. De sajna ez egy estében maradt. Kollégám családos ember 3 gyerekkel. Páromnak bejött, de sosem gondolt róla ilyen téren mert család neki szent és a párja borzalmasan féltékeny minthogy belemenjen párcserébe. De a céges bulikra évente elengedi egyszer. Nos este Barbiban(szórakozóhely) voltunk beittunk és arról beszéltünk mennyire megdugnánk egymás feleségét. Én mondtam az asszonyt rá is tudnám venni de csak akkor ha te is a tiedet. Erre mondta, hogy azt nem lehet. Mert nem olyan. Nem voltunk sokáig csak éjfélig, kevesen voltak és fiatalok. TAxival hazáig és behívtam még egy kis pálinkára. Gyereke már aludtak az emeleten. Párom felkelt és lejött hozzánk. Zoli annyira be volt indulva, hogy elkezdte dicsérni ami páromnak tetszett is. De láttam rajta, hogy nem fogja magát engedni. Közbe kellett avatkoznom mert menni akart aludni és minket meg lebaszott, hogy nem szégyeljük magunkat küldjem Zolit hazafele a családjához stb. De mikor megindult fel elkaptam hátulról és elmarkoltam a melleit és a másik kezem a puncijához nyúlt egyből. Nagyon mérges lett és majdnem pofon vágott. De mielőtt megtörténhetett volna Zoli elébe állt és erőszakkal lesmárolta, amit a párom nem tudott hárítani mivel hátulról fogtam Zoli meg elölről karolta. Kiabálni nem mert nehogy a gyerekek felébredjenek. Aztán érezte, hogy nem szabadul és hát persze a szitu izgalmas volt meg Zoli csókja is. Engedett a nyomásnak és szeretkezett velünk egyet. Zoli élvezett el hamarabb és párom végig azt lihegte ismét neki is - mint a régi barátunknak - élvezd tele a puncimat. Erre a szavakra én is majdnem elélveztem de megvártam Zolit és az ő nedvével kevertem az enyém. Eszméletlen jó volt. Nem hittem volna, hogy legjobb kollégám előtt így elengedem magam. Hazament. Ma párommal végigbeszéltük, hogy mennyire hülyék voltunk és hogy többet nem történhet meg. A párja előtt égne. Hála , hogy nem járunk össze. Ma Zoli eljött nálunk és vele is megbeszéltük míg párját nem tudja rávenni addig mintha meg se történt volna. Hétfőn a munkahelyen vigyoroghatunk majd egymásra.
#669   2018. 09. 29. szombat 13:42
colamatyi colamatyi
nagyon szuper de ritkán van lehetőség
#668   2018. 09. 29. szombat 13:35
X Törölt felhasználó (912190)
Adtam már fel hirdetédt de semmi
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 29. szombat 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808465)
2018. 09. 29. szombat 13:23
Sztem meg egyszerű! Meg kell hírdetni, keresni a hasonló témáju adatlapokat és nyitott szemmel járni. Nekem is sikerűlt már nem 1X! smile
#667   2018. 09. 29. szombat 13:23
X Törölt felhasználó (808465)
Sztem meg egyszerű! Meg kell hírdetni, keresni a hasonló témáju adatlapokat és nyitott szemmel járni. Nekem is sikerűlt már nem 1X! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 29. szombat 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (912190)
2018. 09. 29. szombat 11:36
Én régota szeretnék de ilyen párt,házaspárt lehetetlen találni.
#666   2018. 09. 29. szombat 11:36
X Törölt felhasználó (912190)
Én régota szeretnék de ilyen párt,házaspárt lehetetlen találni.
#665   2018. 09. 29. szombat 08:20
X Törölt felhasználó (413213)
Én gyakran csinálom mert amikor beleélvezek nem szállok ki hanem dugom tovább. Jó érzés.
