Azt hittük, csak nálunk működik így, de megnyugtató tudni, hogy mások is élvezik és gyakorolják ezt a "műfajt".
(Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2019. 07. 17. szerda 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 17. szerda 09:09

Ez nálunk is hajszálra így történik. Nekem valami teendőt kell találnom és akkor mehetek haza, amikor a kedvesem teletöltve vár. A saját ágyamban, mert főleg ott szereti csinálni.
Ez nálunk is hajszálra így történik. Nekem valami teendőt kell találnom és akkor mehetek haza, amikor a kedvesem teletöltve vár. A saját ágyamban, mert főleg ott szereti csinálni.
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 07. 13. szombat 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 13. szombat 12:44

Otthon kell félrelépni és a férjnek kell hazajönni! Nálunk bevált, bőven várja a jutalom.

Én szeretem akkor jól ki nyalni
Így igaz, a legjobb megoldás!
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 07. 13. szombat 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Otthon kell félrelépni és a férjnek kell hazajönni! Nálunk bevált, bőven várja a jutalom.

Igen, pl. nálunk is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 13. szombat 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 13. szombat 14:09

Törölt felhasználó (875788)

Ez természetes és nem meglepő! Jobb helyeken ez az elfogadott!
Akkor te otthon szeretkezel a hitvesi ágyban?És mikor elmegy a szerető akkor jön haza a férjed?És az ágyban várod tele spermával és nem folyik ki az nagyon jó lehet és rögtön szeretkeztek és lehet érezni a másik spermáját?Nagyon izgi

Ez természetes és nem meglepő! Jobb helyeken ez az elfogadott!
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 07. 13. szombat 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát engem is érdekel nagyon és izgat én is erre keresek megfelelő párt Győr srác vagyok akit érdekek az nyugodtan irhat!!!

Tökéletes megoldás, mondhatni: svédasztalos...

Én szeretnék egy párral lenni ugy hogy a férjel mindketten beleélveznénk a hölgybe,hosszú távon de sajnos eddig sikertelenül jártam.
(Ez egy válasz zsebóra üzenetére (2019. 07. 13. szombat 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 13. szombat 11:25

És mindig kinyalja a spermát?De én is szeretem pláne ha előttem teleélvezik de mire hazajön nem sok marad benne,hogy lehetne megoldani hogy benne maradjon?Neked mind benn marad?
És mindig kinyalja a spermát?De én is szeretem pláne ha előttem teleélvezik de mire hazajön nem sok marad benne,hogy lehetne megoldani hogy benne maradjon?Neked mind benn marad?
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 07. 13. szombat 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Pl. a férjem!

Erre keresek párt,de sajnos eddig sikertelenül.
Sziasztok nagyobb mèretü pasit keresek baràtnőmnek ha aktuàlis üzenetet irjatok
Jó lenne,folyamatosan keresünk
A legfinomabb akkor a punci !!
nagyon kívánom szuper csak ritkán van lehetőség

Ó én imádom
volt kétszer hogy előttem más élvezte tele barátnőm és csak utána jöhettem én : P