Szuper képek!
(Ez egy válasz Pé1986 üzenetére (2019. 09. 23. hétfő 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2019. 08. 21. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 21. szerda 17:42

Velem már megesett párszor!
Nekem nagyon be jön főleg ha akkor történik mi közbe bent vagyok én is!
Felső az enyém... ilyen pozícióba a legjobb!
1-2 saját kép..

1-2 saját kép..

Imádom én is .

Sajnos nem volt.még benne részem.De reménykedem hogy.felkér egy férj

Igaz, hogy én még csak úgy dugtam teleélvezett puncit, hogy én magam lőttem tele a párom punciját, ami után újult erővel újra elkezdtem dugni, de az biztos, hogy nagyon izgató.
Jó látni a használt puncit, érezni az illatát, hallani a halk kis csattogását, szemlélni, ahogy újra meg újra ki van dolgozva belőle egy kis sperma. Jól áll a páromnak, mikor tele van élvezve a puncija!
Jó látni a használt puncit, érezni az illatát, hallani a halk kis csattogását, szemlélni, ahogy újra meg újra ki van dolgozva belőle egy kis sperma. Jól áll a páromnak, mikor tele van élvezve a puncija!

Mailunk milus633@gmail.com ide irj
(Ez egy válasz BevernekiKeményFarkas üzenetére (2019. 08. 27. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 17:18

Ha harmadikat kerestek, jelentkezem. Nagy intimméretű, bistex srác vok.
Ha harmadikat kerestek, jelentkezem. Nagy intimméretű, bistex srác vok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 18:40
Törölt felhasználó (3959702)

Én is nagyon szeretem,de már nagyon rég volt részem benne kb két éve nem volt a nejem senkivel sajnos
Hasonló érdeklődésű emberekkel beszélgetnék élményekről, vágyakról.
Respect!
(Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2019. 08. 21. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 21. szerda 17:42

1-2 saját kép..

1-2 saját kép..

1-2 saját kép..

1-2 saját kép..

Én is szeretnék de nyalni jobban.Szóljatok ha van ilyen lehetőség.
Én is nagyon szeretem,de már nagyon rég volt részem benne kb két éve nem volt a nejem senkivel sajnos
Még nem volt benne részem, de nagyon várom hogy a vastag farkam betegyem egy ilyen pinába főleg ha a férj is végig nézné.

Sziasztok!
Boldogan lennék partnere egy párnak kor alkat mellékes. Pest és Pest megye előny.
Boldogan lennék partnere egy párnak kor alkat mellékes. Pest és Pest megye előny.
A múlthét hétvégén, újra(6 év kihagyás után) megajándékozott a feleségem a jól teleélvezett punciával! Hatalmasat élveztünk mindketten miután hazajött és a jól megdolgozott punciba tehettem a farkam. Ma újra találkozik a sráccal... telefonon végig fogom hallgatni.

Szerintem elsőnek jó teli gecizni a puncit!A gondolat nagyon fel tud húzni, hogy a párja ez én nedvemben van!
A puncit telelőni mindig jó, elsőként is, másodikként is, egyszerre is, a lényeg, hogy ott van a legjobb helyen a cucc. Persze más helyen sincs rossz helyen, de kétségtelen, hogy a punci mindennek a csúcsa.
Szia!Én benne lennék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 12:06
Törölt felhasználó (4064572)

Sziasztok..
Ilyenben mi is reszt vennenk parommal, ha lenne ra jelentkezo, akar tobb is, formas lany szep puncival, megneznenk milyen amikor tobben beleelvezunk..
Ilyenben mi is reszt vennenk parommal, ha lenne ra jelentkezo, akar tobb is, formas lany szep puncival, megneznenk milyen amikor tobben beleelvezunk..

Sziasztok..