Egészen biztosan nem az! Nekem régen többszőr is sikerűlt, még többesben is. Csak céltudatosan keresni kell a megfelelő fantáziájú embereket és fel kell kelteni a figyelmüket. Eltarthat egy kis ideig de legkevésbé sem reménytelen! Hidd el!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 19. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 19. kedd 17:03

Törölt felhasználó (912190)

Erre párt találni esélytelen.
Erre párt találni esélytelen.
Én nagyon szeret(nék)!
De sajna nem alkalmas...

....még nem írtad le elégszer. Sokkal több topicban kellene,és nem óránként...Menj biztosra,küldd 20 percenként. A partnerkeresőt még véletlenül se használjad erre a célra. Az olyan snassz dolog volna

Imàdom kinyalni belőle
Sajnos még nem sikerült teleélvezett pinát dugnom.De várom a lehetőséget.
Imádjuuuuk....
Én nagyon szeretem, többször volt benne részem.
Én már nagyon benne lennék tövig egy olyan puniban amit elöttem tocsogósra élveztek tele!

Nekem most volt hozzá szerencsém. Semmi extrát nem tapasztaltam.Párom amúgy is nagyon nedves. Barátunk bele élvezett,aztán én is. Izgalmas volt de semmi extra.
Nagyon szeretem. Az is nagyon klasz, ha egyszerre ketten élvezünk punciba.
Hát Én szeretem teleélvezni a puncit, hogy a hölgy párja utána kilefetyelhesse.... amíg a hölgy tisztára szopja a farkam.....
Én nagyon szeretném az ő spermáját a felesége puncijából.

Én nyalni szeretem a spermás fazon pinát
Én már nyaltam is
))

Nem rossz vidi de ismerek ennél sokkal jobbakat is. Ha szeretnéd küldök majd priviben jópár linket a kedvenceim közűl!

Mindenhogy jó dugni nyalni .
Az elején a Párom nem igazán értette mit szeretek ebben, de aztán elfogadta, most meg már szinte várja,h így fejezzük be a szexet. Ha nincs kedve hozzá nyúl a pzs-hez, de ha összezárja a lábait, már tudom mi következeik... Szeretem ha számba csorgatja miközben nyalom, és utána isteni csókolózni is! Direktbe a spermával ritkán szoktunk, de kinyalás után mindig vad csókolózás jön!
dugni is nagyon jó de kinyalni még jobb
Igen megtaláljátok mert pár vagytok!De szóló férfiként párt találni szinte lehetetlen!Válaszra sem méltat a párok nagybb része,akivel lehet váltani pár levelet meg szintén hamar eltűnik.Pedig nem tolakodóan bunkó alpári stílusban keresgélek én sem!Ez van.
(Ez egy válasz 55-53par üzenetére (2018. 10. 01. hétfő 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)