#664   2018. 09. 10. hétfő 21:58
X Törölt felhasználó (3925002)
Én szetetek
#663   2018. 09. 10. hétfő 21:38
X Törölt felhasználó (3878902)
Én együtt éltem egy olyan hzp.-al,ahol naponta teli kellett lőni a feleség punciját!Ahogy én kihúztam,a férj azonnal elkezdte dugni a nejét!Fantasztikus élmény volt!Sajnos külföldre mentek végleg!
#662   2018. 09. 09. vasárnap 23:54
X Törölt felhasználó (3715492)
Az elso hozzaszolasodbol nem volt teljesen tiszta mit nem ertesz. Legegyszerubben azt tudnam mondani: izlesek es pofonok kulonbozoek. Szamomra peldaul a szimpla parcsere nem vonzo. Kiprobaltam, nem erdekel, tul szimpla. Azonos kategoria azzal, amikor tobb par szexel egy legterben. Nem megvetendo, de szimpla.
Azt, hogy ki miert ir mit, tobb oka lehet. Talan egy dolgot kiprobalt, most kiprobalna mast. Vagy uj partnert keres. Esetleg eppen nem tortenik semmi es hianypotlasent.
Azt en sem ertem mi a jo benne ha az asszony elmegy egyedul, de ellenemre sincs. Ha neki jol esik, menjen. Az egyik oldal ahogyan te latod, hogy a ferj alarendelt, de ez nem feltetlenul igaz. Erosithet is egy kapcsolatot, hiszen a ferj teljes szabadsagot ad a felesegnek. Csak kevesen kepesek ezt megtenni, legtobb ferjben felul kerekedik a feltekenyseg es a birtoklasi vagy.
Ait viszont fontosnak tartok megjegyezni, hogy intimitasrol nincs szo ilyenkor. A tobbes az csakis szexrol szol, allati osztonokrol.
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2018. 09. 09. vasárnap 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 09. vasárnap 23:30
Mindenki álláspontját tiszteletben tartom, és semmi kivetnivalót nem találok semmiben. De. A Párcsere az lehet kicsit intim is, és ha össze jön, és állandósul, egy stabil párral, meg lehet valósítani a gumi nélküli együt létet, természetsen benn élvezéssel, és biztos, hogy feldobja a dolgot, amint a csere után vissza cserélünk. És a nejünk puncija tele van, a másik férj ondójával.
Rengeteg lehetőség van, és egy házasságot nagyon fel tud dobni, ha látja a nejét mással, közben ő is élvez.
És nekem az a gyanúm, a legtöbb ilyen " Tele Élvezett Punci dugása" pontosan ilyen keretek között valósul meg.
Ám, az ilyen párcserékben résztvevők, nem sokan fogják ide kiírni a dolgaikat, mert ha működik minek? Másrészt ha valaki rászánja az időt, és elolvassa a kommenteket, rájön, hogy a legtöbb inkább vágyállom. Azt pedig már sehogy nem értem, mi élvezet van abban, hogy valaki felesége csak úgy el megy máshová dugni, ő meg várja haza. Ez valahogy nagyon nem egyenjogúságra vall a házasságon belül.
Mert ha már ilyet csinálunk, négyesben vagy hármasban, minimum én is szeretnék ott lenni, mivel a házasság azért házasság, hogy mindent együtt csinálunk. Még ezt is, és akkor ez nem megcsalás, míg a külön dugás az akárhogy is van, de nagyrészt magán hordozza a megcsalás kritériumát.
Bocsánat, hogy nem teljesen a témához szóltam hozzá, és eltértem a szűken vett témától.
#661   2018. 09. 09. vasárnap 23:30
somkesz somkesz
Mindenki álláspontját tiszteletben tartom, és semmi kivetnivalót nem találok semmiben. De. A Párcsere az lehet kicsit intim is, és ha össze jön, és állandósul, egy stabil párral, meg lehet valósítani a gumi nélküli együt létet, természetsen benn élvezéssel, és biztos, hogy feldobja a dolgot, amint a csere után vissza cserélünk. És a nejünk puncija tele van, a másik férj ondójával.
