Hú! Ez nagyon izgi sztori. Irigyellek érte!
(Ez egy válasz bikiváncsi üzenetére (2019. 06. 17. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 17. hétfő 12:26

Hétvégén volt szerencsém kipróbálni.
Szerencsésnek mondhatjuk magunkat mert egy olyan pasit találtunk harmadiknak a párommal, akivel minden szempontból nagyon jó a kapcsolat, a szex pedig mindhármunknak kielégítő.
Eddig ő csak gumival élvezhetett a párom puncijába de már mindkettőnket izgatott a gondolat, hogy engedjük neki.
Nagyon örült ennek amikor közöltük vele.
Nem is szállt le rólunk, hogy hozzunk már össze egy találkát.
Nem kérettük magunkat.
Mi talán még keményebbek, a párom pedig nedvesebb volt az izgalomtól.
Amikor a srác kutyapózban beleélvezett a páromba, a drágám is hatalmasat élvezett.
Én ekkor a szájában voltam és nagyon vissza kellett fognom magam, hogy ne élvezzek a nyelvére.
Ő szerette volna, de nekem más terveim voltak...
Mikor a srác farka lekonyult, még mindig a páromban és kihúzta, hozta magával a spermája egy részét is. Nagyon izgató látvány volt.
Párom nem kis meglepetésére gyorsan mögé helyezkedtem és a feszülő makkommal visszanyomkodtam az anyagot, aztán tövig nyomtam a drágámba.
Élveztem ahogy éreztem, hogy csúszik.
Láttam a farkamon végig hogy összekente az idegen sperma. Sok élvezkedésre nem volt időm mert éreztem, hogy az izgalom miatt én is beledurranok a páromba. Elkezdtem gyorsan pumpálni. Nem sok idő kellett, amikor hallottam, hogy a drágám is hamarosan újra élvezni fog.
Ritkán fordul elő, de most egyszerre robbantunk.
A srác szerint elég hangosra és látványosra sikerült az orgazmusunk.
Amikor a párom kifáradva hanyatt feküdt, kisvártatva megindult a folyam a szétnyílt hüvelyéből.
Ez annyira felizgatott minket, hogy újra verni kezdtük és most a szájában kevertük össze a spermánkat.
Elnézést, hogy ilyen hosszan írtam le de nagyon felizgatott minket ez a dolog.
Biztos, hogy csinálunk még hasonló jókat.
Szerencsésnek mondhatjuk magunkat mert egy olyan pasit találtunk harmadiknak a párommal, akivel minden szempontból nagyon jó a kapcsolat, a szex pedig mindhármunknak kielégítő.
Eddig ő csak gumival élvezhetett a párom puncijába de már mindkettőnket izgatott a gondolat, hogy engedjük neki.
Nagyon örült ennek amikor közöltük vele.
Nem is szállt le rólunk, hogy hozzunk már össze egy találkát.
Nem kérettük magunkat.
Mi talán még keményebbek, a párom pedig nedvesebb volt az izgalomtól.
Amikor a srác kutyapózban beleélvezett a páromba, a drágám is hatalmasat élvezett.
Én ekkor a szájában voltam és nagyon vissza kellett fognom magam, hogy ne élvezzek a nyelvére.
Ő szerette volna, de nekem más terveim voltak...
Mikor a srác farka lekonyult, még mindig a páromban és kihúzta, hozta magával a spermája egy részét is. Nagyon izgató látvány volt.
Párom nem kis meglepetésére gyorsan mögé helyezkedtem és a feszülő makkommal visszanyomkodtam az anyagot, aztán tövig nyomtam a drágámba.
Élveztem ahogy éreztem, hogy csúszik.
Láttam a farkamon végig hogy összekente az idegen sperma. Sok élvezkedésre nem volt időm mert éreztem, hogy az izgalom miatt én is beledurranok a páromba. Elkezdtem gyorsan pumpálni. Nem sok idő kellett, amikor hallottam, hogy a drágám is hamarosan újra élvezni fog.
Ritkán fordul elő, de most egyszerre robbantunk.
A srác szerint elég hangosra és látványosra sikerült az orgazmusunk.
Amikor a párom kifáradva hanyatt feküdt, kisvártatva megindult a folyam a szétnyílt hüvelyéből.
Ez annyira felizgatott minket, hogy újra verni kezdtük és most a szájában kevertük össze a spermánkat.
Elnézést, hogy ilyen hosszan írtam le de nagyon felizgatott minket ez a dolog.
Biztos, hogy csinálunk még hasonló jókat.

Egyszer szívesen végignézném hogy miután teleélveztem a hölgy tagot a pár férfi tagja dugja meg utána a hölgyet
Ó én imádom
volt kétszer hogy előttem más élvezte tele barátnőm és csak utána jöhettem én : P

nagyon kívánom szuper csak ritkán van lehetőség
A legfinomabb akkor a punci !!
Jó lenne,folyamatosan keresünk
Sziasztok nagyobb mèretü pasit keresek baràtnőmnek ha aktuàlis üzenetet irjatok
Erre keresek párt,de sajnos eddig sikertelenül.
Pl. a férjem!

És mindig kinyalja a spermát?De én is szeretem pláne ha előttem teleélvezik de mire hazajön nem sok marad benne,hogy lehetne megoldani hogy benne maradjon?Neked mind benn marad?
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 07. 13. szombat 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Otthon kell félrelépni és a férjnek kell hazajönni! Nálunk bevált, bőven várja a jutalom.
(Ez egy válasz zsebóra üzenetére (2019. 07. 13. szombat 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 13. szombat 11:25

És mindig kinyalja a spermát?De én is szeretem pláne ha előttem teleélvezik de mire hazajön nem sok marad benne,hogy lehetne megoldani hogy benne maradjon?Neked mind benn marad?
Én szeretnék egy párral lenni ugy hogy a férjel mindketten beleélveznénk a hölgybe,hosszú távon de sajnos eddig sikertelenül jártam.
Tökéletes megoldás, mondhatni: svédasztalos...
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 07. 13. szombat 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 13. szombat 12:44

Otthon kell félrelépni és a férjnek kell hazajönni! Nálunk bevált, bőven várja a jutalom.

Hát engem is érdekel nagyon és izgat én is erre keresek megfelelő párt Győr srác vagyok akit érdekek az nyugodtan irhat!!!

Ez természetes és nem meglepő! Jobb helyeken ez az elfogadott!
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 07. 13. szombat 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor te otthon szeretkezel a hitvesi ágyban?És mikor elmegy a szerető akkor jön haza a férjed?És az ágyban várod tele spermával és nem folyik ki az nagyon jó lehet és rögtön szeretkeztek és lehet érezni a másik spermáját?Nagyon izgi
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 07. 13. szombat 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, pl. nálunk is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 13. szombat 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 13. szombat 14:09

Törölt felhasználó (875788)

Ez természetes és nem meglepő! Jobb helyeken ez az elfogadott!
Így igaz, a legjobb megoldás!

Én szeretem akkor jól ki nyalni