Nagyon szuper csak ritkán van ilyen
Tegnap ketten dugtuk egyszerre a Párom.isteni volt erezni a masik srac feszes makkjat az enyemmel.ő gumival dugta,de en szanaszét elveztem a Párom punciját.aztan nem alltam le,nagyon be voltam indulva es meg egyszer telelőttem a puncijat.ekkor a srác kihuzta a gyönyörű farkát a spermas punciból,ledobta a gumit,es a szamba tömte a hatalmas farkát.nagyon szexin csak egy ki csik volt meghagyva a farka folott,a tobbi resz borotvalt volt.annyira erzékien szoptam a kokemeny farkát hogy kb 3 perc alatt teleélvezte a számat.én most azonnal lenyeltem egy cseppet sem hagyva a paromnak
Partner lennék benne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 22. hétfő 15:58

Törölt felhasználó (1707322)

Mi is kedveljük
Én!
Mikor srácok voltunk,volt vállalkozó lány aki 2-3 sráccal is elbírt.Akkor volt több menetben, de nagyon jó vissza emlékezni rá!!!
Nejem nagyon élvezi ha benne végeznek én meg nagyon szeretem ha végeztek benne és én jövök
De becsússzannék én is egy szexy csajszi szétkefélt, teledurrantott puncijába! Jópár éve nem volt ilyen szuper dologban részem sajnos..
Mi is kedveljük
(Ez egy válasz Nyuszicicus üzenetére (2019. 07. 17. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 17. szerda 09:57

Azt hittük, csak nálunk működik így, de megnyugtató tudni, hogy mások is élvezik és gyakorolják ezt a "műfajt".

Mi is kedveljük
(Ez egy válasz crookeddick1 üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Fenti témát kedvelő párt keresek!

Szívesen tenném ezt veletek!
(Ez egy válasz Nyuszicicus üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 05:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Szivesen beugranék, ha szükséges!!
(Ez egy válasz Nyuszicicus üzenetére (2019. 07. 17. szerda 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 17. szerda 09:57

Azt hittük, csak nálunk működik így, de megnyugtató tudni, hogy mások is élvezik és gyakorolják ezt a "műfajt".

Néha megtörtént, hogy utólag tudtam meg. Nem megcsalás, sejthető, várható volt, aztán megkaptam a teleélvezett csöpögős pinát.
különleges élmény, jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Néha megtörtént, hogy utólag tudtam meg. Nem megcsalás, sejthető, várható volt, aztán megkaptam a teleélvezett csöpögős pinát.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 18. csütörtök 07:48

Nekem volt olyan csajom is, aki nem hármas alkalmával lett megtoltve, hanem megcsalt, és nem volt ideje letusolni. Amikor odaertem hozzá, még fehérneműben volt, nagyon megkivantam, és nekiestem. Ő is be volt indulva, mert belefeledkezett abba, hogy még egy merő sperma a pinája. Az volt feltűnő, hogy szinte rögtön raugrott az álló farkam rá, előjáték nélkül. Akkor még azt gondoltam biztos ennyire kívánja a farkam. Csúszott is a puncija, mint utólag kiderult, a spermatol. Annyira keményen meglovagolt, hogy kB 3 perc alatt lüktet i kezdett a farkam. Csakhogy én még húzni akartam, ezért mielőtt elmentem volna, kirantottam. Épp időben. Viszont egyből nekiestem szájjal a frissen fazonra borotvált puncijanak. És itt jött a meglepi. Nem punci íze volt, hanem sperma.. Dőlt belőle még mindig a sűrű - fehér anyag. Kerdore voltam azonnal. Ő persze csípőből ravagta, hogy most mentem el benne. Annyira felizgultam, hogy nem volt kedvem vitaval elrontani az alkalmat, ugyhogy elvezesig nyaltam a spermás puncijat.miutan ravertem a farkam a mellére, a saját spermam betakaritasa után hosszan elbeszelgettunk. Mondtam neki hogy én ugyan most nem mentem el benne. Kénytelen volt bevallani, hogy az exe élvezte tele mielőtt találkoztunk. Könyörgött hogy ne dobkam ki, de nekem eszembe se jutott. Izgatott a dolog
Még nem próbáltam,de biztos szeretném! Ha tudnátok lehetőséget adni,örömmel megtenném!!!!??????
Finom dolog az biztos...
mikor eloszor tortent Nalunk annyire felizgatott, hogy egy Nagy nyalas utan harmadszor is el sultem benne. Igaz a masodik utan mar annyira nedves volt hogy szo szerint cuppogot hangosan.
szoval a legjobb dolog... max utana mohon megnyalni az lehet meg jobb
mikor eloszor tortent Nalunk annyire felizgatott, hogy egy Nagy nyalas utan harmadszor is el sultem benne. Igaz a masodik utan mar annyira nedves volt hogy szo szerint cuppogot hangosan.
szoval a legjobb dolog... max utana mohon megnyalni az lehet meg jobb

Sajnos még nem sikerült kipróbálni... Úgy lenne az igazi, hogy előtte nyalni, utána dugni

Nekem volt olyan csajom is, aki nem hármas alkalmával lett megtoltve, hanem megcsalt, és nem volt ideje letusolni. Amikor odaertem hozzá, még fehérneműben volt, nagyon megkivantam, és nekiestem. Ő is be volt indulva, mert belefeledkezett abba, hogy még egy merő sperma a pinája. Az volt feltűnő, hogy szinte rögtön raugrott az álló farkam rá, előjáték nélkül. Akkor még azt gondoltam biztos ennyire kívánja a farkam. Csúszott is a puncija, mint utólag kiderult, a spermatol. Annyira keményen meglovagolt, hogy kB 3 perc alatt lüktet i kezdett a farkam. Csakhogy én még húzni akartam, ezért mielőtt elmentem volna, kirantottam. Épp időben. Viszont egyből nekiestem szájjal a frissen fazonra borotvált puncijanak. És itt jött a meglepi. Nem punci íze volt, hanem sperma.. Dőlt belőle még mindig a sűrű - fehér anyag. Kerdore voltam azonnal. Ő persze csípőből ravagta, hogy most mentem el benne. Annyira felizgultam, hogy nem volt kedvem vitaval elrontani az alkalmat, ugyhogy elvezesig nyaltam a spermás puncijat.miutan ravertem a farkam a mellére, a saját spermam betakaritasa után hosszan elbeszelgettunk. Mondtam neki hogy én ugyan most nem mentem el benne. Kénytelen volt bevallani, hogy az exe élvezte tele mielőtt találkoztunk. Könyörgött hogy ne dobkam ki, de nekem eszembe se jutott. Izgatott a dolog
(Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2019. 07. 17. szerda 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 17. szerda 09:09

Ez nálunk is hajszálra így történik. Nekem valami teendőt kell találnom és akkor mehetek haza, amikor a kedvesem teletöltve vár. A saját ágyamban, mert főleg ott szereti csinálni.
Ez nálunk is hajszálra így történik. Nekem valami teendőt kell találnom és akkor mehetek haza, amikor a kedvesem teletöltve vár. A saját ágyamban, mert főleg ott szereti csinálni.
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 07. 13. szombat 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 13. szombat 12:44

Otthon kell félrelépni és a férjnek kell hazajönni! Nálunk bevált, bőven várja a jutalom.