Rengeteg lehetőség van, és egy házasságot nagyon fel tud dobni, ha látja a nejét mással, közben ő is élvez.
És nekem az a gyanúm, a legtöbb ilyen " Tele Élvezett Punci dugása" pontosan ilyen keretek között valósul meg.
Ám, az ilyen párcserékben résztvevők, nem sokan fogják ide kiírni a dolgaikat, mert ha működik minek? Másrészt ha valaki rászánja az időt, és elolvassa a kommenteket, rájön, hogy a legtöbb inkább vágyállom. Azt pedig már sehogy nem értem, mi élvezet van abban, hogy valaki felesége csak úgy el megy máshová dugni, ő meg várja haza. Ez valahogy nagyon nem egyenjogúságra vall a házasságon belül.
Mert ha már ilyet csinálunk, négyesben vagy hármasban, minimum én is szeretnék ott lenni, mivel a házasság azért házasság, hogy mindent együtt csinálunk. Még ezt is, és akkor ez nem megcsalás, míg a külön dugás az akárhogy is van, de nagyrészt magán hordozza a megcsalás kritériumát.
Bocsánat, hogy nem teljesen a témához szóltam hozzá, és eltértem a szűken vett témától.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 08. szombat 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)
2018. 09. 08. szombat 16:47
A tobb ferfi egy no felallasban a ferfi is "jol jar". Sot, akkor jar igazan jol.
A parcsereben gyakorlatilag semmi extra sincs. Masik punci. Es? Volt a feleseg elott is masik. Egy ket ferfi egy no felallasnal viszont az uj lehetosegek tarhaza szinte kimerithetetlen. Egy halom olyan dolgot lehet kiprobalni, ami 1v1 ben nem lehetseges.
#660   2018. 09. 09. vasárnap 09:19
szexpartnert szexpartnert VIP
Szerintem ha meg van a három igen, akkor mindenki egy hatalmas élménnyel gazdagodik! De az igazi úgy ha rendszeres hármas alakúl ki! Akkor abszolút nem gond, ha egymás után, vagy akár egyszerre élveznek, és a már kellően felizgatott, netán elélvezett, tele élvezett punci igen is nagyon izgató! Persze csak addig a pontig, míg ez a hölgynek örömet okoz! De tapasztalatom alapján, mondhatóm, hogy egy éhes hölgy, lazán le tud rendezni két pasit! Arról már nem is beszélek, hogy mekkorát tud úgy élvezni egy hölgy, ha nyalják a punciát, miközbe egy farok éppen tölti!
#659   2018. 09. 08. szombat 16:47
X Törölt felhasználó (3715492)
A tobb ferfi egy no felallasban a ferfi is "jol jar". Sot, akkor jar igazan jol.
A parcsereben gyakorlatilag semmi extra sincs. Masik punci. Es? Volt a feleseg elott is masik. Egy ket ferfi egy no felallasnal viszont az uj lehetosegek tarhaza szinte kimerithetetlen. Egy halom olyan dolgot lehet kiprobalni, ami 1v1 ben nem lehetseges.
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2018. 09. 06. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 06. csütörtök 09:01
Ennek, és a legtöbb hozzászólásnak, olyan, "vágyállom" stílusa van.
Valószínű akik igazán csinálják, négyesbe inkább, mint hármasban, azok nem igen kötik mások orrára.
Mert amúgy meg, ha a férj szempontjából nézzük a dolgot, ha már bele megy ilyesmibe, az lenne a normális, ha ő is jól jár, vagy is ő is megkapja a másik felségét.
#658   2018. 09. 08. szombat 15:15
Imola92 Imola92
Én a finom kényezetést szeretem utána wink
#657   2018. 09. 08. szombat 07:19
Sajnos egy jó ideje ez tényleg csak vágyálom de volt olyan párom akivel ez heti szinten működött és mondhatom ez a legizgatóbb szexuális élmény ami létezik. Legalábbis nekem! smile
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2018. 09. 06. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Valószínű akik igazán csinálják, négyesbe inkább, mint hármasban, azok nem igen kötik mások orrára.
