Én szeretem akkor jól ki nyalni
Így igaz, a legjobb megoldás!
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 07. 13. szombat 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 13. szombat 12:44

Otthon kell félrelépni és a férjnek kell hazajönni! Nálunk bevált, bőven várja a jutalom.

Igen, pl. nálunk is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 13. szombat 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 13. szombat 14:09

Törölt felhasználó (875788)

Ez természetes és nem meglepő! Jobb helyeken ez az elfogadott!
Akkor te otthon szeretkezel a hitvesi ágyban?És mikor elmegy a szerető akkor jön haza a férjed?És az ágyban várod tele spermával és nem folyik ki az nagyon jó lehet és rögtön szeretkeztek és lehet érezni a másik spermáját?Nagyon izgi
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 07. 13. szombat 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Otthon kell félrelépni és a férjnek kell hazajönni! Nálunk bevált, bőven várja a jutalom.

Ez természetes és nem meglepő! Jobb helyeken ez az elfogadott!
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 07. 13. szombat 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát engem is érdekel nagyon és izgat én is erre keresek megfelelő párt Győr srác vagyok akit érdekek az nyugodtan irhat!!!

Tökéletes megoldás, mondhatni: svédasztalos...

Én szeretnék egy párral lenni ugy hogy a férjel mindketten beleélveznénk a hölgybe,hosszú távon de sajnos eddig sikertelenül jártam.
(Ez egy válasz zsebóra üzenetére (2019. 07. 13. szombat 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 13. szombat 11:25

És mindig kinyalja a spermát?De én is szeretem pláne ha előttem teleélvezik de mire hazajön nem sok marad benne,hogy lehetne megoldani hogy benne maradjon?Neked mind benn marad?
És mindig kinyalja a spermát?De én is szeretem pláne ha előttem teleélvezik de mire hazajön nem sok marad benne,hogy lehetne megoldani hogy benne maradjon?Neked mind benn marad?
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 07. 13. szombat 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Pl. a férjem!

Erre keresek párt,de sajnos eddig sikertelenül.
Sziasztok nagyobb mèretü pasit keresek baràtnőmnek ha aktuàlis üzenetet irjatok
Jó lenne,folyamatosan keresünk
A legfinomabb akkor a punci !!
nagyon kívánom szuper csak ritkán van lehetőség

Ó én imádom
volt kétszer hogy előttem más élvezte tele barátnőm és csak utána jöhettem én : P

Egyszer szívesen végignézném hogy miután teleélveztem a hölgy tagot a pár férfi tagja dugja meg utána a hölgyet
Hú! Ez nagyon izgi sztori. Irigyellek érte!
(Ez egy válasz bikiváncsi üzenetére (2019. 06. 17. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 17. hétfő 12:26

Hétvégén volt szerencsém kipróbálni.
Szerencsésnek mondhatjuk magunkat mert egy olyan pasit találtunk harmadiknak a párommal, akivel minden szempontból nagyon jó a kapcsolat, a szex pedig mindhármunknak kielégítő.
Eddig ő csak gumival élvezhetett a párom puncijába de már mindkettőnket izgatott a gondolat, hogy engedjük neki.
Nagyon örült ennek amikor közöltük vele.
Nem is szállt le rólunk, hogy hozzunk már össze egy találkát.
Nem kérettük magunkat.
Mi talán még keményebbek, a párom pedig nedvesebb volt az izgalomtól.
Amikor a srác kutyapózban beleélvezett a páromba, a drágám is hatalmasat élvezett.
Én ekkor a szájában voltam és nagyon vissza kellett fognom magam, hogy ne élvezzek a nyelvére.
Ő szerette volna, de nekem más terveim voltak...
Mikor a srác farka lekonyult, még mindig a páromban és kihúzta, hozta magával a spermája egy részét is. Nagyon izgató látvány volt.
Párom nem kis meglepetésére gyorsan mögé helyezkedtem és a feszülő makkommal visszanyomkodtam az anyagot, aztán tövig nyomtam a drágámba.
Élveztem ahogy éreztem, hogy csúszik.
Láttam a farkamon végig hogy összekente az idegen sperma. Sok élvezkedésre nem volt időm mert éreztem, hogy az izgalom miatt én is beledurranok a páromba. Elkezdtem gyorsan pumpálni. Nem sok idő kellett, amikor hallottam, hogy a drágám is hamarosan újra élvezni fog.
Ritkán fordul elő, de most egyszerre robbantunk.
A srác szerint elég hangosra és látványosra sikerült az orgazmusunk.
Amikor a párom kifáradva hanyatt feküdt, kisvártatva megindult a folyam a szétnyílt hüvelyéből.
Ez annyira felizgatott minket, hogy újra verni kezdtük és most a szájában kevertük össze a spermánkat.
Elnézést, hogy ilyen hosszan írtam le de nagyon felizgatott minket ez a dolog.
Biztos, hogy csinálunk még hasonló jókat.
Szerencsésnek mondhatjuk magunkat mert egy olyan pasit találtunk harmadiknak a párommal, akivel minden szempontból nagyon jó a kapcsolat, a szex pedig mindhármunknak kielégítő.
Eddig ő csak gumival élvezhetett a párom puncijába de már mindkettőnket izgatott a gondolat, hogy engedjük neki.
Nagyon örült ennek amikor közöltük vele.
Nem is szállt le rólunk, hogy hozzunk már össze egy találkát.
Nem kérettük magunkat.
Mi talán még keményebbek, a párom pedig nedvesebb volt az izgalomtól.
Amikor a srác kutyapózban beleélvezett a páromba, a drágám is hatalmasat élvezett.
Én ekkor a szájában voltam és nagyon vissza kellett fognom magam, hogy ne élvezzek a nyelvére.
Ő szerette volna, de nekem más terveim voltak...
Mikor a srác farka lekonyult, még mindig a páromban és kihúzta, hozta magával a spermája egy részét is. Nagyon izgató látvány volt.
Párom nem kis meglepetésére gyorsan mögé helyezkedtem és a feszülő makkommal visszanyomkodtam az anyagot, aztán tövig nyomtam a drágámba.
Élveztem ahogy éreztem, hogy csúszik.
Láttam a farkamon végig hogy összekente az idegen sperma. Sok élvezkedésre nem volt időm mert éreztem, hogy az izgalom miatt én is beledurranok a páromba. Elkezdtem gyorsan pumpálni. Nem sok idő kellett, amikor hallottam, hogy a drágám is hamarosan újra élvezni fog.
Ritkán fordul elő, de most egyszerre robbantunk.
A srác szerint elég hangosra és látványosra sikerült az orgazmusunk.
Amikor a párom kifáradva hanyatt feküdt, kisvártatva megindult a folyam a szétnyílt hüvelyéből.
Ez annyira felizgatott minket, hogy újra verni kezdtük és most a szájában kevertük össze a spermánkat.
Elnézést, hogy ilyen hosszan írtam le de nagyon felizgatott minket ez a dolog.
Biztos, hogy csinálunk még hasonló jókat.