Mert amúgy meg, ha a férj szempontjából nézzük a dolgot, ha már bele megy ilyesmibe, az lenne a normális, ha ő is jól jár, vagy is ő is megkapja a másik felségét.
#656   2018. 09. 06. csütörtök 09:40
X Törölt felhasználó (3853052)
Teljesen egyetértek veled!
#655   2018. 09. 06. csütörtök 09:01
somkesz somkesz
(Ez egy válasz VEREBETELE üzenetére (2016. 01. 19. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 19. kedd 15:14
A feleségem most hétvégén volt egy munkahelyi rendezvényen. És annyira jól sikerült Neki a buli, hogy négy srác is kényeztette. Azt mondta amikor haza jött, hogy úgy ment el a buliba, hogy talán egy sráccal fog bulizni, sogdosás, stb..., de több lett belőle. Persze mindenki örömére. Amikkor mentem érte, akkor az az izgi kép fogadott, hogy a női mosdóban a drágám épp térdelt az egyik srácot kényeztetve. Jó volt látni, ahogy más használja a kis kurvámat. Haza mentünk és kétszer én is körbe puszilgattam...stb. Nagyon imádom a drágámat. Egyszerűen isteni csaj.Finom dugott puncija, szája.....
#654   2018. 09. 04. kedd 17:47
geyza70 geyza70
Én is szívesen nyalom ki a párom puncijából a spermát. Akkoir is ha nem csak az enyém van benne hanem partiban dugunk. Isteni ahogy összekeveredik az ő élvezetének nedvével és szinte spriccelve kijön. Amikor négyesben (hatosban) vagyunk és valamelyik lány beelőz szinte féltékeny vagyok. Szerintem nincs jobb ennél.
#653   2018. 08. 15. szerda 05:01
X Törölt felhasználó (3547132)
Sziasztok!
A párommal tobb alkalommal is szeretkeztünk úgy,hogy a puncijába spricceltem,majd egy kis pihenő, és újbóli szeretkezés,spriccelès a punciba.S nem egy alkalommal ilyenkor még nyalom is a spermával s a nedveivel zamatos pináját.Először kicsit "tiltakozott",de ahogy finoman nyaltam,egyre jobban tekerte a csípőjét,s élvezte,ahogy nyalom.Egyre szaporábban kezdte venni a levegőt,nagyokat sóhajtott.Ilyenkor szoktam az ujjam becsusszantani a pinájába,a "g" pontot izgatva.Hatalamas élvezés kozepette,szinte spriccel a számba.Őrülten izgato tud lenni,ahogy a finom nedűt érzem az ajkaimon.
Nemegyszer ráül a számra,ugy nyalom,s ahogy elèlvez, már már szinte spriccel az ajkaim közè,olyan orgazmusa van.S èn csak élvezem,ahogy csorog a nedű az ajkamra,az arcomra.
Gyönyörű, tüzes termèsztes vörös a punciszőrzete,fazonra nyírva,hamvas rózsaszín kisajkakkal.
#652   2018. 08. 14. kedd 22:00
Megvan a tökéletes videó a téma címével kapcsolatban!! smile Ezt mindenképp nézzétek meg!
::::::::::::::: ( idegen oldalakat, nem linkelünk be smile )
#651   2018. 08. 07. kedd 04:26
X Törölt felhasználó (3901462)
Imadom ugy dugni a parom, hogy mar elotte teleelveztek. Szerintem baromi jo erzes es izgato maga a tudat. Mondjuk en szeretem nem csak a puncijat dugni igy de a feneket is.

... 21 22 23 24 25 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2015. 06. 21. vasárnap
Üzenetek: 1110db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 26. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!